kadinlarin ne hosuna gider iyi biliyorHahahah aynen bunu bana da dedi
İyidir adanali eylemden bahsediyosanYa kızlar eylem hakkında kimse birşey söylemeyecek mi nasıldır iyi midir daha önce baktıranlar neredesiniz
Evet ondan bahsediyorum telefonda da bakıyormuşİyidir adanali eylemden bahsediyosan
Evet en son bikaç gun oe baktirdik ilk fali her zaman daha iyidir ama denenebilir bn memnunum tabi yine de enerji meselesiEvet ondan bahsediyorum telefonda da bakıyormuş
Çok sıradan bi faldı Eylemin bana baktığı ve çıkan bişey yokEvet ondan bahsediyorum telefonda da bakıyormuş
nerde bu zehra kim canım ne kadara bakıyorkızlar savunmak istemiyorum enerji meselesi sanırım bilemiyorum
bana evleneceğimi falan hep zehra hanım söylemişti burada adım adım paylaştım mesela
nişandan sonra kayınvalide ile aramda sıkıntılar olacağını falan söylemişti o dedikleri de çıktı ki evlenme tarihim uzadı kayınvalide adayım yüzünden...
hatta burada tepki topladığım için uzun bir süre yorum yapmadım ama dün gece yıldızname baktırınca istemsiz burada sizlerle paylaşmak istedim
memnun kalanlarda var kalmayanlar da karşılıklı sanırım enerjiyle alakalı heralde:)
nerde canım ne kadara baktıBugun tugbaya baktrdım. Eger tarihler cıkarsa her bir kelımesı cıkmıs olucak
hepsi birbirinden tırt cnmkızlar çok bunaldım forumları okumadan da sıkıldım. Gerçekten kime fal baktıraam bilemedim.yardımm lütfen
aynen bence de. ben subattan beri baktırmıyordum dedim gideyim ne diyecekler acaba oyle canım cekıyordukızlar çok bunaldım forumları okumadan da sıkıldım. Gerçekten kime fal baktıraam bilemedim.yardımm lütfen
Kızlar merhaba,bir süredir fal baktırmıyorum çünkü kimsenin dediği çıkmadı,çıkmıyor yok bilemiyorlar cidden..
Bir de şunu diyeyim sende büyü var o var bu var yok kısmetin kapalı diyen falcıdan hemen kaçın hızla uzaklaşın..Onun niyeti belli her ne kadar çok iyi bildi filan diye düşünseniz de aman ha şu dolandırıcılara paranızı kaptırmayın..
Çoğu herkese aynı şeyleri söylüyor ezberlenmiş kalıp gibi..E birilerine de tutuyor haliyle..
Bana istanbul cafe sema hnm(en son ona gitmiştim)çok yoğun bir döneme gireceksin toplantılar görüşmeler kalabalık filan demişti.Evet şu an hiç olmadığım kadar yoğunum..O zaman inanmamıştım nolabilir ki demiştim ama yanılmışım..Bunu da lafımı yiyerek yazayım:)
Özel hayat,sevgili işlerinde başarısız çoğu..Onun sebebi de aşk karşılıklı iki kişinin olduğu bir ilişkidir..Karşı tarafın duygularını düşüncelerini bilemiyorlar.Yani olmuyor bir türlü o işi çözemediler:)Çünkü her insan farklı bir dünya kimseyi net olarak tanıyamıyoruz..Biz bile yıllarca birlikte olduğumuz insan bir anda çekip gidince aa diyoruz şaşırıyoruz..Bana olan buydu en azından.Bir de üstüne hemen evlenince komaya girmiştim..Sebebi basitti aslında zor bir ilişkiyi taşımaktan sürdürmekten yorulmuştu ayrılıp kendine yeni bir hayat çizmek istedi..Erkekler bu kadar düzler maalesef..
Hepinizi öptüm:))
Ben baktirdim fasa fiso hic biri cikmadi arkadaslarimda baktirdi yok eger o bolgede istiyorsan ermeni rita var sislide ben birkac defa gitmistim kapisinda kuyruk internettede bahsedilir zaten özal larin falcisiymis ben cok korktum resmen okumistu o yuzden aslinda bazi seyleri duymamak icin gitmedim bir dahaNişantaşı Sembol cafe Aykuta baktıran oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?