Falda bile pazarlık yapışabiliyormuş bunuda ilk defa duydumkızlar merhaba,bakırköyde cafe emel'e sakın gitmeyin,kahve+tarot 50 tlye bakıyor,kahveye yalandan bakıp iki bir şey sölüyor,11 tanede kart çektiriyor o kadar toplamda 10 dk falan,birşey bildiğide yok,boşyere 50 tl vermeye değmez,dalga geçer gibiydi, verdiğim paraya acıdım resmen,neymiş uzun olanı 70 liraymış yok çingene falı varmış da bilmem şu kadar paraymış,böle para odaklı tatmin etmeyen falcılar resmen zaman kaybı,ordan çıkıp memnun olmayınca başka birini ararken bi cafede ünlülerin falcısıymış Serdar diye birine rastladım,tarota 80'e bakıyormuş,sahibi fiyatı konuşun isterseniz dedi 40'a anlaştımeğlenceli bi tip falıda fena değil,geçmişi üç aşağı beş yukarı doğru yorumladı gelecek için bakıcaz,bi daha gidermiyim ruh halime bağlı
Valla bende ilk defa karşılaştım,80 çok fazla dedim tam gidiyodum sahibi bi konuşun dedi,bende 40 olursa baktırırım dedim,sölemişler kabul etmiş indirim yaptıFalda bile pazarlık yapışabiliyormuş bunuda ilk defa duydum
Gel vatandaş bugüne özel falda %50 iskonto kaçırma gelValla bende ilk defa karşılaştım,adam kaça bakıcağına karar verememiş heralde indirim yaptı80 lira çok fazla çünkü,bakarkende bu para mevzusu baya espiri konusu oldu aramızda,hatta 40'a baktığımı kimseye söleme falan dedi
Hande mi gökçe mi bi de eren demişsiniz hangisi daha iyi ya
Rita cok bozmus sekerim soru sorarak bakiyoBen baktirdim fasa fiso hic biri cikmadi arkadaslarimda baktirdi yok eger o bolgede istiyorsan ermeni rita var sislide ben birkac defa gitmistim kapisinda kuyruk internettede bahsedilir zaten özal larin falcisiymis ben cok korktum resmen okumistu o yuzden aslinda bazi seyleri duymamak icin gitmedim bir daha
Hangi Melda sekerim?Kızlar meldaya baktıranınız oldu mu
Perşembe günü konusulmus. Beşiktaşta evi varmıs. Siz o meldaya mı baktırdınızHangi Melda sekerim?
Yok melda diye birine hic bsktirmadim meraktan sordumPerşembe günü konusulmus. Beşiktaşta evi varmıs. Siz o meldaya mı baktırdınız
Eger baktırırsam sıze haber veririm o halde :)Yok melda diye birine hic bsktirmadim meraktan sordum
evet ben de verdiğim paralara acımaya basladım artık, verirken içim acıyor artık :) ne yapmamız lazım bilmiyorum ki ?Umut tacirliği ya adamlar bizim için hiçbi şey yapmıyoruz biz de bi falcı dönücek dediği için seviniyoruz paralar saçıyoruz. Muzoya baktırırken başka bi falcı karşısındakine hayatım o sana döner merak etme diyodu muzo da bana aynısını söyledi içinde şu harf var mı şu kaçıncı harfi bilmem ne
Aynen ya ne olacak bizim halimizBöyle konuşuyorum da kendime engel olamıyorum işte yine burda popüler biri duyulsun giderim gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?