İstanbul'da Fal - Falcılar

Falda bile pazarlık yapışabiliyormuş bunuda ilk defa duydum

Falda bile pazarlık yapışabiliyormuş bunuda ilk defa duydum
Valla bende ilk defa karşılaştım,80 çok fazla dedim tam gidiyodum sahibi bi konuşun dedi,bende 40 olursa baktırırım dedim,sölemişler kabul etmiş indirim yaptı80 lira çok fazla çünkü,bakarkende bu para mevzusu baya espiri konusu oldu aramızda,hatta 40'a baktığımı kimseye söleme falan dedi

Gel vatandaş bugüne özel falda %50 iskonto kaçırma gel

Rita cok bozmus sekerim soru sorarak bakiyo

Bana tuğbanın verdiği tarih çıkmadı gökçe zaten herkese aynı şeyleri söylemiş muzo nasıl beğenilmiş o kadar bence başarısızdı hande de o kadar iyi değildi sonuç olarak popüler olanlar bende çıkmadı gerçekten enerji işi verdiğim paralara yanıyorum (

1 haftada 200 liradan fazla vermişim artık bırakmayı düşünüyorum iyi olan gerçekten yok gibi bi ereni merak ettim ama vazgeçtim kafe falcılarının iyi olduğunu düşünmüyorum gördüğümüz gibi

Umut tacirliği ya adamlar bizim için hiçbi şey yapmıyoruz biz de bi falcı dönücek dediği için seviniyoruz paralar saçıyoruz. Muzoya baktırırken başka bi falcı karşısındakine hayatım o sana döner merak etme diyodu muzo da bana aynısını söyledi içinde şu harf var mı şu kaçıncı harfi bilmem ne

evet ben de verdiğim paralara acımaya basladım artık, verirken içim acıyor artık :) ne yapmamız lazım bilmiyorum ki ?

Ben fal baktırmayı bıraktırdıktan sonra beni aradı 4-5 ay ara vermiştim tabi arayınca yine falcılara koştum nolcak diye ama sonra yine koptu şükretmek teşekkür etmek yerine falcıya koştum yine bırakıcam boşuna para yani merak ediyorum ama falcılar geleceği bilse kendileri fal başına 10 lira aldıkları kafelerde falcılık yapmazdı geleceği bırak şuanı bile bilemiyolar ki yok adında a ve e var mı adında a veya e olmayan insan var mı illa ki bi sesli harf olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…