İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım dua et hersey duayla hallolur sen ne yaptırıdn ki kendine bole seyler aakaya gelmez

tuğba bende bir gün gecikmeli olarak gerçekleşmişti. ayrıca bunu burada hep söylüyorum, tarihlere çok takılmamak lazım.

Yıldızın dusuk dedı muska yaptı. Bılmıyorum kı bence ters etkı yaptı bana
Oyle muska tasımak kolay bişi degil sonucta tasırken alkol falan almaman lazım oyle ortamlara girmemen lazım yok tasımaz cıkarırsan koruman kalkar daha acık olursun negatif aeylere bilmeden gıvenmeden yaptırmayın boyle seyler nolur

tuğba bende bir gün gecikmeli olarak gerçekleşmişti. ayrıca bunu burada hep söylüyorum, tarihlere çok takılmamak lazım.

Tarihe takılıyorum çünkü birisiyle bir yolculuk planlamıştık. Ben bu yolculuk için 4 gün sonra yola çıkacağım. Bu kişiyle şu an konuşmuyoruz o konuşmadığı için...

Tuğba bu yolculuğu, onunla birlikte yapacağımı söylemişti. Yani olay sadece tarih değil. O güne kadar arayıp da benimle gelmemişse ki uzun yolculuğa 3 gün kala beni aramayacaktır. 2 ay olmuş aramamış... Tuğba, benim için önemli bir şeyi bilememiş olacak. Bunu bile bilemeyecekse neyi bilecekler?

Tugba ben de anda fena patlamıştı ama aradan bir yıl gecti tek hatırladıgım kelimesi egeli bir adam hayatına girecek dedi oyle de oldu her falcı anı bilir tugba anda patlamşıtı:)

Bunla olacak güzel olacak diyen falcılara kızıyorum artık... Adam 2 ay olmuş bir sebep bildirmeden benle irtibatı koparmış. 2-3 kez aradım açmamış, ne yazmış ne aramış, bununla iyi olacakmış her şey! Yeni birini de söylemediler. Falcılara kalsa bunu bekleyeyim, boşa vakit geçirip umut edeyim. 2 ay olmuş aramamış niye aramamış ne oldu haberim bile yok.

Falcıların hiçbirine inanmıyorum artık
Hayatıma devam ediyorum. Gidene gülele güle, gelene hoş gele diyorum.

Vallahi en güzlei tahmin ediyolar yani fal baktırmya gidiyosak aklımız hala adamda oldugu için onlar da verşyo gazı maşallah :)

Vallahi en güzlei tahmin ediyolar yani fal baktırmya gidiyosak aklımız hala adamda oldugu için onlar da verşyo gazı maşallah :)

Valla falcıların yüzde doksanı bu adam dışında da aklımda ya da hayatımda kim varsa hep onla son dediler, beni onlarla evlendirdiler. Falcılara kalsam, 7 kocalı hürmüz olmam lazımdı! Hepsi bitti gitti.

Twitterdaki oshollesin ürünleri beğenilmiş gerçek mi acaba deneyeniniz var mı

şöyle bir inceledim ama bana biraz kurgu geldi, saat 8de biri yazmış "sevgilimle aramız kötü, ne yapsam düzelir" diye, "hallederim" diye cevap verilmiş. iki dakika sonra "canımsıııın demin aradı beni, ne yaptıysan teşekkür ederim" vs yazılmış. iki dakikada hallediliyorsa hepimiz oraya yönlenelim

Yok artık o nedir ya
Bildiğin kurgulayıp, yazıp, yönetmişler

Kizlar güneslide vesilee hanima baktirdim gercekten tum dettaylari bldi 30 tlnin hakkini verdi romanyali kendsi beni ck sasirtan bazi noktalari bile bldi bakalim gelecek ckarsa yazacagim isteyene numarasini veriirm

Güzel detay biliyor ama cidden kadından ravdevu almak bir olay. Bana dediği küçük bir operasyon geireceksin dediği şeyi de bu hafta yaşıyorum. Cafe falcılarına 40-50 lira vereceğinize bence de deneyin derim.

Valla falcıların yüzde doksanı bu adam dışında da aklımda ya da hayatımda kim varsa hep onla son dediler, beni onlarla evlendirdiler. Falcılara kalsam, 7 kocalı hürmüz olmam lazımdı! Hepsi bitti gitti.

BENDE cok enteresan ilk defa bu adamla oclak dedi hepsi , digerlerinde adam degil bunlar salla diyolardı ama cafe falcıları sanaldan basetmyrm

Bende bir ikizler Burcu olarak merakımdan dolayı son 1-2 ayda çok fazla kişiye gittim cafe laf; Çiğdem,Andaç,Nalan,Umay cafe 46; derin ve Seval
Taksim Ayşe bacı,şu meşhur Nalan,cafe mandal;murat,toprak,Ayten ve Güneş'in oğlu Serdar..
Birbirine benzer Şeyler söyleyen de oldu alakasız Şeyler söyleyen de geleceğe ait Şeyler söyledikleri için bilemiyorum ki kim doğru düzgün BAKIYOR.
Yok 4 ay içinde, yok 10 ay içinde,yok karsına biri çıkacak mühendis yok biri çıkacak ama bu mimar yok cafede tanışacaksınız yok cafede değil bir kadın arkadasın vesile olacak yok gelecekte evlilik var oğlun olacak yok,yok ikiz çocukların olacak,yok evlilik belli değil gelecekte çocuk gözükmüyor.... Vs vs sadece Kafamı karıştırdılar ve beklenti içine girmiş oldum.
Şöyle gercekten düzgün net tarih veren birini bulsam da kapatsam şu fal defterini artık.
Bu melekler kahvesi muzoya giden var mı?

eren iyi diye duymustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…