İstanbul'da Fal - Falcılar

Bazıları var geçmişi iyi biliyor o anki ruh halini tutturuyor mesela Ümit'e de gittim ben Ermeni falı Bakıyot Ümit geçmişimi serdi önüme tarih tArih.gelecekle ilgili tahmini 1-2 şey söyledi.tabiki geleceği Allahtan başkası bilemez ama duru görü yeteneği olan falcılar da var acaba bu kişiler kimler?
Yeter e,handeye,enfala,muzoya,Emre'ye,erene,şengüle gitmedim onları bilemem

Arkadaşlar
Eski yazılanlara biraz bakındımda çekmeköy nil varmış, bi de pendikte biri ama daha fazla detay göremedim. Bilen var mı?
Bide armağan hn taksimde bi kafede çalışıyormuş ordan ayrılalı 4 yıl olmuş.
Yada önerisi olan var mı?

Kızlar Tuğba'nın 3 kasım tarihi patlamıştı 12 gün geçti hala bir gelişme olmadı öncelikle onu belirteyim.
2 gün önce Mandaldaki Toprağı çok övdükleri için gittim ama hiç beğenmedim. Kartları açtı klasik cümlelerle başladı. İşte kafan çok karışık son zamanlarda canın çok sıkkın vs.vs. ( hayatı düzgün giden insan falcıya mı gider zaten? ) sevgilinle aranız felaket bozuk neden böyle oldunuz falan dedi ben cevapsız kalınca ayrıldınız mı siz? dedi. Evet cevabından sonra başladı çevresinde çok kız var da bilmem ne de ama hala sevıyor barışacaksınız siz dedi. Hayatına biri girmiş mi deyince bir duraksadı gülümsedi ben de o zaman barışmak diye birşey olamaz dedim hop kıvırdı yok ya biri girmemiş tek gecelik kaçamaklar sadece dedi olabilir o da yeterli benim için dedim bu sefer gene kıvırarak eyleme dökmemiş be mesajlaşmış sadece dedi. Bu konuda yorumu size bırakıyorum artık.
Bunun dışında bana tek birşey söylemedi bitirecek gibiydi ben sordum eee benim iş hayatım ne olacak dedim. İş yerinde seni kıskananlar var dedi ki ben şuan çalışmıyorum :) :) iş arıyorum ben onu soruyorum dedim 1 1.5 aya işe gireceksin ve çevrende kıskananlar var dikkatli olmalısın dedi. Teşekkür etti üzerine ben bu adam kesin gelecek dedin de ne zaman gelecek diye sordum 6 veriyor kartlar 6 gün de olabilir haftada dedi. ve fal bitti kızlar yorumu size bırakıyorum.

Bende dün gittim toprağa,fal bakmaktan sıkılmış gibiydi.geleceğe ilişkin birseyler dedi ama 4 ay sonra falan dedi tam tarih vermiyor, isim -harf vermiyor,hep ben sordum yani.bence falcı Dediğin geçmişini bıraz anlatıp geleceğe dair görüyorsa şak şak şak diye serecek önüne sana sormayacak.

Güzel detay biliyor ama cidden kadından ravdevu almak bir olay. Bana dediği küçük bir operasyon geireceksin dediği şeyi de bu hafta yaşıyorum. Cafe falcılarına 40-50 lira vereceğinize bence de deneyin derim.

valla bana soyledıgı bırsey oluyor biile,baakalım ınsallah dedıgı ggıbı olur

Bahtikara34 canım bende toprağa gittim bana geçen sene sen isin yok dedi sekreterlik yapacaksın bir yerde defter kalem görüyorum dedi bir ay içinde dediği gibi oldu tekstil ya da inşaat olacak dedi.Mesela laf cafe çiğdem Andaç çok meşhur en az on kişi sırada ikisini de gittim hele cigdem hiç te iyi bakmadi hepsini bana sordu çalışıyor musun bekar misin ee birazda sen bil ben mi soyliycem çok fostu bana.Ben kesin kes inanıyorum bu fal enerji işi o enerjiyi kurdugunuzda karsinizdaki takir takir soyluyor yoksa ağzından laf alıyor. Benden önce bir kız vardi hep cigdeme gelirim ne dediyse çoğu çıkmıştır dedi ben de fos tüm demek ki benden enerji alaMadi.

Kızlar size katılıyorum ben toprağa iki kere baktırdım ikisinde de iyi değildi,çok hızlı baktı ölesine cevaplar verdi,zaten ikidebir şölemi bölemi diye sorular sorup duruyo,isteksiz bir hali vardı,bir an önce bakıyımda göndereyim modundaydı yani,suratsız çalışanlarıda cabası,açıkcası geleceğe dair bi hissiyatı olabileceğinini düşünmüyorum,gidilmese de olur

Kızlar Binnaz abla da kim daha iyi Tuana bende fena değil di ama çıkan var mı oradan falı

Kızlar şu an Taksim melekler kahvesine geldim eren e fal baktıracağım.bakırköy falcılarından sonra bakalım eren ne diyecek?

Cikinca yazarsın canım bende gitmek istiyordum ona inşallah iyi bakar.

Yazarım tabii valla bende abartma yada yalan yok ne dediyse diğerleri ile Karşılaştırmalı düşüneceğim yine.

Daha öncede bir kaç kere sormuştum ama kimse bana cevap yazmadı telefonda bakan burak varmış kimdir o numarasını nereden bulurum

Daha öncede bir kaç kere sormuştum ama kimse bana cevap yazmadı telefonda bakan burak varmış kimdir o numarasını nereden bulurum
Burak kadınlar kulübünden kimseye telinin verilmesini istemiyormuş Can'ım bulamazsın arama. Sadece kendi eski fal baktıklarıma bakıyor

Eveeet eren i beğendim ben oldukça net yorumlar yaptı sevdim yakın tarih verdi, harf verdi ,hep gelecek odaklıydı tam istediğim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…