Güzel detay biliyor ama cidden kadından ravdevu almak bir olay. Bana dediği küçük bir operasyon geireceksin dediği şeyi de bu hafta yaşıyorum. Cafe falcılarına 40-50 lira vereceğinize bence de deneyin derim.
Kızlar Tuğba'nın 3 kasım tarihi patlamıştı 12 gün geçti hala bir gelişme olmadı öncelikle onu belirteyim.
2 gün önce Mandaldaki Toprağı çok övdükleri için gittim ama hiç beğenmedim. Kartları açtı klasik cümlelerle başladı. İşte kafan çok karışık son zamanlarda canın çok sıkkın vs.vs. ( hayatı düzgün giden insan falcıya mı gider zaten? ) sevgilinle aranız felaket bozuk neden böyle oldunuz falan dedi ben cevapsız kalınca ayrıldınız mı siz? dedi. Evet cevabından sonra başladı çevresinde çok kız var da bilmem ne de ama hala sevıyor barışacaksınız siz dedi. Hayatına biri girmiş mi deyince bir duraksadı gülümsedi ben de o zaman barışmak diye birşey olamaz dedim hop kıvırdı yok ya biri girmemiş tek gecelik kaçamaklar sadece dedi olabilir o da yeterli benim için dedim bu sefer gene kıvırarak eyleme dökmemiş be mesajlaşmış sadece dedi. Bu konuda yorumu size bırakıyorum artık.
Bunun dışında bana tek birşey söylemedi bitirecek gibiydi ben sordum eee benim iş hayatım ne olacak dedim. İş yerinde seni kıskananlar var dedi ki ben şuan çalışmıyorum :) :) iş arıyorum ben onu soruyorum dedim 1 1.5 aya işe gireceksin ve çevrende kıskananlar var dikkatli olmalısın dedi. Teşekkür etti üzerine ben bu adam kesin gelecek dedin de ne zaman gelecek diye sordum 6 veriyor kartlar 6 gün de olabilir haftada dedi. ve fal bitti kızlar yorumu size bırakıyorum.
Kızlar size katılıyorum ben toprağa iki kere baktırdım ikisinde de iyi değildi,çok hızlı baktı ölesine cevaplar verdi,zaten ikidebir şölemi bölemi diye sorular sorup duruyo,isteksiz bir hali vardı,bir an önce bakıyımda göndereyim modundaydı yani,suratsız çalışanlarıda cabası,açıkcası geleceğe dair bi hissiyatı olabileceğinini düşünmüyorum,gidilmese de olurBende dün gittim toprağa,fal bakmaktan sıkılmış gibiydi.geleceğe ilişkin birseyler dedi ama 4 ay sonra falan dedi tam tarih vermiyor, isim -harf vermiyor,hep ben sordum yani.bence falcı Dediğin geçmişini bıraz anlatıp geleceğe dair görüyorsa şak şak şak diye serecek önüne sana sormayacak.
Burak kadınlar kulübünden kimseye telinin verilmesini istemiyormuş Can'ım bulamazsın arama. Sadece kendi eski fal baktıklarıma bakıyorDaha öncede bir kaç kere sormuştum ama kimse bana cevap yazmadı telefonda bakan burak varmış kimdir o numarasını nereden bulurum
Yaa mahvoldum şu anBurak kadınlar kulübünden kimseye telinin verilmesini istemiyormuş Can'ım bulamazsın arama. Sadece kendi eski fal baktıklarıma bakıyor
evet canım ordaymıs arkadasımın herseyini bilmiş ama ben gitmedim hiç keilf olamam
Mi cafe nerede? Hande gelecek yorumu yapıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?