Erenle ilgili olumsuz yorum yazan da olmus...Ben baktirdim cok emreye. Cikan seyler cok oldu. Bu zamana kadar en memnun kaldigim falci o.
Melekler eren baya patladi. Ani cok iyi ama gelecek sifir.
Zehra kim bu arada? Telefondan bakiyor mu? Ozelden numarasini atabilir misiniz?
Reklam kokan yazılar mı bana mı öyle geldiBEN BİR FALCIYA GİTDİM ARKADAŞLAR ÇOK BEĞENDİM VE GERÇEKDEN ÇK GÜZELDİ DEHŞET BİR YORUMCU CAFENİN İSMİ TelvECEM CAFE İNANILMAZ BİR ENERJİYLE VE YORUMLA BAKIYOR KESİNLİKLE VE ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM BAŞIMA GELEN OLAYLARI BİLDİ HEPSİNİ TEK TEK ANLATDI BİR NOKTA BİLE SEKMAZMİ İNSAN YA HALA ŞOKTAYIM
he cnm he :)BEN BİR FALCIYA GİTDİM ARKADAŞLAR ÇOK BEĞENDİM VE GERÇEKDEN ÇK GÜZELDİ DEHŞET BİR YORUMCU CAFENİN İSMİ TelvECEM CAFE İNANILMAZ BİR ENERJİYLE VE YORUMLA BAKIYOR KESİNLİKLE VE ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM BAŞIMA GELEN OLAYLARI BİLDİ HEPSİNİ TEK TEK ANLATDI BİR NOKTA BİLE SEKMAZMİ İNSAN YA HALA ŞOKTAYIM
BEN BİR FALCIYA GİTDİM ARKADAŞLAR ÇOK BEĞENDİM VE GERÇEKDEN ÇK GÜZELDİ DEHŞET BİR YORUMCU CAFENİN İSMİ TelvECEM CAFE İNANILMAZ BİR ENERJİYLE VE YORUMLA BAKIYOR KESİNLİKLE VE ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM BAŞIMA GELEN OLAYLARI BİLDİ HEPSİNİ TEK TEK ANLATDI BİR NOKTA BİLE SEKMAZMİ İNSAN YA HALA ŞOKTAYIM
Bir falcı erkek olup neden kendine falcı ecem der ? İşleri de anladığım kadarı ile kötü ki burada 50 tane üyelik alıp kendi reklamını yapıyor.
Mrb. Ben de geçen hafta Emre'ye gittim sert değildi bana ama cidden çok sessiz ve hizli konusuyor dediklerini zor anladim ve sık sık sordum tekrar o kadar acele faldan bir keyif alamadim. Falı olumluydu bana çıkacak mı zaman gösterir anla ilgili yorum yapamayacağım hatırlayamıyorum hızı yüzünden geleceği 3 kere sorduğum için hatırlıyorumGittim gittim ama biraz sert bir mizacı var Emre'nin. ' çok soru soruyorsun beni bile sıktın sen böyle olursan oooo falan dedi.dedikleri dün Eren'in dediğine benzer şeylerdi.zamanları harfleri aynı verdiler.bir de çok sessiz Konuşuyor ve de hızlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?