İstanbul'da Fal - Falcılar

Hımmmm iyiymiş ama hala düşünüyorum eren oldukça net ifade etti kem küm etmedi.baya baya harf tarih hatta oturulan yeri bile ifade ediyor ben beğendim bakalım yakın tarih te dediği olursa yorum Yaparım

Eren tarot mu yoksa kahveye mi baktı canım ne kadara baktı kısa miydi fali.Eren ve Emre'yi çok duymuştum bir de ona gidelim bakalım.

Ben baktirdim cok emreye. Cikan seyler cok oldu. Bu zamana kadar en memnun kaldigim falci o.

Melekler eren baya patladi. Ani cok iyi ama gelecek sifir.

Zehra kim bu arada? Telefondan bakiyor mu? Ozelden numarasini atabilir misiniz?
Erenle ilgili olumsuz yorum yazan da olmus...

Kızlar Taksim sembol toprağa fal baktıran ve çıkan var mı? Eskiden Mehmet te varmış sanırım Ünlülerin falcısı diye okudum Yorumları.siz ne dersiniz?
Melekler kahvesi Emre mi?sembol toprak mı?

Canim melekler kahvesi emre gelecek için söyledikleri tutturuyör nette yorumlara baktım Harun Kolçak bile bu çocuk cidden biliyor yazmış twitterde eren ani ve şimdi tutturuyör ama emre geleceği çıkan çokmus.Bir de papyon cafe Beşiktaş dilek hanim var o da tarihleri çimkanlardan. Eskiden kadinlar kahvesi nde calisiyormus dilek

BEN BİR FALCIYA GİTDİM ARKADAŞLAR ÇOK BEĞENDİM VE GERÇEKDEN ÇK GÜZELDİ DEHŞET BİR YORUMCU CAFENİN İSMİ TelvECEM CAFE İNANILMAZ BİR ENERJİYLE VE YORUMLA BAKIYOR KESİNLİKLE VE ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM BAŞIMA GELEN OLAYLARI BİLDİ HEPSİNİ TEK TEK ANLATDI BİR NOKTA BİLE SEKMAZMİ İNSAN YA HALA ŞOKTAYIM

Reklam kokan yazılar mı bana mı öyle geldi

he cnm he :)

Kızlar bu melekler kahvesindeki Emre herkese mi aynı davranıyor bana mı böyle yaptı acaba? Aayyy içimi sıktın bu kadar soru soruyorsan sen Adam'ı bunaltırsın vs vs.kendine dışardan bak vs vs yani fal yorumu iyi de insan rahat soru soramıyor

Bir falcı erkek olup neden kendine falcı ecem der ? İşleri de anladığım kadarı ile kötü ki burada 50 tane üyelik alıp kendi reklamını yapıyor.

Mune sende çok erken müdehale ediyorsun bırakacaktın bakalım 50 tane üyelik ile bize ne senaryo çizecekti eğleniyoruz biz böyle şeylerle yaaa erkenden eğlencemizi elimizden aldın ama sende çok kötüsün

Deniz damlam melekler emre nasildi canım gittin sanırım

Gittim gittim ama biraz sert bir mizacı var Emre'nin. ' çok soru soruyorsun beni bile sıktın sen böyle olursan oooo falan dedi.dedikleri dün Eren'in dediğine benzer şeylerdi.zamanları harfleri aynı verdiler.bir de çok sessiz Konuşuyor ve de hızlı

Mrb. Ben de geçen hafta Emre'ye gittim sert değildi bana ama cidden çok sessiz ve hizli konusuyor dediklerini zor anladim ve sık sık sordum tekrar o kadar acele faldan bir keyif alamadim. Falı olumluydu bana çıkacak mı zaman gösterir anla ilgili yorum yapamayacağım hatırlayamıyorum hızı yüzünden geleceği 3 kere sorduğum için hatırlıyorum

Çıkan fallarin varmıs emrenin ama hızlı konuşunca o heyecanla aklına ne soyledigi gelmiyor.Emre tarot mu yoksa kahveyede bakıyor 15 dk sürdü mu mesela fali.Ben geçen sene Pen cafe yetere gitmiştim o da çok hızlı konusmustu anlamamistim birsey.

Aynen tamamen Katılıyorum bir kısmını anlayamadım ki hızlı Konuşuyor cok sessiz soru sorunca da 'sıktın beni bunalttın' dedi.bende strese girdim açıkçası duymadığım Şeyler içinde bir daha soramadım söylediği Şeyler yakın zamana ait bakalım olacak mı?geçmişe ait ve güne ait söylediklerini -Anladığım kadarı ile- bildi zaten.
Ama eren daha tatlı dilli ve bir Sürü soru sordum hepsini cevapladı bakalım hangisinin dediği çıkacak.
Şimdiye kadar gittiğim tüm falcılarla ait her dediklerini not aldım bir deftere.sizlere ona gore bilgi veririm.
Melekler kahvesindeki kadire gelmişti orada bazı kişiler o nasıl acaba?yada muzo?şengül nereye gitmiş ki?

Zamanları ve harfleri aynı söylemleri yakın gelecegin cikma ihtimalinI artirrir inş cikar canım. Ben melekler kahvesi nde Oğuz diye biri varmış onu duymuştum . Bir de papyon cafe Beşiktaş dilek var direk tarih veriyormus forumda daha önce okudum çıkan olmuş.

Emrenin fali 15 dk sürmez hızlı çünkü. Ben geçen yil yeter'e iki kez gittim çok fena patladi bana hayatim tamamen değişti

Evet Monfi hızlı konuşunca not alamadım yolda Aklımda kalanları yazdım ama birkaç şeyi anlamadığımı farkettim.duymamışım ki Emre sadece kahve baktı bana 3 melek Kartı çektirdi.1-2 adette Tarot.acele ediyordu.eren se daha çok tarot baktı ama daha keyifliydi tavrı Cevapları daha net geldi ama tabiki hiç belli olmaz kimin dediğinin çıkacağı?
Mandal Daki murat ve toprak ve cafe laftaki Çiğdem de hızlı bakmıştı sanırım tüm gün bakmaktan sıkılıp yoruluyorlar o da bana denk geliyor
Valla ikizler Burcuyum ben merakım ; kim gercekten bu işi biliyor kim sallıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…