İstanbul'da Fal - Falcılar

Deniz damlam laf cafe çiğdem ben akşam altıda sıra gelmişti beş kişiden sonra yoruluyor bence bana mesela ağzımdan laf alıp fincana bakıp birseyler söyledi. Bir de havalı biraz kapıda kuyruk oluyor onun için o kadar da iyi değildi bence.Mandal toprak bana çıkmıştı geçen sene hem de ne iş yapacağımı nasıl bir yer olacak tarihiyle bilMisti bir de sempatik çocuk kartları hisleri yle iyi yorumluyor. Fal bitince sormak istedigin varsa kart çekerim dedi mesela.Pen cafe yeterli karşı tarafın dusuncelerini öğrenmek için gitmistiMüşteri erkekler hakkında genellemeler yapıp bir de hızlı konuşmuştuk dediği çıkmadı zaten.Bir de laf cafe Canan onun fali çıkmıştı bana.

Falcı defterime bakıyorum da valla demedikleri kalmamış geçmişi isterim derse biri Ümit derim sayfa Sayfa döker önüne.anlatım ve yorum olarak eren başarılı çünkü merak bırakmadan ifade ediyor.cafe laf Umay da iyiydi anlatım da.ama bu sene bitsin yeni yılda göreceğim kim uydurmuş kim tutturmuş

Valla şöylede yapsak olur birimiz kadire birimiz muzoya birimiz Oğuz'a birimiz sembol toprağa vs gidelim Hiç olmazsa birbirimize tüyo veririz hepsine ayrı para vermemiş oluruz

Umay kahve mi tarot mu bakıyor genç bir çocuk gay olan galiba görmüştüm cigdeme baktirirken.

Ikisine de bakıyor ve oldukça tatlı biri.andaça göre daha iyi gibi geldi bana.ben cafe lafta hepsine gittim mandal da da.cafe 46 ta da.

Bence de canım aynen ben geçen hafta toprağa gittim bir iki hafta sonra kesin kes eRene baktircam cidden merak ettim.Sonra da oguza giderim.

Andaç cigdem ağzımdan laf alıp öyle baktı ikisi de bana öyle olunca ne anlamı kaldı falin ben sana geliyorum anlat ne varsa diye sen bana soruyorsun tadım kaciyör. Umayi denemimistim hiç.

Ben artık yavaş yavaş fal defterini kapatmak düşüncesindeyim 1-2 kişiye daha gidip Çıkma durumuna gore bundan sonra arada sadece o kişiye giderim.ama tatlı dilli güzel anlatım çook önemli.fal da enerji işidir çunkü

Sanırım haftaiçi gitmek lazım haftasonu gidince daha yoğun oluyorlar.

kadıköy limon cafeye gittim geçen hafta ben memnun kaldım bildi valla kadın kızlar adını unuttum ama kadının

kızlar symbol toprak uzun esmer bir çocuk mu? eğer aynı kişi ise bana hiç çıkmamıştı evlenmicekler demişti evlendiler :)) symboldeki mehmet iyiydi kızlar şimdi yine orada mı ben ondan memnun kalmıştım çok

kızlar Bakırköy cafe 46 Seval ablaya gittim böyle açıklayıcı her soruma cevap veren tatlı dilli birini görmedim.oradaki gelen 1-2 kişiye sordum çıkıyor mu diye biz memnunuz dediler.şimdiye kadar hiçbir FALCININ demediği farklı birsey söyledi.eğer çıkarsa mutlaka tavsiye ederim size ve 5-10 dakikada geçiştirmedi.

Kahve mi tarot bakti canım nasıldı 40 mi bakıyor o da.

Tarot ağırlıklı fincanın tabağına bile bakmadı.40 tl.ama hala şaşkınım Çok guzel seyler söyledi inşallah çıkar dedikleri ama farklı Şeyler söyledi ben kime inanacağımı şaşırdım

Yeri nerde pekicanım bakirkoyde aklımda bulunsun alternatif olsun.Sen bayagi gitmiş sin sanırım falciya çıkanları söyleyen bende onlara gideyim.Merakliyimdir bende bu fal işlerine online çok baktirdim ama yüzyüze daha farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…