İstanbul'da Fal - Falcılar

Kliseyi geçer Geçmez ilk Sağdan girip biraz yürüyüp sonra sola dönüp düz gidince sağında kalıyor.ben online yada telefonda baktırmıyorum.ben inşallah Söylenenlere göre çıkanlar için haber veririm

Sagol canım ben daha önce baktirmistim orda simdi hatırladım cafe 46 Nalan diye bir falci vardı ama yok şimdi .Çıkar inşallah zaten soylediklerinden bir iki tanesi muhakkak çıkıyor.

Valla bir kişi de çıkıp dese ki yaaa şu gercekten iyi 2-3 Yıldır gidiyorum ne dediyse geleceğe ait tutturdu
Bende ona gitsem de şu defteri kapatsam

Valla bir kişi de çıkıp dese ki yaaa şu gercekten iyi 2-3 Yıldır gidiyorum ne dediyse geleceğe ait tutturdu
Bende ona gitsem de şu defteri kapatsam

ah keşke ya. annemin 40 yıllık falcısı ve artık tabii ki arkadaşı var. bana ne dediyse tutmuyor arkadaş olmayınca olmuyor işte birine tutan diğerine tutmuyor

Ben de gittim mortweey toprak daha çok işlem ilgili tutturdu majestik cafede Hakan sagliki laf cafe canan aşkla ilgili tutturdu.Bir de bir falciya sürekli gidince de kanka muhabbeti ne bagliyorlar o yüzden de seni az çok tanıdıkları için ona göre yorum yapiyollar. BİR falciya çok begenmemissin de üç ayda alti ayda bir gidiyorum.

Anadolu yakası ters geliyor bana Avrupa yakasındayım ben ama gercekten aynı kişiye gidince hatırlayıp ona göre davranıyor,oyuzden gitmiyorum aynı kişiye.
Verdikleri sürelerde 3-6 ay olunca bilemiyorum ki kim doğru yorumluyor.şöyle birşeyde var ÇOĞU aslında birseyler hissedip anlatıyor ama yorumlar farklı.'biri iş yerine şöyle şöyle biri gelecek görev değişikliğin olacak derken başka biri aynı bu Kişiyi hayatıma girecek adam olarak anlatmış oluyor.yorumlar farklı

Ama merak etmeyin kızlar çözeceğim bu işi sonucu elbet belli olacak yorumlarımı yazacağım

Papyon cafe dilek var onu da ovuyorlar direk tarih veriyormus çıkanı da var forumdan bir arkadas soyledi daha önce kadinlar kahvesinde calisiyormus.

utku nun yerini bilen varmi..bana sevgilimin isi hkknda dedigi tuttu..suan nerde bakiyo utku rastlayan varmi yaaa

benzerini ben yasadim cnm..sevgilimi is arkadaşı m yöneticim yaptilar..patronumuda sevgilim yaptilar...is degisikligi goruyorum dediler isten cikartildim...ama bana cogi falci bu adamla ayni is yerinde olcan diyolar yıllar dir hemde...valla kafam karisiyooooo...
is ask hepsi çorba gibi oldu bende...

Falda kadriye kesinlikle ama yüz yüze baktırmalısınız mükemmel biliyor isim isim

Falcilari ne yapacaksinz arkadaşlar . Çok herseyi biliyorlarsa kendi hayatları mükemmel olurdu zaten. Para tuzağı kanmayin

Aslında çok haklısın lovelygirl.sanırım benim ki kendimi kandırmaca belki de artık gğzel Şeyler duymak ümitlenmek hayal kurmak istediğim için bu yoldayım.tabiki doğru değil.hayat bu yarınımızın bile garantisi yokken 5-10 yıl Sonrasını bırak 1-2 Ayda ne olacağını kim? nasıl bilsin?bir çeşit zaaf işte

Ben Songül diye bir kadın duydum Küçükçekmece cennet mahallesinde bir yerde bakıyormuş duyan var mı hakkında h bişey bulamadım yorum olarak gitsem mi gitmesemmi arada kaldım bir arkadaşım önerdi ama

Ben Songül diye bir kadın duydum Küçükçekmece cennet mahallesinde bir yerde bakıyormuş duyan var mı hakkında h bişey bulamadım yorum olarak gitsem mi gitmesemmi arada kaldım bir arkadaşım önerdi ama
kaça bakıyor?

niye bans tutan falcilarin yeri degisiyor ne talihsiz doğmuş um
kimse mi bilmiyo utkunun yerini
bide ersin vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…