kaça bakıyor?
Hasan bey herkese aynı şeyi söylüyor. Arkadaşımla bir kere gittik birbirimize aktardık sana ne söyledi diye bir baktık her ikimize de aynı şeyi söylemiş. Ayrıca bana dediği hiçbir şey olmadı Ana gelirsek evet karşı tarafı doğru yorumlaya olabilir. Ama bana göre falı fostuBen Sarmaşık Hasan beye gittim ve geçmiş şu an oldukça iyiydi gelecekte mantıklı geldi gitmediysen bence git pythia
Neden Sineme baktırmadınız ki? Hani hatırlıyorsanız tavsiye etmiştimniye bans tutan falcilarin yeri degisiyor ne talihsiz doğmuş um
kimse mi bilmiyo utkunun yerini
bide ersin vardi
Neden Sineme baktırmadınız ki? Hani hatırlıyorsanız tavsiye etmiştim
Merhaba konu biraz geride kalmış ama numarasını yollayabilir misiniz? Teşekkürlerkızlar bugün bias cafe'de gökçe hanıma fal baktırdım gittiklerimin arasında en iyisi. yıldızname bile bakıyor. tarot kahve ve yıldızname baktırdım. istediğim kadar soru sorabildim,kartlar bitene kadar soru sordum. şanslıydım çünkü ben boş bir anında gittim, 30-40 dakika baktı ve bilemediği hiçbir şey yok gerçekten. ama bundan sonra dışarda baktıracağım. cafede 35 liraya bakıyor ama dışarda 50 liraya 1 saat bakıyormuş tarot+kahve+yıldıznameye. dobra olması ve takır takır konuşması çok hoşuma gitti. iyi kötü her şeyi söyledi ciddi anlamda memnun kaldım. geçmiş ve şuandan bilemediği bir şey olmadı. gelecek konusunda da gayet tutarlı şeyler söyledi. çok çok samimi biri,soğuk biri değil o kadar güldürdü ki beni. çok keyifliydi :) kafede çok müşterisi varken 10 dakika bakabiliyormuş.bugün sıra yoktu hemen beni aldı 30-40 dakika baktı gayet detaylıydı. aklımda hiçbir soru işareti kalmadı. karşı tarafla alakalı merak ettiğim şeyler vardı,net bir şekilde cevapladı. karşı tarafa yıldıznameden baktı zaten,gerçekten bildi. ben numarasını aldım, bundan sonra dışarda baktıracağım kendisine. verdiğim paraya değdi gerçekten.@Angelsnil sağolsun,onun sayesinde haberim oldu. sonunda gerçekten memnun kaldım:)
Merhaba konu biraz geride kalmış ama numarasını yollayabilir misiniz? Teşekkürler[/QUOT
Ayrıca Hasan bey büyü konuşmada çok meraklı çok insana büyü var diyor dikkatli ölüm derimHasan bey herkese aynı şeyi söylüyor. Arkadaşımla bir kere gittik birbirimize aktardık sana ne söyledi diye bir baktık her ikimize de aynı şeyi söylemiş. Ayrıca bana dediği hiçbir şey olmadı Ana gelirsek evet karşı tarafı doğru yorumlaya olabilir. Ama bana göre falı fostu
Muhtemelen dikkatli olun derim yazmak istedi klavyesi kelimeyi otomatik tamamladıysa..La Vita 'dikkatli ölüm derim' ne demek? Hasan bey mi diyor bunu?
Hasan bey babadan ya da anneden gelme büyü var üstünde dedi mi sana ?...merak ettim , klişe lafıdır çünküLa Vita 'dikkatli ölüm derim' ne demek? Hasan bey mi diyor bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?