İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşım 50 tl ye baktırmış ama zam geldimi gelmedimi bilgim yok ben yarın gidicem baktırmaya yorumlarımı yazarım ona göre tavsiye ederim size kendim gitmediğim için birşey diyemiyorum. Songül diye bir falcı hakkında yazılar okudum ama aynı kişi mi emin değilim falcılarda cafe cafe geziyor

Valla iyi cesaret sizde ki ben öyle kimsenin evine fal baktırmaya gidemem.valla kahvenin içine birsey koyarlar mı? Vs vs diye Endişe ederim ayy dikkat edin yaaaa neler duyuyo

Kızlar bir ara online falcıları konuşuyordunuz. Normalde yüz yüze olmadığı için hiç ilgi alanım değil ama baktırsam mı acaba demeye başladım. Tavsiyelerinizi alabilir miyim?

off cok bunaldim An da bile tutmayan falcilar...hem issizim hem degmeyen adamdn baska bisey dusunemiyom bu gunah isledim hatasini cekiyom....

iliskimde hata mi yaptim diyorum sevgilimden supheleniyorum artik ona guvenmiyorum birsey olmamasina ragmen...anda bile anlasamadi falcilar biru cok iyi bi adam diyosa öbürü bildigi tum kotu vasiflari sayiyo....aboooo kafayi yiycemmm anda uçuran falci ariyom ve noktayi koycammm
anda ucuran falcilari sayin hepsine gitcem ve bu iliskiyi ya tarihe gomcem yada devam etcrm is aramak istiyorum artik....

Ben Sarmaşık Hasan beye gittim ve geçmiş şu an oldukça iyiydi gelecekte mantıklı geldi gitmediysen bence git pythia

Sarmaşık nerde canım mortweey sen kitap gibisin maşallah senden önerileri almak lazim.Tarot mu bakıyor kaca bakıyor canım.

Meraklıyım sadece ama bu son falım dı.hasan beyin falı mantıklı geldi ve bekleyeceğim verdiği tarihi.hasan bey kahve mi Tarot mu diye 2 Seçenek sunuyor hangisini secersen ona BAKIYOR sadece ikisi de aynı zaten dedi.40 tl ye BAKIYOR.taksim mangonun karsı Sokağı'na girince az gidince, solunda kalıyor üst kat.

Ben Sarmaşık Hasan beye gittim ve geçmiş şu an oldukça iyiydi gelecekte mantıklı geldi gitmediysen bence git pythia
Hasan bey herkese aynı şeyi söylüyor. Arkadaşımla bir kere gittik birbirimize aktardık sana ne söyledi diye bir baktık her ikimize de aynı şeyi söylemiş. Ayrıca bana dediği hiçbir şey olmadı Ana gelirsek evet karşı tarafı doğru yorumlaya olabilir. Ama bana göre falı fostu

Neden Sineme baktırmadınız ki? Hani hatırlıyorsanız tavsiye etmiştim

gitmiycem diye soz verdim kendime hala kararsizim cunku...kesin ve net karar vermek icin son bi kez gitsemmi dedim ama cesaret edemiyorum islerim aksi gidiyo ama cok bunaldim yazdım kime gidim diye..

Merhaba konu biraz geride kalmış ama numarasını yollayabilir misiniz? Teşekkürler

Tugbanin fali patladi arkadaslar. Tugba, yurtdisina aklimdaki kisi ile gidecegimi soylemisti ama ben tek basima geldim. Birakin benimle gelmeyi, dun dogum gunumu bile kutlamadi. Iki aydir yazmiyo ve konusmuyo adam. Falcilar: "Ariyacak, her sey guzel olacak" bilmem ne diyorlar ama cit yok. Fal isi yalan dolan anlasilan...

Ayrıca Hasan bey büyü konuşmada çok meraklı çok insana büyü var diyor dikkatli ölüm derim

Topragin fali cikti galiba sağlıkla ilgili söylediği iki şey vardı ikisi de çıktı. Önümüzdeki hafta is gorusmesiyle ilgili bir gelisme de çıkacak gibi.Bu çocukla enerjim tuttu kızlar. Bir ay ara vericem aklımda melekler eren ya da papyon cafe dilek ikisinden birine gidicem.Dilegin falı arkadaşıma tarihiyle çıkmıştı.Sanirim ona gidicem arada Tutan fallar oluyor cidden.

Bana da dedi.ama benim annem babam üzerine yapılı olduğu yıllardır söyleniyor 5-6 kişi söylemişti önceden şaşırmadım.ama bana 'sakın bunun için hocaya para verme bu işi ücretli yapan hoca değildir zaten' dedi.
Beni birine yönlendirdi.şimdi tedirgin oldum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…