Arkadaşlar bana birkaç tane hoca anneme yapılan büyüden bahsetmişti..ama benim şahsi fikrim bu çok eski büyülerin hala etkisinin olamaycağı...Hocalar( özellikle şarlatan olanlanlardan bahsediyorum) mevcut soruna sebep olarak bu aileye yapılan büyü hikayesini kullanıyor gibime geldi...bu mevzularla para koparmanın peşindeler haberiniz olsun..Hasan bey de öyle , bu arada bana söylediği birkaç şey çıktı ama bu büyü meselesi tam bir safsataBana da dedi.ama benim annem babam üzerine yapılı olduğu yıllardır söyleniyor 5-6 kişi söylemişti önceden şaşırmadım.ama bana 'sakın bunun için hocaya para verme bu işi ücretli yapan hoca değildir zaten' dedi.
Beni birine yönlendirdi.şimdi tedirgin oldum ben
Bana da dedi.ama benim annem babam üzerine yapılı olduğu yıllardır söyleniyor 5-6 kişi söylemişti önceden şaşırmadım.ama bana 'sakın bunun için hocaya para verme bu işi ücretli yapan hoca değildir zaten' dedi.
Beni birine yönlendirdi.şimdi tedirgin oldum ben
Tugbanin fali patladi arkadaslar. Tugba, yurtdisina aklimdaki kisi ile gidecegimi soylemisti ama ben tek basima geldim. Birakin benimle gelmeyi, dun dogum gunumu bile kutlamadi. Iki aydir yazmiyo ve konusmuyo adam. Falcilar: "Ariyacak, her sey guzel olacak" bilmem ne diyorlar ama cit yok. Fal isi yalan dolan anlasilan...
BEN hasana 2 yıl önce gittim. bana sürekli büyü var kiminle başlarsan ilişkiye hep biter sonu gelmez kısmetın bağlanmış dedi ve annen babandan geliyor bu sizi etkiliyor dedi.Hasan bey babadan ya da anneden gelme büyü var üstünde dedi mi sana ?...merak ettim , klişe lafıdır çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?