İstanbul'da Fal - Falcılar

Canim Beşiktaş'ta arkadaşımla dün konuştuk o gitmiş papyon cafeye tarih vermiş fali da iyi bakmış sanırım hem kahve hem tarot bana geçmiş ve şimdiyi güzel anlatmıştı gelecek için tarih vermiş tutmuş özel hayatıyla ilgili tarih gerçekleşmiş.

Arkadaşlar bana birkaç tane hoca anneme yapılan büyüden bahsetmişti..ama benim şahsi fikrim bu çok eski büyülerin hala etkisinin olamaycağı...Hocalar( özellikle şarlatan olanlanlardan bahsediyorum) mevcut soruna sebep olarak bu aileye yapılan büyü hikayesini kullanıyor gibime geldi...bu mevzularla para koparmanın peşindeler haberiniz olsun..Hasan bey de öyle , bu arada bana söylediği birkaç şey çıktı ama bu büyü meselesi tam bir safsata

Canim arkadaşıma tutturmustu kadinlar kahvesinde calisiyormus eskiden.Arkadaşım bayagi iyidi dedi.

Evet yaaa bu Büyü olayı artık bana Fenalık getirdi.bazı falcılar Büyü olayıyla bozmuş daha çok insanı geriyor bakalım Hasan beyin dedikleri çıkacak mı göreceğim? Birdaha gidersem falcıya Papyon dilek hanım olacak kararımı verdim.

Kızlar Beşiktaş'ta nerde Papyon cafe tarif edermisiniz?dilek hanım kahve ve Tarot birlikte mi BAKIYOR? Ve ücreti ne kadar Bilen var mı?

Ben bu cafeye arıyorum hep meşgul dilek hanım için randevu telefonu verilmiş 2 adet kimse açmıyor dönmüyor

10 yıl kadar önceydi bende gittiğimde aynısını bana da söyledi babadan gelen büyü var diye.. o an çok inandım istediği şeyleri araştırdım kapalı çarşıdakiler hemen büyü için mi arıyorsunuz dediler sonrasında sitedekileri okuyunca anlıyorum ki herkese aynı yalanları söylüyormuş inanmayın.. benim gibi etkisinde kalmayın derim.

bende ekimin sonunda tuğbaya baktırmıştım.. aslında çokta tuğba yanlısı biri olarak bu sefer kesin bana da baktığı fal tamamen patladı.. aslında iyi de oldu diyorum çünkü çokta ikna etmemişti beni.

Mortweey canım kahve artık tarot 40 tl dilek randevu alınca diğerlerini beklemezsin.

Kızlar ben de Tuğba'ya cumartesi baktırdım, ayın 20sinden sonra bi iletişim olacak dedi. kasım sonu aralık başı yüzyüze görüşme olacak dedi. ve bugün yani ayın 21inde haber aldım. yani bir sona varacağını düşünmüyorum elbet ama tuğbanın sanırım tarihleri bende tutuyor.

Zerema canım bu Tuğba nerde bakıyor tarot mu kahve mi nasıldı bildi mi durumları ne kadara bakiyor cevaplarsan sevinirim canim.

Hasan bey babadan ya da anneden gelme büyü var üstünde dedi mi sana ?...merak ettim , klişe lafıdır çünkü
BEN hasana 2 yıl önce gittim. bana sürekli büyü var kiminle başlarsan ilişkiye hep biter sonu gelmez kısmetın bağlanmış dedi ve annen babandan geliyor bu sizi etkiliyor dedi.

Papyon dilek Hanım'a gittim valla hiç hayatımda bu kadar tarih veren net olan falcı görmedim gayet güzel bir faldı hep gelecek üzerineydi.inşallah çıkar dedikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…