- 14 Haziran 2015
- 755
- 896
- 103
tekrar selam kızlar.geçen ay 4 yıllık sevgilimle evlendik. 4yıl diyorum ama bu 4 yılın yaklaşık 8 ayı ayrı geçti. ayrılmıştık ve barışmıyordu benimle. surekli instagram'dan facebook'tan ona geçmişte yazan kızları takip ediyordu ekliyordu. ben de iyice hırslanıp onun bana dönmesi için birtakım günahlara girdim :/ bazı işlemler yaptırdım. bana bunun ileride ters tepeceğini söyleyenler olmuştu. sonra barıştık ve evliliğimizde 2. ayımıza girdik. ama daha 2.ayımızda kavga etmeye başladık sürekli. sizce bu kavgaların o işlemlerle alakası var mı yoksa sıradan şeyler mi. bu konuda üstün görüşlü ve iyi sezileri olan falcılar tanıyor musunuz? yardımcı olursanız sevinirim.
Banada yok 8 saat falan demıstı kendınden cok emın bır sekılde. Insan acaba mı dıyor oyle olunca ama asla cıkmadı. Zaten bana çıkan fal yok ya :)Dilek eskiden kadınlar kahvesinde olan gözlüklü Dilekse 3'er sene araliklatla 3 ayri insan için gittim kardeşim ve arkadaşlarımla evet anda çok iyidir kağıt dolusu tarih hatta saat verdiği bile olur ama gelecekle ilgili dedikleri hiç çıkmaz yıllardır bu böyledir
Bende sadece kendıme yıldızım ıcın bıseyler yaptırdıgım halde karsı tarafa etkı etti. Artık hıc ıletısımımız bıle kalmadı. Ben cok pısmanım. Yaptırdıklarını bozdur bır an once. Alın yazınmıskı evlenmıssınız onları bozdurursan duzelır dıye dusunuyor umuuyorumarkadaşlar tekrar soruyorum. var mı önerisi olan
Erken derken kaç gibi mesela?Selam bubuss canım meleklerde emre ve eren ovulur bu ikisi ismi hep on planda o yüzden forumda daha önce gidip memnun olan var.Ama erken gitmek lazım sonlara doğru fal bakınca kısa kesiyorlar iyi bakmıyor lar. Ben laf cafe canan bir de mandal cafe toprak gitmiştim eğer istersen bir öneri olarak bu ikisi özellikle toprak bana çıkmıştı .
Ben gittim Ankarada Turunca cafe'deki Yasemin hanıma, hayatımda gördüğüm en KÖTÜ falcı.Merhaba kızlar ikizler Burcu merakım acayip depreştiAnkara'da oturan ve cafe turuncu Yasemin Hanım'a giden var mı?internetten araştırdığıma göre geleceğe ait söyledikleri çıkıyormuş acaba kendisi telefonla BAKIYOR mu?ayyy valla Ankara'ya fal turu mu düzenlesek ayy delimiyim ben yaaa Tövbe Tövbe...
Yani bence bu saatten sonra fal tarzı yerlere gitmek yerine bence bol bol dua et ve netice de ben bile gittikten sonra bazen günüm kötü gidiyor bazıları enerjimi yutuyor mesela burdan Öner'iyle gittiğim bir kaç kişi sonrasında iş yerimde fena tartışma yaşadım ve kolay kolay gitmemeye başladım tel den Binnaz abla beni kesmeye başladı açıkçası benim naçizane fikrim bu arkadaşımarkadaşlar tekrar soruyorum. var mı önerisi olan
Dikkatli olun demeye çalışmıştım :))La Vita 'dikkatli ölüm derim' ne demek? Hasan bey mi diyor bunu?
Canım bırak geleceği bende anı bile bilememişti ve hiç bir müşterisi olmadığı halde 5 dakika ya sürdü yada sürmedi onun fal olarak nitelendirdiği ve hiç bir şey bilemediğiŞimdi bu durumda kızlar dilek Papyon cafe mi dersiniz gelecek konusunda tutturan?
Bence falcı kadriye anı söyler de bazen geleceği tam bilemiyor. Ben size başka bir fikir vereyim ben eşimle lise yıllarımdan tanışıyorum 2001 o beni çok seviyordu ben gergin biri olduğunu düşünürek terk ettim ve o hiç vazgeçmedi 2005 yılında nişan 2007 de düğün evlendik fakat anlaşmazlıklar yaşadık o inatçı ben inatçı çocukça şeyler şimdi gülüyorum o hallerimize ve üzülüyorum çok vakit kaybettik sırf inattan bi Bebek bile düşünmedik 6 yıl istemedik istediğimizde ise olmadı tam oldu derken hep 3 aylık kaybettik 3. Gebelikle birlikte bel fıtığı oldum ameliyat olmak zorunda kaldım hamilelik yüzünden anestezi yada ağrı kesici kullanamadım çok acı çektim ameliyattan sonra o bebeği de kaybettik altı ay sonra tekrar oldu bu geceliğimde bile çok tartıştık Yok yere önemsiz mevzular neyseki evliliğin 9. Yılında bebeğim doğdu biz o an evliliğin ne olduğu anladık bütün dünyamız o oldu Ve en büyük pişmanlığımız evliliğimizin ilk yıllarında Bebek sahibi olmamaktı bana bebeğimiz içinde çok yardımcı oldu eşim zaten bir süre sonra bel fıtığı tekrarladı Ve çok kötü geldi başarısız bir ameliyat geçirdim ve beş gün sonra başarılı bir ameliyat dahageçirdim şu an psikolojik durumum kötü çünkü hala ağrım var keşke kanser olsaydım yada başka bir şey olsaydı da bu bel fıtığı olmasaydı diyorum çünkü zaman zaman ben ne zaman ölücem uzun olmasın bu süre diye bekliyorum aslında eşime yaptığım haksızlıklar var onunda bana karşı yaptığı haksızlıklar var aslında bel fıtığı olmamın sebebi onun yapması gereken işleri ben yaptığım için oldu şu anda on aylık kızım aramızda uyuyor Ve dünyadaki en değerli şey bizim için o bence siz vakit kaybetmeyin birbirinizi üzmeyin daha fazla bi Bebek hayatınızı renklendirir yaşama Sevinciniz olur Ve o tartışmaları yapmazsınız biz yapmıyoruz artıkarkadaşlar tekrar soruyorum. var mı önerisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?