İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım Yasemin hanım cafede bakmıyor bağımsız ücreti 50 tl isteyen olursa özelden yazarsa numarasını paylasabilirim.enerji ile BAKIYOR

Kızlar,Bahsettiğim Yasemin hanım istanbulda Ankara'daki turuncu cafe ile ilgisi yok.cafeden bağımsız Çalışıyor ve farklı bir enerjiye sahip herseyden önce düzgün ve çok iyi bir insan.konuşmanızda anlayacaksınız

Kadıköy katina cafe füsun u deneyen varmı grçen gün baktırdım tutturdu gibi ama gelecek çıkıyor mu?

Numarasını bana da yazarmısın özelden

De bu özelden yazma işini daha çözemedim Yasemin Hanım'ın numarasını isteyen arkadaslarım bana direkt özelden yazabilirlerse o şekilde dönüş yapabilirim

Kızlar Hande'nin fallarından yakın zamanda baktırıp çıkan oldu mu? Olumlu diyipte tersini yaşayan var mı? Birde isim verdiği oldu mu falında? Enerjisini çok sevdim dileğim çıkmasından yana tabi ama öyle bişi yaşadım ki mucize gerek.

Merhaba, fal baktırdınız mı? ilk defa duydum adını daha önce yasemine fal baktıran var mı?

evinde mi bakıyor yoksa telefondan mı?

bende benzerini eğitimde yaşadim yarim kaldi aksilikler oldu kotu haberler aldim tam fal baktirdgmin ertesi gunu...online baktirmistim..bikeredr yuzyuze baktirdigimin ertesi gunu işten çikartildim...

Kadıköy katina cafe füsun u deneyen varmı grçen gün baktırdım tutturdu gibi ama gelecek çıkıyor mu?
Hayatım füsun hanımı bende merak ediyordum.Buraya yazdım bilen duyan var mı diye..Hiç olumlu geri dönüşüm almadımvazgeçtim baktırmaktan..inşallah sana dedikleri çıkar

Hayatım füsun hanımı bende merak ediyordum.Buraya yazdım bilen duyan var mı diye..Hiç olumlu geri dönüşüm almadımvazgeçtim baktırmaktan..inşallah sana dedikleri çıkar
Bakalım canım ben baktırdım ama tam emin olamadım sadece 1 e yerde tutturdu ben kahve baktırdım kitap falı 150 tl imiş ama değmez diye baktırmadım dedikleri çıkarsa yazarım

bi arkadaş tavsiyesi üzerine hera diye birine baktırdım normalde kadıköyle yeri varmış ama sadece bazı müşterilerini yerine alıyormuş geri kalan herkese internet üzerinden bakıyor bende oradan baktırdım ve kadın işini hakkıyla yapıyor ağızlar açık kalıyor kızlar ÖNERİRİM facebook adı: ...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar sizin önerdiğiniz falcı var mı? ben çok merak saldım bu aralar. özellikle taksimde bildiğiniz varsa sevinirim kızlar

kızlar asla baktırmamız gereken bır falcı soyluyorum paranız bosa gıtmesın kadıkoyde dolasırken istanbul cafede fatma hanım sanırım ona baktırdım böyle ıgrenc bır fal yok bazı kartların anlamını bılıyorum ben kartta başka kadın cıkarken bana sız barısıyorsunuz vs falan dedı sakın oylesıne baktırayım bıle demeyın 40 tlnız bosa gıder kahveye bakıp 2 cümle söyleyemiyor bile

Kızlar bende zamanında bekarken çok fazla fal deneyimim olmuştur nedense insan bekarken çok daha meraklı böyle şeylere sağolsun arkadaşlarım da çok meraklıydı butun gün cafelerde fal baktirirdik kahve içince. İstanbul da yaşayanlar için söylüyorum ne taksimi kalmıştır baktirmadigim ne Kadıköy . Evleneceğim insana dair tek doğru atışları olan ve ozaman sevgiliydik ve ayrilmistik eşimle ve evlenmeden sadece beş ay önce bu kadına baktirdim. Tabiki ayriydim evlenebilecegim aklımın ucundan bile gecmiyodu. Bana dedi 2016 yılına girmeden cok az bisure kala evli olcaksin ve şuan ayrı oldugun aslan burcu cocukla. İçimden hadi be ordan dedim senin evleneceği kişi ates grubu yani bu aslan burcu erkek. Eski bi sevgilim vardı onu sordum geç onu bunu . Sen ayrı oldugun çocuğu seviyorsun oda seni evlenceksiniz dedi. Bu bayanın ismini hatırlamıyorum bakirkoyde bir cafede bakıyor hala ordami inanın bilmiyorum baya yaşlı teyze cafenin ismini de hatırlamıyorum ama meydandan sahile doğru iniyosunuz ahşap canli müzik yapan bir bina var sokağında yanında berber var alt bodrum katta onun yan tarafı hemen sokağın en başında da ayakkabıcı var. Fal günah bisey inanmıyorumda sadece psikolojik rahatlama umutsuzluk dönemlerinde bu kadında attı tuttu belki ama tek doğru atışları olan oydu. Diğer o laf cafelerdekiler bakirkoyde taksim deki melekler kahvesi falan hepsi faso fiso..

Bu cafeyi keşfedip adını bulan olursa paylaşabilir mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…