Kızlar,Bahsettiğim Yasemin hanım istanbulda Ankara'daki turuncu cafe ile ilgisi yok.cafeden bağımsız Çalışıyor ve farklı bir enerjiye sahip herseyden önce düzgün ve çok iyi bir insan.konuşmanızda anlayacaksınız
Merhaba, fal baktırdınız mı? ilk defa duydum adını daha önce yasemine fal baktıran var mı?Kızlar,Bahsettiğim Yasemin hanım istanbulda Ankara'daki turuncu cafe ile ilgisi yok.cafeden bağımsız Çalışıyor ve farklı bir enerjiye sahip herseyden önce düzgün ve çok iyi bir insan.konuşmanızda anlayacaksınız
evinde mi bakıyor yoksa telefondan mı?Kızlar,Bahsettiğim Yasemin hanım istanbulda Ankara'daki turuncu cafe ile ilgisi yok.cafeden bağımsız Çalışıyor ve farklı bir enerjiye sahip herseyden önce düzgün ve çok iyi bir insan.konuşmanızda anlayacaksınız
Yani bence bu saatten sonra fal tarzı yerlere gitmek yerine bence bol bol dua et ve netice de ben bile gittikten sonra bazen günüm kötü gidiyor bazıları enerjimi yutuyor mesela burdan Öner'iyle gittiğim bir kaç kişi sonrasında iş yerimde fena tartışma yaşadım ve kolay kolay gitmemeye başladım tel den Binnaz abla beni kesmeye başladı açıkçası benim naçizane fikrim bu arkadaşım
Hayatım füsun hanımı bende merak ediyordum.Buraya yazdım bilen duyan var mı diye..Hiç olumlu geri dönüşüm almadımKadıköy katina cafe füsun u deneyen varmı grçen gün baktırdım tutturdu gibi ama gelecek çıkıyor mu?
Bakalım canım ben baktırdım ama tam emin olamadım sadece 1 e yerde tutturdu ben kahve baktırdım kitap falı 150 tl imiş ama değmez diye baktırmadım dedikleri çıkarsa yazarımHayatım füsun hanımı bende merak ediyordum.Buraya yazdım bilen duyan var mı diye..Hiç olumlu geri dönüşüm almadımvazgeçtim baktırmaktan..inşallah sana dedikleri çıkar
Bu cafeyi keşfedip adını bulan olursa paylaşabilir mi :)Kızlar bende zamanında bekarken çok fazla fal deneyimim olmuştur nedense insan bekarken çok daha meraklı böyle şeylere sağolsun arkadaşlarım da çok meraklıydı butun gün cafelerde fal baktirirdik kahve içince. İstanbul da yaşayanlar için söylüyorum ne taksimi kalmıştır baktirmadigim ne Kadıköy . Evleneceğim insana dair tek doğru atışları olan ve ozaman sevgiliydik ve ayrilmistik eşimle ve evlenmeden sadece beş ay önce bu kadına baktirdim. Tabiki ayriydim evlenebilecegim aklımın ucundan bile gecmiyodu. Bana dedi 2016 yılına girmeden cok az bisure kala evli olcaksin ve şuan ayrı oldugun aslan burcu cocukla. İçimden hadi be ordan dedim senin evleneceği kişi ates grubu yani bu aslan burcu erkek. Eski bi sevgilim vardı onu sordum geç onu bunu . Sen ayrı oldugun çocuğu seviyorsun oda seni evlenceksiniz dedi. Bu bayanın ismini hatırlamıyorum bakirkoyde bir cafede bakıyor hala ordami inanın bilmiyorum baya yaşlı teyze cafenin ismini de hatırlamıyorum ama meydandan sahile doğru iniyosunuz ahşap canli müzik yapan bir bina var sokağında yanında berber var alt bodrum katta onun yan tarafı hemen sokağın en başında da ayakkabıcı var. Fal günah bisey inanmıyorumda sadece psikolojik rahatlama umutsuzluk dönemlerinde bu kadında attı tuttu belki ama tek doğru atışları olan oydu. Diğer o laf cafelerdekiler bakirkoyde taksim deki melekler kahvesi falan hepsi faso fiso..
benim bi tahminim var bayana sordum bakalım evet o derse yazarımBu cafeyi keşfedip adını bulan olursa paylaşabilir mi :)
Bu cafeyi keşfedip adını bulan olursa paylaşabilir mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?