- 20 Aralık 2015
- 285
- 160
- 53
- 39
yok yaşlı değil Emel ben Nadya diye düşündümEmel olabilir mi acaba. Orda bakıyordu zamanında..
yok yaşlı değil Emel ben Nadya diye düşündüm
Hayır emel değil emelede baktirmistim tam sallıyor . Bakirkoyde ki falcilar çok kötü kızlar ben hepsine baktirmisimdir. Laf cafe canan andaç Zeynep yanındaki cafede Şenay hepsi ama hepsi yalan sallamasyon. Cafenin yerini bi daha tarif ediyorum kizlarEmel olabilir mi acaba. Orda bakıyordu zamanında..
Meydan hiç sapmadan dümdüz aşağı inin orta caddeyide geçiyoruz caruselin oldugu caddeyi hiç sapmayin sahile doğru inen yol. Kilisenin karşısında iki tane ayakkabı dükkanı karşı karşıya sol tarafdaki ayakkabı dükkanının sokağına girin. Ahşap bina var yanında berber kuaför var bodrum katta kuaforun karşısında Petshop var tam o sokakta . Küçücük bir dükkan cafe yapmışlar. Ben bir sene önce baktirdim kadın hala ordadır heralde fazla geçmedi ustunden çünkü . He bide bana yengeç burcu oldugunu söylemişti bu ayrıntıyı da sorabilirsiniz. Bi gozude hafif kısık gibiydi. Vala hatırladıklarım bunlar ama yeri kolay tam tarif ettiğim gibi giderseniz bulursunuz opuldunuz
Kızlar Hande'nin fallarından yakın zamanda baktırıp çıkan oldu mu? Olumlu diyipte tersini yaşayan var mı? Birde isim verdiği oldu mu falında? Enerjisini çok sevdim dileğim çıkmasından yana tabi ama öyle bişi yaşadım ki mucize gerek.
Benim gitmem zor da çünkü anadolu yakasındayım belki sadece bu falcı için geçerim karşıya:))ne falı baktırmıştınız kahve mi tarot mu?Meydan hiç sapmadan dümdüz aşağı inin orta caddeyide geçiyoruz caruselin oldugu caddeyi hiç sapmayin sahile doğru inen yol. Kilisenin karşısında iki tane ayakkabı dükkanı karşı karşıya sol tarafdaki ayakkabı dükkanının sokağına girin. Ahşap bina var yanında berber kuaför var bodrum katta kuaforun karşısında Petshop var tam o sokakta . Küçücük bir dükkan cafe yapmışlar. Ben bir sene önce baktirdim kadın hala ordadır heralde fazla geçmedi ustunden çünkü . He bide bana yengeç burcu oldugunu söylemişti bu ayrıntıyı da sorabilirsiniz. Bi gozude hafif kısık gibiydi. Vala hatırladıklarım bunlar ama yeri kolay tam tarif ettiğim gibi giderseniz bulursunuz opuldunuz
Ben şimdi gittim ama eğer yanlış gitmediysem o bina yıkılmış altındaki berber 3 yan binaya taşınmış yok yani eğer giden bulan olursa yazsın arkadaşlarBenim gitmem zor da çünkü anadolu yakasındayım belki sadece bu falcı için geçerim karşıya:))ne falı baktırmıştınız kahve mi tarot mu?
Handenin bildiği şeyler olmuştu ama şu anda yaşadığım bi durum için olumlu konuşmuştu ama olumsuz bir süreçteyiz, bilemedi.Kızlar Hande'nin fallarından yakın zamanda baktırıp çıkan oldu mu? Olumlu diyipte tersini yaşayan var mı? Birde isim verdiği oldu mu falında? Enerjisini çok sevdim dileğim çıkmasından yana tabi ama öyle bişi yaşadım ki mucize gerek.
kızlar kadıköy yada bağdat caddesi tarafında önerebileceğiniz bir falcı var mı? özellikle şuanı iyi analiz edebilmeli, detaylı baksa iyi olur.. acil yardım lütfen
nerde cnm yeri?feza sultan vardı canım ben oan gitmiştim gecen sene anda iyi gelecek patladı
nerde cnm yeri?
Tuğba'nın da Hande'nin de önemli bir konuda bana verdiği 19 kasım tarihi patladı. dahası Toprağa gitmiştim(12 kasımda) o da 6 gün demişti o da patlamış oldu. 3 bambaşka falcının 3ü de aynı tarihi veriyor çok garip çok umutlanmıştım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?