- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
Geleceği zaten hiçbiri bilemiyor ki. biliyorsada iyi sallamıştır sadecebenim için önemli olan şuanki mevzuları bilmesi, merak ettiğim kişilerin düşünceleri vs.. bunları biliyorsa zaten gelecekle ilgili çıkıp çıkmayacağını bizde tahmin edebiliyoruz..
Geleceği zaten hiçbiri bilemiyor ki. biliyorsada iyi sallamıştır sadecebenim için önemli olan şuanki mevzuları bilmesi, merak ettiğim kişilerin düşünceleri vs.. bunları biliyorsa zaten gelecekle ilgili çıkıp çıkmayacağını bizde tahmin edebiliyoruz..
işte dediğim gibi şuanı biliyorlar, başka biri olduğunu görmüş falcı ve ona göre yorum yapmış.. sende başkası olduğunu duyunca daha bi temkinli olmuşsundur.. ama tabi şuanı bile göremeyen falcılar da var..valla bilmişti bu adamdan sana asla dönüş yok baska kadın var sen de öğreneceksin yakında dedi ve öğrenmiştim
işte dediği gibi şuanı biliyorlar, başka biri olduğunu görmüş falcı ve ona göre yorum yapmış.. sende başkası olduğunu duyunca daha bi temkinli olmuşsundur.. ama tabi şuanı bile göremeyen falcılar da var..
aynen bana da öyle biri lazım. yok mu tavsiyesi olan??? anadolu yakası olursa iyi olur valla:)banada bu aralar bu lazim..sevglm neden ayrildi neden soguk bilmiyorum mesela bunun nedenini soyliycek falci lazim bana
kimdi cnm bu falcı?herkes bu adamdan fayda yok demişti ama o net olarak baska kadın var bu adamdan umudu kes dedi ay nasıl sinirlenmiştim anlatamam bi de net isim biliyo harflaeri sayarak
aynen bana da öyle biri lazım. yok mu tavsiyesi olan??? anadolu yakası olursa iyi olur valla:)
feza sultan diye yazınca çıkıyor mu?feza sultan canım faceden aratın :)
buldum sanırım:)
aynen fiyatı pahalıdır bunun. ama erk. arkadaşınla olan konuları bilmiş gerçi. çokta kötü diil bence..yorumlarına falan da bak iyice canım cunku ucuz degil vebal almak istemem cunku gelecek tutmamsıtı bende
feza sultan canım faceden aratın :)
hiç pembeci degil canım pat pat saydı yuzume yuzume ama tatlı birisi yani itici dreigl komik gittim ben gecen senebuldum şaşalı biri gibi sen gittin mi kaca bakiyor argo konusuyomu pembecimi vsvs
fiyatı nedir cnm ?hiç pembeci degil canım pat pat saydı yuzume yuzume ama tatlı birisi yani itici dreigl komik gittim ben gecen sene
60 dı canım en son arayıp randevu alıyorusnuz zaten o zaman sorarsınızfiyatı nedir cnm ?
saol cnm yarın arıcam detayları alırım60 dı canım en son arayıp randevu alıyorusnuz zaten o zaman sorarsınız
Canım guzel reklamBugün acaip bi falcı buldum. Tesadüfen Ortaköyde dolaşırken bi cafede fal bakıldığını gordüm. Kız hem tarot hemde kahve falına bakiyo. Kafenin adı leyl di.. Kızın adi ecem mutlaka tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?