İstanbul'da Fal - Falcılar

Geleceği zaten hiçbiri bilemiyor ki. biliyorsada iyi sallamıştır sadece benim için önemli olan şuanki mevzuları bilmesi, merak ettiğim kişilerin düşünceleri vs.. bunları biliyorsa zaten gelecekle ilgili çıkıp çıkmayacağını bizde tahmin edebiliyoruz..

valla bilmişti bu adamdan sana asla dönüş yok baska kadın var sen de öğreneceksin yakında dedi ve öğrenmiştim

banada bu aralar bu lazim..sevglm neden ayrildi neden soguk bilmiyorum mesela bunun nedenini soyliycek falci lazim bana

valla bilmişti bu adamdan sana asla dönüş yok baska kadın var sen de öğreneceksin yakında dedi ve öğrenmiştim
işte dediğim gibi şuanı biliyorlar, başka biri olduğunu görmüş falcı ve ona göre yorum yapmış.. sende başkası olduğunu duyunca daha bi temkinli olmuşsundur.. ama tabi şuanı bile göremeyen falcılar da var..

herkes bu adamdan fayda yok demişti ama o net olarak baska kadın var bu adamdan umudu kes dedi ay nasıl sinirlenmiştim anlatamam bi de net isim biliyo harflaeri sayarak

Bugün acaip bi falcı buldum. Tesadüfen Ortaköyde dolaşırken bi cafede fal bakıldığını gordüm. Kız hem tarot hemde kahve falına bakiyo. Kafenin adı leyl di.. Kızın adi ecem mutlaka tavsiye ediyorum.

Bugün acaip bi falcı buldum. Tesadüfen Ortaköyde dolaşırken bi cafede fal bakıldığını gordüm. Kız hem tarot hemde kahve falına bakiyo. Kafenin adı leyl di.. Kızın adi ecem mutlaka tavsiye ediyorum.
Canım guzel reklam

Reklam falan diil bende burdan bakıp falcı bulmuştum. Sadece aradığını görünce yazmak istedim okadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…