İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar reklam yapmadım.. Sadece beğendiğim için yazdım.

Taksim symbol toprak, Mehmet tılsım cafe dossi.. bi çoğuna gittim. Ama fiyatı da uygun gelince denedim ve begendim. Benim gitmediğim falcı kalmadı

Kızlar hıc kadıkoy sevgı cagedekı sevgıye baktıranınız oldu mu

Günaydın kızlar ben Bakırköy'de big life cafe bistro da Güneş'in oğlu Serdar'a baktırmıştım hatta burada da yazmıştım daha önce.oraya gelen ve daha önce ona fal baktıranların onu dinlemediği için pişmanlıklarını dile getirdiklerine Şahit oldum 2-3 kere,bana dediği birkaç sey de çıktı fotoğrafa bakıp sizin hayatınızdaki o kişinin karakterini söyleyebilmesi ve sizi yönlendirmesi de çook güzel.su falını da beğenmiştim ben,enerji anlamında da güzel.bence bir gidin derim

Ne kadara bakıyo

Kızlar bakırkoy mandal topraga baktırdım. Cok kısa surdu. Etrafında cok o.. var faln dedı. Herkese mı oyle ?

Toprağa gecen sene baktirdigimda kızlar çocuk içn sesiz kendi halinde biri demisti öyleydi. Sonra başka biri var şu an hayatımda olan etrafında cok orzp var dedi bana da var ama yani yalan değil zannetmiyorum herkese aynı şeyi söylesin.

Bende bılıyorum var dolu ama okuyunca sankı herkese oyle demıs gıbı geldı

Yok canim zannetmem yalan değil söylediği şahsen etrafı dolu karşımdaki sessiz kendi halinde biri olsa ne attı ama diycem de maalesef etrafında var birileri.

Sana nasildi toprak Beğendin mi Genel olarak canim

be kendisine daha önceden gittim eski sevgilimle alakalı dönecek dediği adam şuan evli maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…