Bugün acaip bi falcı buldum. Tesadüfen Ortaköyde dolaşırken bi cafede fal bakıldığını gordüm. Kız hem tarot hemde kahve falına bakiyo. Kafenin adı leyl di.. Kızın adi ecem mutlaka tavsiye ediyorum.
Burdan kimlere gittiniz, var mı önereceğiniz ya da patlayan?Reklam falan diil bende burdan bakıp falcı bulmuştum. Sadece aradığını görünce yazmak istedim okadar..
Simdiden hoscakal! KibTaksim symbol toprak, Mehmet tılsım cafe dossi.. bi çoğuna gittim. Ama fiyatı da uygun gelince denedim ve begendim. Benim gitmediğim falcı kalmadı
Anlayamadım?Simdiden hoscakal! Kib
Kendisinin reklamını yapmak istemiş ablası :)))Canım guzel reklam
Ne kadara bakıyoGünaydın kızlar ben Bakırköy'de big life cafe bistro da Güneş'in oğlu Serdar'a baktırmıştım hatta burada da yazmıştım daha önce.oraya gelen ve daha önce ona fal baktıranların onu dinlemediği için pişmanlıklarını dile getirdiklerine Şahit oldum 2-3 kere,bana dediği birkaç sey de çıktı fotoğrafa bakıp sizin hayatınızdaki o kişinin karakterini söyleyebilmesi ve sizi yönlendirmesi de çook güzel.su falını da beğenmiştim ben,enerji anlamında da güzel.bence bir gidin derim
Bana da aynı cümleyi kurdu kalıp şeylerimi sölüyolar nedir bizde yiyiyoruz.Kızlar bakırkoy mandal topraga baktırdım. Cok kısa surdu. Etrafında cok o.. var faln dedı. Herkese mı oyle ?
Bende bılıyorum var dolu ama okuyunca sankı herkese oyle demıs gıbı geldıToprağa gecen sene baktirdigimda kızlar çocuk içn sesiz kendi halinde biri demisti öyleydi. Sonra başka biri var şu an hayatımda olan etrafında cok orzp var dedi bana da var ama yani yalan değil zannetmiyorum herkese aynı şeyi söylesin.
Fena sayılmazdı. Sureler var cıkar ıse buraya yazacgım.Sana nasildi toprak Beğendin mi Genel olarak canim
be kendisine daha önceden gittim eski sevgilimle alakalı dönecek dediği adam şuan evli maalesefGünaydın kızlar ben Bakırköy'de big life cafe bistro da Güneş'in oğlu Serdar'a baktırmıştım hatta burada da yazmıştım daha önce.oraya gelen ve daha önce ona fal baktıranların onu dinlemediği için pişmanlıklarını dile getirdiklerine Şahit oldum 2-3 kere,bana dediği birkaç sey de çıktı fotoğrafa bakıp sizin hayatınızdaki o kişinin karakterini söyleyebilmesi ve sizi yönlendirmesi de çook güzel.su falını da beğenmiştim ben,enerji anlamında da güzel.bence bir gidin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?