- 20 Aralık 2015
- 285
- 160
- 53
- 39
bu bahsettiğiniz kim acabaherkes bu adamdan fayda yok demişti ama o net olarak baska kadın var bu adamdan umudu kes dedi ay nasıl sinirlenmiştim anlatamam bi de net isim biliyo harflaeri sayarak
Feza sultandı cnaım kadıköyde ole aman aman bi falı yok ama isim biliyo bi de anı biliyobu bahsettiğiniz kim acaba
O adamda var bi sahtekarlık zaten,bana gittiğimde 80tl dediler çok fazla geldiği için baktırmıcaktım kapıdan çevirdiler en fazla 40 tl verebilirim dedim kabul etmiş Serdar beyimiz,hayır bu ne saçmalıktır anlamadım,fiyat neyse odur sana başka bana başka olurmu hiç,kimden ne koparırsam hesabı sesimi çıkarmasam kazıklanacakmışım resmenbe kendisine daha önceden gittim eski sevgilimle alakalı dönecek dediği adam şuan evli maalesef
bugün aradım onu iki kere, cevap vermedi. iki yalan duyalım dedik o da patladı:)Feza sultandı cnaım kadıköyde ole aman aman bi falı yok ama isim biliyo bi de anı biliyo
Canım daha önceki yorumlarda yazmıştım. Burda yazılan birçok falcıya gittim. Favorim 1) Beşiktaş Cafe Benim Kuzey.Ben Songül diye bir kadın duydum Küçükçekmece cennet mahallesinde bir yerde bakıyormuş duyan var mı hakkında h bişey bulamadım yorum olarak gitsem mi gitmesemmi arada kaldım bir arkadaşım önerdi ama
Ben Songül diye bir kadın duydum Küçükçekmece cennet mahallesinde bir yerde bakıyormuş duyan var mı hakkında h bişey bulamadım yorum olarak gitsem mi gitmesemmi arada kaldım bir arkadaşım önerdi ama
[QUO bilsin?bir çeşit zaaf işte
Kahve tarot bir arada bakmıştı banaMerhaba canım kuzey gercekten tutturuyor mu?isim ve tarih mi veriyor? Peki kahve mi Tarot mu BAKIYOR?
Başka kuzeye giden var mı?
Eskiden symboldeymiş kuzey doğru. Ama şimdi symbolde değil.Mortweey canım simdi netten baktım iyi yorumlar var bu nihal Elif Murat bir de Kuzey varmış symbol cafede Ama nihal ve Kuzey ovmuslerdi tarot bakıyor sanırım.
Merhaba arkadaşlar ben buranın çok eski bir üyesiyim,Ümraniye'li Didem'den Adanalı eyleme kadar zamanında bir sürü furyanın peşinde koşmuş biriyim ve burda yaşadığım tartışmalardan dolayı çok kez üyeliğim iptal edildi :) yaklaşık 1 senedir foruma hiç girmedim çünkü burası beni maddi manevi çökertti kendimi durduramamaya fal bağımlılığımın önüne geçememeye başlamıştım kafe falcılarından tutun da telefonla şehirlerarası kişilere bile baktırdım ama sonuç hep hüsrandı,şuan hayatımdan oldukça memnunum fal defterini kapattım çünkü Yok arkadaşlar fal işi gerçek değil boş bi dünya ama ben şuan iyiyim çünkü hayatımda falcı ya da faldan ziyade bu islerde usta olan bana akıl hocalığı yapan ona sormadan adım bile atmadığım biri var,adını burda vermicem çünkü reklam yapıyorum sanılır eski üyelerden beni bilenler bilir adımı verirsem ama onu da yapmıcam sadece buraya yazmak istedim merak eden ya da konuşmak isteyen olursa özelden bana yazabilir
O anlamda değil Kazen fal bağımlılığımdan dolayı öyle söyledim,yoksa forumla ilgisi Yok yanlış anlaşılmasınBurası beni çökertti derken ?
...........ben şuan iyiyim çünkü hayatımda falcı ya da faldan ziyade bu islerde usta olan bana akıl hocalığı yapan ona sormadan adım bile atmadığım biri var.....
Hayır Yeni değilBu kişi ile yeni mi tanıştınız ?
Yaklaşık 8 ayne kadar oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?