İstanbul'da Fal - Falcılar

be kendisine daha önceden gittim eski sevgilimle alakalı dönecek dediği adam şuan evli maalesef
O adamda var bi sahtekarlık zaten,bana gittiğimde 80tl dediler çok fazla geldiği için baktırmıcaktım kapıdan çevirdiler en fazla 40 tl verebilirim dedim kabul etmiş Serdar beyimiz,hayır bu ne saçmalıktır anlamadım,fiyat neyse odur sana başka bana başka olurmu hiç,kimden ne koparırsam hesabı sesimi çıkarmasam kazıklanacakmışım resmen

Merhaba canım kuzey gercekten tutturuyor mu?isim ve tarih mi veriyor? Peki kahve mi Tarot mu BAKIYOR?
Başka kuzeye giden var mı?

Mortweey canım simdi netten baktım iyi yorumlar var bu nihal Elif Murat bir de Kuzey varmış symbol cafede Ama nihal ve Kuzey ovmuslerdi tarot bakıyor sanırım.

[QUO bilsin?bir çeşit zaaf işte[/QUOTE]
Ben Songül diye bir kadın duydum Küçükçekmece cennet mahallesinde bir yerde bakıyormuş duyan var mı hakkında h bişey bulamadım yorum olarak gitsem mi gitmesemmi arada kaldım bir arkadaşım önerdi ama
Canım daha önceki yorumlarda yazmıştım. Burda yazılan birçok falcıya gittim. Favorim 1) Beşiktaş Cafe Benim Kuzey.
2) Cennet mahhallesi Songül.
İkiside çok iyi ama kıyasla dersen kesinlikle kuzey. Kuzey geçmişi çok iyi biliyor gelecekteki tarihleride cuk diye tutuyor. Ve çocuğun enerjisi çok içten. Songülde iyi ama kahve veya tarota bakmıyor. Direkt alnına bakarak söylüyor geçmişi çok iyi biliyor ama gelecekle alakalı kısa tarih vermiyor en az 6 veya 7 ay sonrasini hatta 1 yil sonrasini veriyor. Daha bana dedigi tarihlere var o yüzden ilerde çıkar mi cikmaz mi bilmiyorum. Ama gecmiş nokta atışı.
Ben Songül diye bir kadın duydum Küçükçekmece cennet mahallesinde bir yerde bakıyormuş duyan var mı hakkında h bişey bulamadım yorum olarak gitsem mi gitmesemmi arada kaldım bir arkadaşım önerdi ama

[QUO bilsin?bir çeşit zaaf işte

Canım daha önceki yorumlarda yazmıştım. Burda yazılan birçok falcıya gittim. Favorim 1) Beşiktaş Cafe Benim Kuzey.
2) Cennet mahhallesi Songül.
İkiside çok iyi ama kıyasla dersen kesinlikle kuzey. Kuzey geçmişi çok iyi biliyor gelecekteki tarihleride cuk diye tutuyor. Ve çocuğun enerjisi çok içten. Songülde iyi ama kahve veya tarota bakmıyor. Direkt alnına bakarak söylüyor geçmişi çok iyi biliyor ama gelecekle alakalı kısa tarih vermiyor en az 6 veya 7 ay sonrasini hatta 1 yil sonrasini veriyor. Daha bana dedigi tarihlere var o yüzden ilerde çıkar mi cikmaz mi bilmiyorum. Ama gecmiş nokta atışı.[/QUOTE]
Benim de beşiktas symbolde favorim nihal ve can :)

Mortweey canım simdi netten baktım iyi yorumlar var bu nihal Elif Murat bir de Kuzey varmış symbol cafede Ama nihal ve Kuzey ovmuslerdi tarot bakıyor sanırım.
Eskiden symboldeymiş kuzey doğru. Ama şimdi symbolde değil.

Mortweety 'in yazdıklarından sonra dün Serdar'a baktırdım kızlar yarım saat 40 dakka fal baktı. gayet dolu dolu atmadan tutmadan, benim yanımdaymışcasına verdiğim tepkileri adamın huyunu suyunu aradaki mesafeyi öyle güzel anlattı ki. Çok çok memnun kaldım öyle cafe falcıları gibi 10-15 dakka başımdan savayım durumu olmadı. verdiğim para da helali hoş olsun. kahve baktırdım ben. aralık ayında yaşayacaklarımdan sonra dediği gibi olursa tekrar giderm. İçim açıldı öyle döndüm yanından. Oh!

Merhaba arkadaşlar ben buranın çok eski bir üyesiyim,Ümraniye'li Didem'den Adanalı eyleme kadar zamanında bir sürü furyanın peşinde koşmuş biriyim ve burda yaşadığım tartışmalardan dolayı çok kez üyeliğim iptal edildi :) yaklaşık 1 senedir foruma hiç girmedim çünkü burası beni maddi manevi çökertti kendimi durduramamaya fal bağımlılığımın önüne geçememeye başlamıştım kafe falcılarından tutun da telefonla şehirlerarası kişilere bile baktırdım ama sonuç hep hüsrandı,şuan hayatımdan oldukça memnunum fal defterini kapattım çünkü Yok arkadaşlar fal işi gerçek değil boş bi dünya ama ben şuan iyiyim çünkü hayatımda falcı ya da faldan ziyade bu islerde usta olan bana akıl hocalığı yapan ona sormadan adım bile atmadığım biri var,adını burda vermicem çünkü reklam yapıyorum sanılır eski üyelerden beni bilenler bilir adımı verirsem ama onu da yapmıcam sadece buraya yazmak istedim merak eden ya da konuşmak isteyen olursa özelden bana yazabilir

Burası beni çökertti derken ?

...........ben şuan iyiyim çünkü hayatımda falcı ya da faldan ziyade bu islerde usta olan bana akıl hocalığı yapan ona sormadan adım bile atmadığım biri var.....

Bu kişi ile yeni mi tanıştınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…