Yaklaşık 8 ay
:) kadın kazen,büyücü hoca fln değil fal gibi bakım yapıyor kendisi de ama kendine özel bi yöntemi var,ismi alyaErkek mi ? kadın mı ? falcı mı ? büyücü mü ? yaşam koçu mu ? Bir de adı ne ?
bunlar son sorum ....
:) kadın kazen,büyücü hoca fln değil fal gibi bakım yapıyor kendisi de ama kendine özel bi yöntemi var,ismi alya
[QUO bilsin?bir çeşit zaaf işte
Canım daha önceki yorumlarda yazmıştım. Burda yazılan birçok falcıya gittim. Favorim 1) Beşiktaş Cafe Benim Kuzey.
2) Cennet mahhallesi Songül.
İkiside çok iyi ama kıyasla dersen kesinlikle kuzey. Kuzey geçmişi çok iyi biliyor gelecekteki tarihleride cuk diye tutuyor. Ve çocuğun enerjisi çok içten. Songülde iyi ama kahve veya tarota bakmıyor. Direkt alnına bakarak söylüyor geçmişi çok iyi biliyor ama gelecekle alakalı kısa tarih vermiyor en az 6 veya 7 ay sonrasini hatta 1 yil sonrasini veriyor. Daha bana dedigi tarihlere var o yüzden ilerde çıkar mi cikmaz mi bilmiyorum. Ama gecmiş nokta atışı.
Banada aynisini yapmisti :) bana tarih olarak bir yil sonra bu donemler diye bir cumle soylemisti.[/QUOTE]Bana Songül çok ilginç baktı neden ayrıldın nasıl oldu herşeyi bana anlattırdı ayna tuttu alnımda harfler semboller gösterdi olayları bana anlattırdığı için fal gibi değildi sohbet ettik dertleştik gibi oldu çok tatlı bir kadın sevdim ama benim olay faldan çıktı :) sarıldı falan giderken bana senn falında öyleyimdi ? tarih vermedi bana ama sorduğum sorularabir açtı öyle cevap verdi hep
maalesef söyledikleri çıkmıyor canım :/ ben ve 2 kız arkadaşımda giderdik kendisine sunrise da çalışıyodu hatta o zamanlar ama olmadı maalesef umarım sana çıkarMortweety 'in yazdıklarından sonra dün Serdar'a baktırdım kızlar yarım saat 40 dakka fal baktı. gayet dolu dolu atmadan tutmadan, benim yanımdaymışcasına verdiğim tepkileri adamın huyunu suyunu aradaki mesafeyi öyle güzel anlattı ki. Çok çok memnun kaldım öyle cafe falcıları gibi 10-15 dakka başımdan savayım durumu olmadı. verdiğim para da helali hoş olsun. kahve baktırdım ben. aralık ayında yaşayacaklarımdan sonra dediği gibi olursa tekrar giderm. İçim açıldı öyle döndüm yanından. Oh!
Canım daha önceki yorumlarda yazmıştım. Burda yazılan birçok falcıya gittim. Favorim 1) Beşiktaş Cafe Benim Kuzey.
2) Cennet mahhallesi Songül.
İkiside çok iyi ama kıyasla dersen kesinlikle kuzey. Kuzey geçmişi çok iyi biliyor gelecekteki tarihleride cuk diye tutuyor. Ve çocuğun enerjisi çok içten. Songülde iyi ama kahve veya tarota bakmıyor. Direkt alnına bakarak söylüyor geçmişi çok iyi biliyor ama gelecekle alakalı kısa tarih vermiyor en az 6 veya 7 ay sonrasini hatta 1 yil sonrasini veriyor. Daha bana dedigi tarihlere var o yüzden ilerde çıkar mi cikmaz mi bilmiyorum. Ama gecmiş nokta atışı.
Beşiktaş cafe benimKızlar Beşiktaş Cafe neresi internette kuzey için Beşiktaş sembol bilgisi cıkıyor
Hayir cafenin adı cafe benim.Cafe sahibimisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?