Eski beşiktasin adı bias oldu. Orda calisan falcilar kadir gökçe gül efsun. Kadirede baktirdim sizin dediginiz o olmali.Eskı besıktas symbolun adı degısmıs ne olmus unuttum ama orda bakan bırısı var eger o kuzeyse bana dedıgı hıcbısey cıkmadı. Verdıgı tarıhlerde patladı kızlar bılgınız olsun.
Odur muhtemelen hiç çıkan olmadı bende ya sizde pekiEski beşiktasin adı bias oldu. Orda calisan falcilar kadir gökçe gül efsun. Kadirede baktirdim sizin dediginiz o olmali.
aynen ona bende birkaç ay önce baktırmıştım bırak geleceği şuanı bile bilemedi foossssEskı besıktas symbolun adı degısmıs ne olmus unuttum ama orda bakan bırısı var eger o kuzeyse bana dedıgı hıcbısey cıkmadı. Verdıgı tarıhlerde patladı kızlar bılgınız olsun.
Murat da vardi ordaEski beşiktasin adı bias oldu. Orda calisan falcilar kadir gökçe gül efsun. Kadirede baktirdim sizin dediginiz o olmali.
Çünkü adı üzerinde fal biri birine fal bakıyor o an bir iki şey biliyor yada atıp tutturuyor diğerine tutmuyor bende aynı durumdayım buradan okuyorum koşuyorum gidiyorum ona çıkmış bana da çıkar diye umut ediyorum çıkmıyor çünkü bunun fal olduğunu unuttuk eğlenceden çıkardık işi hergün bir umut bir diğer falcıya koşuyoruz yoluna girecek işimizi de biz kendimiz bozuyoruzOnce forumda birisi guzel bakıo denilio hazırlanıorum gidip baktrmaya sonra aradan bi kac konusma gecıo kac kişinin olumsuz sonuclanmıs. Gercekten kıyıda kosede meshur olmayan cok ii bakan biri yokmu ki acaba :/
Bir REKLAM daha !!!Bana detaylı mi istiyorsun dedi açıkçası utandım nekadar diye sormaya canım o yüzden kahve olsun dedim zaten tarotta çektirdi 25 tl verdim . Su an ne yaşıyorsam bire bir söyledi canım meleklerin sokağında asmin cafe. Bide kalabalik olmasina rağmen hemen kestirip atmaması hoşuma gitti eger gidersen mutlaka sende yaz beğenecek misin yoksa benmi etkisinde kaldım merak ediyorum
Bir REKLAM daha !!!Mune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?