İstanbul'da Fal - Falcılar

Eskı besıktas symbolun adı degısmıs ne olmus unuttum ama orda bakan bırısı var eger o kuzeyse bana dedıgı hıcbısey cıkmadı. Verdıgı tarıhlerde patladı kızlar bılgınız olsun.
Eski beşiktasin adı bias oldu. Orda calisan falcilar kadir gökçe gül efsun. Kadirede baktirdim sizin dediginiz o olmali.

Eskı besıktas symbolun adı degısmıs ne olmus unuttum ama orda bakan bırısı var eger o kuzeyse bana dedıgı hıcbısey cıkmadı. Verdıgı tarıhlerde patladı kızlar bılgınız olsun.
aynen ona bende birkaç ay önce baktırmıştım bırak geleceği şuanı bile bilemedi foossss

Once forumda birisi guzel bakıo denilio hazırlanıorum gidip baktrmaya sonra aradan bi kac konusma gecıo kac kişinin olumsuz sonuclanmıs. Gercekten kıyıda kosede meshur olmayan cok ii bakan biri yokmu ki acaba :/

ankaradakı falcılar başlıgında abdullah dıye bırısını gordum bılen var mı? nasıl bırı baktıran var mı acaba ?

Once forumda birisi guzel bakıo denilio hazırlanıorum gidip baktrmaya sonra aradan bi kac konusma gecıo kac kişinin olumsuz sonuclanmıs. Gercekten kıyıda kosede meshur olmayan cok ii bakan biri yokmu ki acaba :/
Çünkü adı üzerinde fal biri birine fal bakıyor o an bir iki şey biliyor yada atıp tutturuyor diğerine tutmuyor bende aynı durumdayım buradan okuyorum koşuyorum gidiyorum ona çıkmış bana da çıkar diye umut ediyorum çıkmıyor çünkü bunun fal olduğunu unuttuk eğlenceden çıkardık işi hergün bir umut bir diğer falcıya koşuyoruz yoluna girecek işimizi de biz kendimiz bozuyoruz

Galiba birine çıkan diğerine çıkmıyor laf cafe çiğdem çok iyi diyorlardi bir gittim sadece ailemle ilgili konuyu bir de Burcu mu bildi gerisi fos birine iyi bakan başka birine bakamiyor.Sürekli ağzından laf almaya çalışınca ne anladım ben bu isten.Melekler emre ya da eren aklımda gidicem bir türlü gidemedim.

Arkadaşlar merhaba sizin yazdıklarınızı hep takip ediyordum bazı onderdiklerinizden gittiklerimde oldu ama beğendiğim biri olursa yazacaktım. Pazar gunu melekler kahvesine gitmek için yola çıktım ancak asmin cafenin önünde duran cocuk ergin diye birini çok övdü açıkçası merak ettim ve baktırdim (bu arada serkan yada ergin diyor ben çok ısrar ettim hangisi iyi diye ergin dedi) içerisi kalabalık ama sıra hemen geldi ve gerçekten memnun kaldım. Ama fali çıkıp çıkmayacağı zaman gösterir. Belki faydalanan olur diye yazdım sevgiler

Asmin cafe taksimde mi canım ne kadara bakiyor tarot mu yoksa kahveye mi bakiyör nasıldı geçmiş an bildi mi cvplarsan sevinirim canim.

Bana detaylı mi istiyorsun dedi açıkçası utandım nekadar diye sormaya canım o yüzden kahve olsun dedim zaten tarotta çektirdi 25 tl verdim . Su an ne yaşıyorsam bire bir söyledi canım meleklerin sokağında asmin cafe. Bide kalabalik olmasina rağmen hemen kestirip atmaması hoşuma gitti eger gidersen mutlaka sende yaz beğenecek misin yoksa benmi etkisinde kaldım merak ediyorum

Anladım ben meleklere de gitmedim hangi mağazaya yakın mesela yer olarak canim.Az önce netten baktım bayağı iyi yorumlar forumda da geçmişe baktım asmin cafede kiler uzun bakıyor musun 30 dk sürüyor Ergini de ovmusler fiyati da uygun giderim

Hangi mağaza bilmiyorum dikkat etmedim canım ama garanti bankasının sokağından giriyorsun zaten dümdüz gidince görürsün yada kime sorsan gösterir

Ya bir şey soracağım aramızda kendisi kendine fal bakan oldu mu? İnsan kendine bakabiliyor mu?

Bir REKLAM daha !!! Mune

arkadaşlar sıze cıkan fal haberı soylemek ıstiyorum, laf cafe çiğdeme baktırmıstım yakın zamanda dediklerini bırebır yasadım .hıc beklemedıgım bırınden bır ozur mesajı ve gorüşme talebı gecmıstekılerden..vıcdan yapmıs..ama burcundan tut tıpıne kdr bırebır anlattı ben sonra cozdum 3 gun dedı 3 gun sonra 2 yıl oncekı erkek arkdımdan mesaj aldım..eskı defterden bırı..soyledıklerıne benzer seyler yasamaya devam etmekteyım..ksınlıkle eşref saatıne denk gelırsenız anlatır cıgdem

Bir REKLAM daha !!! Mune

Reklam mi? Doğrusu bu şekilde algılanması çok gücüme gitti. Burda herkes gittiği memnun kaldığı yada kalmadığı falcilardan bahsediyor bende bizzat tesadüf eseri baktirdigim birinden bahsettim bu şekilde reklam demek ne kadar Doğru? Yazık. Umarım başka giden olur ve yorum yazar o zaman yüzünün ifadesini merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…