İstanbul'da Fal - Falcılar

Birebir fal baktiran yok sanirim.
Maalisef ben ona da gittim gerçekten düzenbaz,fal falan baktığı yok erkekmi kadınmı ne olduğu belli olmayan şahıs direk bana sende büyü var dedi,yok kurşun dökelim yok işlem yapalım 1000 küsür bi fiyat çıkardı,yaptırsamazsam hiç bişeyim düzelmezmiş çünkü kısmetim kapalıymış,baya bi ikna etmek için çabaladı kabul etmedim tabiii,25 tl vermiştim o fiyatta göstermelik tabi amaç diğer saydığım yüksek fiyatlı işlemleri yaptırmak için müşteri avlama tekniği,sonra internetten de araştırdım parasını alıp karşılığında hiç bi düzelme yaşamayan kişilerin onun hakkında kötü yorumlarını okudum,insanların bi anlık zaaflarından yararlanıp maddi manevi zarara sokan falcı bozuntuları işte dikkatli olmak lazım

Kızlar bakırkoy mandal topraga baktırdım. Cok kısa surdu. Etrafında cok o.. var faln dedı. Herkese mı oyle ?
Aynı cümleyi bana da söyledi. kız bunun etrafı o.. kaynıyor haberin olsun dedi nasıl yani biri mi var hayatında o zaman zahmet edip dönmesin dedim yok kız aşk değil fuckbody gibi takılıyor işte dedi tamam olabilir onu da kabul etmem ki dedim icraat yok kız sen de dur hemen dedi kart açtı bak yok icraat falan yazısıyor sadece dedi. böyle de kıvırdı yani

Toprak iyidir severim ben onu Bahtikara34 Genel durumu bildi mi peki.

Toprak iyidir severim ben onu Bahtikara34 Genel durumu bildi mi peki.
Ben gittiğim gün de yazdın forumda hiç memnun kalmadım çünkü hiç birşey anlatmadı ki direk kartları açtı klasik 2 3 cümle ardından yok etrafında o.. var ama seni seviyor bu dönecek 6 gün ya da 6 hafta içinde dedi bitirirken falı ben ee benim iş hayatım dedim iş yerinde kıskananlar var seni bidi bidi iyi de ben çalışmıyorum iş arıyorum onu sormak istedim dedim kısa bir sürede ise gireceksin dikkat et orda seni çekemeyenler olacak diye bu konuyu da kıvırdı bana mı zamanı denk gelmedi anlamadım ki herkes öve öve bitiremedi diye gittim bomboş bir faldi yani hande ve Tuğba ondan çok daha iyiydi

Anladım canim bana bilmisti toprak sana iyi bakan bana iyi bakamiyor enerji meselesi bu fal işi.

Senin beğendiğin kim canım bana toprak canan bilmisti sana kim bildi

işyerinde çekemeyenler var diye banada söyledi ( off ya gerçekten yine boşa gidilen bir fal oldu

Senin beğendiğin kim canım bana toprak canan bilmisti sana kim bildi
Ben 3 kişiye gittim Hande,Tuğba, toprak
Hande ve Tuğba geçmiş ve ani bildi diyebilirim he ikisinin arasında da bir seçim yapacaksam Hande derim. hoş 3 üzere de aynı tarihi verdi öyle bir ilginçlik yaşadım o tarihte noldu fos oldu .. kime gitsem napsam???

maalesef söyledikleri çıkmıyor canım :/ ben ve 2 kız arkadaşımda giderdik kendisine sunrise da çalışıyodu hatta o zamanlar ama olmadı maalesef umarım sana çıkar

Deme kız öyle Baya uzun ve tutarlı bir faldı kaldı ki bu ara peş peşe çok baktırdım zaten. Onun da bi ağırlığı var üzerimde.

*Toprak 4 vakit verdi 4 gün ya da 4 hafta içinde konuşma var, işte ciddi bi kriz yaşamışsın ve atlatmışsın dedi, istifa ettim kabul etmediler sonra zam aldım falan. ilk defa o hata yapmış bekle başka biri daha var dedi o da sadece bakıyor dillendiremiyor hissettiklerini dedi, öyle biri var işte. Hatırladıklarımı editliyorum kızlar. En son bana geldikten sonra tekrar tartışmışsınız ve bu ana kadar tartışmanın en büyüğüde bu olmuş. Bundan sonra 2 tartışma daha yaşayıp evlilikle son bulacak aranızdaki şey dedi.

*Vesile yaşça küçük biri var konuşma olacak aranda,bir de kilolu biri geçmişte kalmış senden haber bekliyor dedi. Aynen yaşadım bu hafta bunları, 2 hafta içinde konuşma olacak dedi ama biz birebir konuşmadık başka bir arkadaşımdan aldım haberini benimle ilgili. Havalimanına gidip karşılayacaksın bunu dedi bir de..
*Tuğba da öyle hızlı konuşuyor ki onun baktığı falı unuttum Aralık ayında haberleşme olacak ama biraz zaman verin birbirinize, toparlanacak bu sefer evlilikle son bulacak gibi konuştu. Tarihleri hiç hatırlamıyorum inanın. Ailen istemiyor ama 2 bayan 1 erkek karşı çıkacak kararına dedi.

*Canan da işle ilgili çok güzel gelişme olacak dedi, bu çocukla barışacaksın ne dersen de dedi. Burnunu süreteceksin ama affedeceksin. Hatta yüzük olacak dedi/ ve dediler. Hepsi bu ay içinde yüz yüze görüşme olacağını söyledi.

Bakalım.. Genel olarak çok güzel şeyler söylendi iyiyi düşünüp onu yaşamak istiyorum .

Son düzenleme:
valla canım inşallah çıkar ama ben ona zamanında suda baktırdım 150 tl falandı işte eski sevgilim için barışcaksınız falan demişti adam evlendi 8 ayda çıkmadı yani :/

bu a rada Vesile dediğine nerden baktırabiliyoruz

Vesile Güneşli'de arkadaş aracılığıyla gitmiştim evinde bakıyor 30 TL. Şuan tutarlı giden onun falı gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…