İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar bu asmin cafede Eray a baktiran var mı bir de Zaza varmış sanırım geçen de Ergin giden arkadaş iyi demisti.Var midir aranızda bu ucundan birine giden.

Buradaki olumsuz yorumlardan ve internetteki sikayetlerden sonra gitmedim tabii. Sokakta kafeye ve falciya yonlendirenleri gormustum. 5 cesit fal 25 lira gorunce bir an merak ettim. Yorumlar icin tesekkur ederim. Gitmedim. Buyu bilmem ne islerine giren ve ekstra para isteyen falcilara zaten sinir oluyorum.

Ben mi talihsizim anlamadım gitti Kime iyi dense burda gidiyorum bende patlıyor arkadaşlar. Papyon cafe dileğe gittim. kendiyle çelişti kadın resmen önce bu adamdan bi bok olmaz diye başladı sonra bizi evlendirdi e hani bi bok olmazdı niye evleniyim o zaman dedim diye de azar yedim iyi mi ??!! ses kaydı yapmıştım eve gelince dinledim 2 farklı evlilik tarihimiz var bir de :) he birşey daha hem beni istanbulda bir yerde bir tarihte işe sokmuş hem o tarihe çok yakın bir tarihte yurt dışına yerleştirmiş 2sini aynı anda yapıyor olmam ef-sa-ne

Millet burda reklam yapar ben de sanki önüme geleni kötülüyormuş gibi hissettim ama vallahi bende tutturamıyorlar bunlar kızlar sorun sanırım bende..

Öyle düşünme Bahtikara34 canım enerji işi biraz birine iyi bakan sana tutturamayabilir seninde baktirdigimn arasinda enerjinin tuttuğu vardır Tuğba ve hande yi beğenmistin mesela.Çiğdem andac çok iyi diyorlardi ben gittim bana o kadarda iyi bilemedi.Takma kafana

populer denilen falcilar benlede uyusmuyor ben sadece enrjim uyana gidiyorum artik...

Ben de yarın taksime gidicektim fal baktirmaya annemden veto yedim vallah daha geçen iki hafta önce baktirdin dedi.Ayda bir kere yeter dedi.Sinir koydu resmen .

Elmas hanım nasıl baktı memnun kaldınız mı acaba

Kızlar aydında bır kadın varmış ama herkese bakmıyormuş falan bılenınız var mı kımdır nasıl bakıyor nasıl ulaşılır

Kızlar hepinize merhaba,
Uzun süredir fal baktırmıyorum.Herkes patladığı için ara vermiştim.Anadolu yakasında gideyim birine diyorum var mı önereceğiniz kimse?Gittiklerim şunlar hazır yazmışken yorum da yapayım durun:)
_İstanbul cafe ahmet;Çok genel bir fal bakmıştı.Pek bir şey anlamadım falından..Ne demişti de ne oldu/olmadı hatırlamıyorum bile.
_İstanbul cafe sema hnm(adını yanlış hatırlıyor olabilirim tarot bakan);İlk yanından ayrıldığımda çok memnun kalmamıştım ama zaman ilerledikçe dediklerinin bazılarını yaşadım.Mesela yoğun bir döneme gireceksin demişti öyle de oldu.Yani bazı ufak tefek şeyler çıktı.
_Angels biriz hnm;Sıfır diyeyim en güzeli hiç gidip boşa para vermeyin.
_Angels cafe burcu;Her şeye rağmen:)şu an içinde bulunduğum durumu bir tek o bildi.Ex için de dediği çıkmadı yani arar demişti,aramadı.Bunu hemen tüm bakanlar-ayhan hariç-söylemişti.
_La porte ayhan;ı-ıhh:)herkese aynı şeyi söylüyor.Ne dediği gibi biriyle tanıştım ne de dediği gibi aşık oldum:)İşle ilgili de söyledikleri çıkmadı.
Başka falcılarda var ama yazmaya değmez.Şimdi qızlar şuna da gitseydin diyeceğiniz biri varsa çok sevinirim.Katina cafe filan var mesela nasıl?
Hepinizi öptüm

kızlar selam herkese,

bikaç ay önce cafe benim kuzeye gitmiştim.

dediği tarihlerde anlattığı kişiye birebir uyan biriyle tanıştım.

beşiktaşta yolunuz düşerse deneyin derim.

sevgiler herkese..

en iyi olarak gördüğün falcının numarasını yollayabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…