mköyde kadın mı kısa saclı?? bana büyü var kısmetın kapalı dedi.hiçbirşey bilmedi. daha cok moralimi bozmustuMecidiyekoy Medyum Tuana'yi duyan ya da ona fal baktiran oldu mu kizlar? Merak ettim :)
Numarasını alabilir miyim?Vesile Güneşli'de arkadaş aracılığıyla gitmiştim evinde bakıyor 30 TL. Şuan tutarlı giden onun falı gibi görünüyor.
Buradaki olumsuz yorumlardan ve internetteki sikayetlerden sonra gitmedim tabii. Sokakta kafeye ve falciya yonlendirenleri gormustum. 5 cesit fal 25 lira gorunce bir an merak ettim. Yorumlar icin tesekkur ederim. Gitmedim. Buyu bilmem ne islerine giren ve ekstra para isteyen falcilara zaten sinir oluyorum.Maalisef ben ona da gittim gerçekten düzenbaz,fal falan baktığı yok erkekmi kadınmı ne olduğu belli olmayan şahıs direk bana sende büyü var dedi,yok kurşun dökelim yok işlem yapalım 1000 küsür bi fiyat çıkardı,yaptırsamazsam hiç bişeyim düzelmezmiş çünkü kısmetim kapalıymış,baya bi ikna etmek için çabaladı kabul etmedim tabiii,25 tl vermiştim o fiyatta göstermelik tabi amaç diğer saydığım yüksek fiyatlı işlemleri yaptırmak için müşteri avlama tekniği,sonra internetten de araştırdım parasını alıp karşılığında hiç bi düzelme yaşamayan kişilerin onun hakkında kötü yorumlarını okudum,insanların bi anlık zaaflarından yararlanıp maddi manevi zarara sokan falcı bozuntuları işte dikkatli olmak lazım
Ben mi talihsizim anlamadım gittiKime iyi dense burda gidiyorum bende patlıyor arkadaşlar. Papyon cafe dileğe gittim. kendiyle çelişti kadın resmen önce bu adamdan bi bok olmaz diye başladı sonra bizi evlendirdi e hani bi bok olmazdı niye evleniyim o zaman dedim diye de azar yedim iyi mi ??!! ses kaydı yapmıştım eve gelince dinledim 2 farklı evlilik tarihimiz var bir de :) he birşey daha hem beni istanbulda bir yerde bir tarihte işe sokmuş hem o tarihe çok yakın bir tarihte yurt dışına yerleştirmiş 2sini aynı anda yapıyor olmam ef-sa-ne
Sen kime gidiyorsun canım ?populer denilen falcilar benlede uyusmuyor ben sadece enrjim uyana gidiyorum artik...
Canım elmas hanımın numarasını gönderebilirmisin banadamemnuniyetle paylaşırım canım.
hatta bilgi aldığım arkadaşada soracağım tekrar.
Elmas hanım nasıl baktı memnun kaldınız mı acabaHilalcim gayet iyi takip ediyorum belki ben yanlış yazdım elmasın Kıbrıs'ta yaşadığını gayet iyi biliyorum bundan 10yıl önce Kıbrıs'a gittiğimde gitmiştim ama o zaman Türkiye'de l oldugu icin baktıramamıştım Neyse yinede teşekkürler dilerimki güzel faların olsun
Kızlar hepinize merhaba,
Uzun süredir fal baktırmıyorum.Herkes patladığı için ara vermiştim.Anadolu yakasında gideyim birine diyorum var mı önereceğiniz kimse?Gittiklerim şunlar hazır yazmışken yorum da yapayım durun:)
_İstanbul cafe ahmet;Çok genel bir fal bakmıştı.Pek bir şey anlamadım falından..Ne demişti de ne oldu/olmadı hatırlamıyorum bile.
_İstanbul cafe sema hnm(adını yanlış hatırlıyor olabilirim tarot bakan);İlk yanından ayrıldığımda çok memnun kalmamıştım ama zaman ilerledikçe dediklerinin bazılarını yaşadım.Mesela yoğun bir döneme gireceksin demişti öyle de oldu.Yani bazı ufak tefek şeyler çıktı.
_Angels biriz hnm;Sıfır diyeyim en güzeli hiç gidip boşa para vermeyin.
_Angels cafe burcu;Her şeye rağmen:)şu an içinde bulunduğum durumu bir tek o bildi.Ex için de dediği çıkmadı yani arar demişti,aramadı.Bunu hemen tüm bakanlar-ayhan hariç-söylemişti.
_La porte ayhan;ı-ıhh:)herkese aynı şeyi söylüyor.Ne dediği gibi biriyle tanıştım ne de dediği gibi aşık oldum:)İşle ilgili de söyledikleri çıkmadı.
Başka falcılarda var ama yazmaya değmez.Şimdi qızlar şuna da gitseydin diyeceğiniz biri varsa çok sevinirim.Katina cafe filan var mesela nasıl?
Hepinizi öptüm
Ya benim bi hülya ablam var . Oğlu down sendromlu . Kaynı trafik kazasından beyin özürlü . Kaynanası bunamış. Kadın bi fal bakıyo her dediği çıkıyo.
Bize eşe dosta bakıyo hep.
Bi gün toplanın size de baktırtayım
en iyi olarak gördüğün falcının numarasını yollayabilirmisinMerhaba ben tuğbanın ve yeterin daha detaylı bakmasını beğenmiştim . Bu zamana kadar bir çok falcıya gittim... Taksim roza : kendisini fala veremiyor ve sallıyor bilemedi. İmam: 5 dk sonra sana su falı yaptırayım bakım yaptırayım diyor. Kadınlar kahvesi pelin, meryem : kendimle ilgili ayrıntı vermediğim için birşey bilmedi. Kadınlar kahvesi duygu: duygunun yorumunu beğenmiştim o zamanlar baktırdıgımda memnun kalmıstım . Melekler kahvesi eren: eğer enerjisi iyiyse iyi bakıyor arkadaslarımınkını bildi ama bende birşey cıkmadı . Beğendiklerim pen cafe yeter : tarihleri biliyor ama uzak zamanlardan bahsetmiyorum cunku ayda bır ıkı kez gittiğim için uzun süreler hakkında konusmuyoruz cumku Zamanları oluyor ama erkek arkadasımın düşüncelerini hislerini birebir anlatıyor. İstanbul cafe ahmet: sınav tarıhımın zamanınu bildi ve kazanıcaksın kesinlikle dedi ve öyle oldu. Evlilik için tairhler için beklemem gerekiyor ama planda yokken ege turu yapıcaksın dedi ve öylede oldu. Damlalar cafe tugba. Zamanları iyi bildi bende ve oda detaylı baktı. Fala bakan kişi direk anlatmaya baslarsa fal oluyor cok soru sordugu zaman ona göre sekıllendığı zaman fallıktan cıkıyor. Tuğba ve yeter ben birşey demeden hep anlatmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?