İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar bu kıbrısta mağusada fal bakan elmas hanım var kadını yıllardır hep duyuyorum biliyormuş herşeyi ve insanlar korkarak çıkıyormuş ve numarasını bulamıyorum aramızda baktıran var mı ?? Numarası varsa lütfen özelden gönderirmisiniz

kızlar selam herkese,

bikaç ay önce cafe benim kuzeye gitmiştim.

dediği tarihlerde anlattığı kişiye birebir uyan biriyle tanıştım.

beşiktaşta yolunuz düşerse deneyin derim.

sevgiler herkese..
Adı nedir numarası var mı ücreti ne kadar memnun kaldınız mı ya herşeyibiliyor mu

Esss34 cafe benim Beşiktaş'ta internet sitesi var numara da orda var sanırım bir bak istersen canım.

Yok canim ben gitmedim netten cafe benim diye gir çıkıyor forumda birisi gitmiş çıkmış ismini de daha önce duymuştum.

Kızlarrrrrrrr. Kıbrısta fal bakan elmas hanımın numarası olan var mı lutfennnn acillll

Melekler kahvesindeyım suan. Kadire baktrıcam. Olumlu olumsuz yazarım size.

ne fali bakiyo isim bilgileriyle bakiyosa banada baksin

Melekler kahvesi kadire gittim hiç beğenmedim.mecidiyeköy tuanadan hiç bahsetmiyorum bile amaaan sadece niyet para.sakın gitmeyin.beşiktaş Nihal dediler gayet genel birseyler diyen biri ben memnun kalmadım.
Ben oldukça fazla falcıya gittim şu son 2 ay içinde.bir kere falcı Dediğin bakmayı bilecek yorumlamayı bilecek bazılarına para vereceğime komşu teyzeme söylesem o kadar sallıyor zaten
Düşünüyorum da şimdiye kadar birebir falı çıkan görmedim.geçmişi bilen çook.
Cafe laf;Andaç,Umay,Fatma,Çiğdem,Nalan hepsine gittim.olay fal baktırma kafa dağıtma ise Umay derim.
Cafe 46; derin abla çok iddia eder şöyle böyle diye çıkmaz,Seval ablanın da dediği hayal geldi bana
Taksim sembol;
Eren;enerjisini ve anlatımını başarılı bulduğum bir falcı .oturduğum evi oldukça iyi tarif etmişti.
Emre;oldukça sessiz fal bakan biraz agresif biri ama dedikleri fena değil bence
Kadir; beğenmedim
Asmin cafe ; Lala mıydı hatırlamıyorum bana nabza göre Şerbet gibi geldi daha çok
Papyon Cafe ; dilek şimdiye kadar isim tarih yer vs bu kadar isim veren falcı hiiiç görmedim vallahi eğer dedikleri çıkarsa bu piyasadaki tek kişi derim çıkmazsa da ayrıca nasıl bu kadar Ayrıntılı uyduruyorsa gidip tebrik etmek Lazım
Cafe mandal; Ayten,murat,toprak fena değiller (hiç olmazsa bir anlatım kabiliyetleri var) çıkarsa söylerim
Sarmaşık Cafe Ayşe bacı; anlatım güzel göreceğiz çıkacak mı?
Bakırköy Ümit ;geçmiş nokta nokta gayet başarılı gelecekten zaten bahsetmez
Bir de şunu farkettim gercekten ama gercekten bu iş karsılıklı enerji işi.ve bana göre gay olup fal bakan birkaç arkadas Kadınlara göre çok daha fazla hissiyatlı ve başarılı.
Ve 2 ayın sonunda öğrendiğim şu ; boşuna kendinizi kandırmayın geleceği biliyorum diyen en alası gelse yok öyle birsey yooooookkkkkk
Geçmişi biliyor ki onu siz zaten biliyorsunuz
Şöyle bir durum var ; tabiki şahsen falı öylesine -bir kafa dağıtma terapisi- olarak görüyorsanız gidin
güzel Şeyler söyleyen olursa dediklerine kendinizi inandırın ve onun o şekilde Olmasını isteyin dileyin zaten olacak olan bu iyi şey 'o bildiği için olmuş olmaz' emin olun ki 'siz çok isteyip, inanıp,içten dileyip evrene bu msjı Verdiğiniz için olmuş olur' (Bakırköy Yasemin ile falcı ararken tanışıp hem arkadas hem bir yaşam Koçu edinmiş oldum )
Tabiki fal sayfasını tamamen kapatmadım
Sonuçta meraklı ikizler burcuyum ben
Ara ara yazarım

Mandal cafe topragin is konusunda söylediği çıktı kızlar. Tarihiyle iki aydır issizdum . Bugün görüşmeye gittim yarın başlıyorum.

Bu falcı elmasın numarası hiç bir Allah'ın kulun da yok mu arkadaşlar ya o çok ii bakıyo ya ama bir bulsam hemen baktırırım insanlar gitmeye korkuyordu.

Bende umudumu yıtırıyorum gercekten birsürü sayfada yazdım. Olanlarda aylardır siteye girmemişler gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…