İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet canım mandal toprak cikmisti.İşle ilgili söylediği çıktı görüşmeye gittim yarın ise basliycam . Tarihini evime yakın olacağını bildi.Aşk çıksa ya ne güzel olur

Evet canım mandal toprak cikmisti.İşle ilgili söylediği çıktı görüşmeye gittim yarın ise basliycam . Tarihini evime yakın olacağını bildi.Aşk çıksa ya ne güzel olur
Umarım oda çıkar toprağa bende baktırdım çıkma ihtimali yok gibi

Deme oyle bende umutlu değildim is konusunda oldu ama genelde begeldin mi topragi.

Okadar baktırdım bi tanesi cıksa keske. Bugunden itibaren fal defterini kapıorum.

Toprağın bana dediği birsey de çıktı tanışacağım kişinin işini söylemişti oldukça net bir şekilde tutturdu

Canim toprak bana is ortamında huzursuzluk var sen bir kopus yasamissin burda bulabilirsiniz bulacagan yer evine yakın olacak daha önce aldığın paradan biraz daha fazla iki vakit dedi ama iki ile dört hafta arasinda olacak dedi.Bugün ise alındım yarın basliycam.İş çıktı ask beklemede.

Toprak iyiye iyi kötüye kötü diyor bir de cok sempatik biri kartları iyi yorumluyor.Aşkla ilgili bildiği oldu ona da beş vakit verdi.

yeni işin hayırlı olsun cnm kime baktırdın acaba?

Melekler kahvesi Eren'i tavsiye ediyor musunuz?

Haftasonu baktırdım kahve fincanını açmasıyla isim söyledi , kim bu dedi başladı konuşmaya. İşle ve aşkla ilgili net yorumlar yaptı ilk defa bir falda ağzımı açmadım bişeyler anlatmadım o tarif etti falan. mezhep farklılığından tutunda mesafeye, isminde olan harflerden tipine baya baya bildi. verdiği tarihlere var daha. hiç ümitli olmasam da bakıp görecez

Mandal toprak baktirdim Willldone canım.

Mandal toprak baktirdim Willldone canım.
Gecen gun baktırdım bende ona yenı bır baslangıc var dedı işinde 2 ay oldu yeni işe gireli dedim heh işte yenı baslangıc olmus dedı. Bna pek sey gelmedı anlarsınız. zaten hıcde ısteklı degıldıde

gülseren hanıma fal baktıranlar :) gülseren hanım üye olmuş sizi bekliyor..iftira atmışsınız kendisine.. :) F Falll

Siz yalnız kahve mi baktırdınız ?

Hem Eren'e hem topraka baktıran var mı ben kararsız kaldım
Toprağa da erene de baktırdım ben eskiden Eren bende çıkmadı toprakta vakit olarak beklemede sadece zamanında arkadaşıma sevgilisi için o zamanlar olmaz bu çocukla demişti olmamıştı ordan hatırlıyorum bide herkese bu çocuğun etrafında çok o.. var diyor bazı cümleleri kalıplaşmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…