İstanbul'da Fal - Falcılar

Genel durumları bildi mi butterfly29 canım toprak.Anlatım tarzı güzeldi.

Melekler kahvesinde daha önce çalışan muzo ya gittiniz mi kendisi daha önce antalyadaydı gecen sene baktığını bu sene yaşadım ama sanırım oradan da ayrılmış

Kızlar eskiden nişantaşı Sembol cafe de İsak diye bir adam vardı 1-2 Yıl önce ona baktırmıştım ozamanlar söylediklerini pek De Önemsememiştim. Söyledikleri olunca hatırladım a Bu çocuk şöyle şöyle demişti diye. Kayıt falan da almıştım bu arada. Kart ve kahveyle pek ilgilenir gibi değildi bir şeyler görüp anlatıyordu. Gay bu Çocuk bu arada. Şimdi bakıyorum enerjimiz tutmuş meğer. Bu yakınlarda kafeye gittiğimde ayrıldı dediler, Antalyaya taşınmış. Numarası olan, baktıran duyan oldu mu hiç aranızda? Burada bir kaç kere sormuştum aslında yorum alamadım ama. Bilgisi olanlar iletişime geçmeme yardımcı olurlarsa sevinirim. Lütfen kızlar

Okadar baktırdım bi tanesi cıksa keske. Bugunden itibaren fal defterini kapıorum.
Büyük konuşma bacım daha bunun fal krizi var o su var bu su var.Bende öyle demiştimde o işler öyle olmuyor adete kumar içki gibi bu da azaltarak ben azalttım mesela ama bitirmedim iraden güçlüyse çok bilemem tabi.

Varsa bildigin bi yer büyük konusmam :)

ya kızlar çok ilginç bir şey yaşadım bakırköyde bir cafede fal baktırmıştım ben geçen sene bir adam bakmıştı o da bilmşti hatta dediği tarihşer tutmuştu yüzyüze baktırıp en çok beğendiğim falcı diyordum bugün aradım randevu için cafe sahibi bizde hiç öyle biri çalışmadı hep kadın bakımcılarımız açıldığımızdan beri dedi şok oldum adam bana adım murat demişti ama yokmuş öyle biri hiç bu nasıl iş anlamadım

Hangi cafe bu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…