Ya ne bilim çok içime sinmedi mesela sevgilim bemden ayrıldı toprak bana hayatından birini s...etmişsin dedi adam ayrıldı yahu :))Genel durumları bildi mi butterfly29 canım toprak.Anlatım tarzı güzeldi.
Merhaba ben deelmas in numarasını rica etsemCanım elmas hanımın numarasını gönderebilirmisin banada
kaç gündür ya<ıyoruz ama kimse yazmıyor numarayı :/Merhaba ben deelmas in numarasını rica etsem
Tesekkurler
Büyük konuşma bacım daha bunun fal krizi var o su var bu su var.Bende öyle demiştimde o işler öyle olmuyor adete kumar içki gibi bu da azaltarak ben azalttım mesela ama bitirmedim iraden güçlüyse çok bilemem tabi.Okadar baktırdım bi tanesi cıksa keske. Bugunden itibaren fal defterini kapıorum.
Varsa bildigin bi yer büyük konusmam :)Büyük konuşma bacım daha bunun fal krizi var o su var bu su var.Bende öyle demiştimde o işler öyle olmuyor adete kumar içki gibi bu da azaltarak ben azalttım mesela ama bitirmedim iraden güçlüyse çok bilemem tabi.
Varsa bildigin bi yer büyük konusmam :)
Hangi cafe bu acabaya kızlar çok ilginç bir şey yaşadım bakırköyde bir cafede fal baktırmıştım ben geçen sene bir adam bakmıştı o da bilmşti hatta dediği tarihşer tutmuştu yüzyüze baktırıp en çok beğendiğim falcı diyordum bugün aradım randevu için cafe sahibi bizde hiç öyle biri çalışmadı hep kadın bakımcılarımız açıldığımızdan beri dedi şok oldum adam bana adım murat demişti ama yokmuş öyle biri hiç bu nasıl iş anlamadım
Bakırköyde bi murat var mandal cafede ama o dediğiniz murat o mu bilememHangi cafe bu acaba
Varsa bildigin bi yer büyük konusmam :)
Sanmıyorum hiç erkek falcımız olmadı demiş murat hariç 2 erkek falcıları daha vardı o dönemdeBakırköyde bi murat var mandal cafede ama o dediğiniz murat o mu bilemem
belki mandala geçmiştir dedim ama gerçi murat hala mandal damı bilmiyorumSanmıyorum hiç erkek falcımız olmadı demiş murat hariç 2 erkek falcıları daha vardı o dönemdeZengin Ama Mutlu
Bi ara Serdar vardı orda çingene cafede orta boylu hafif kiloluhayır çingene cafeydi murat diye biri hiç olmamış
bende çıkmamıştı ama müşterisi varMandal cafedeki Murat nasıl
Çıkmadıysa gerek yok canım baktırmaya bide Beşiktaş cafe benim de kuzey merak ediyorum bu kuzey symbol cafedeki kuzey mi aynı kişi mibende çıkmamıştı ama müşterisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?