- 20 Aralık 2015
- 285
- 160
- 53
- 39
Çıkmadıysa gerek yok canım baktırmaya bide Beşiktaş cafe benim de kuzey merak ediyorum bu kuzey symbol cafedeki kuzey mi aynı kişi mi[/QUOTE
ben baktırmadım ona
Kızlar taksim majestic cafe sedat nasıl var mı beğenen
hatta reklam da yapmış sanki
ben baktırmıştım 2 yıl oluyor çıkmadıdejavu nese hanıma baktıran oldumu hıc?
Hadi ya :/ bugun baktrdım baya bildi gibi ama gelecekle ilgili soledıgıne bende inanmadım olursa mucize olur yaniben baktırmıştım 2 yıl oluyor çıkmadı
Yani o zaman beni sevgilimle evlendirmişti ama olmadıHadi ya :/ bugun baktrdım baya bildi gibi ama gelecekle ilgili soledıgıne bende inanmadım olursa mucize olur yani
Neşeye bende baktırmıştım baya oldu ilk yanından çıkınca nedense çok iyi baktığını düşünmüştüm ama söylediklerinden hiçbiri çıkmadıben baktırmıştım 2 yıl oluyor çıkmadı
çıkmadıydı bana, zaten saçma bi şekilde konuşma hızı boşu boşuna insanı geriyor, tavsiye etmemdamlalar tuğba için ne dersiniz?
Bilmiorum gecmıs ve anı cok ii bildi ama gelecek ile ilgili bi tarih verdi bakalım.çıkmadıydı bana, zaten saçma bi şekilde konuşma hızı boşu boşuna insanı geriyor, tavsiye etmem
Hadi ya. halbuki cok ii gibiydi. Soledıgı hersey dogru gıbıydı.Damlalar Tuğba anı bilir evet ama gelecek hiç çıkmaz eski müşterisiydim
Kotu kalpli bi kadin o. Kafana takma hicbir sey bilemedi bilemiyorbide bişey daha soracağım bahçelievlerde selda var evinde bakan biz 2 bayan gittik kendisine 2 hafta önce ama çok olumsuz şeyler söyledi bana yıldızın çok az sen ne evlenebilğrsin ne bişey dedi hiç bi işim olmazmış falan hiç gideniniz var mı ya bana bi yorum yapar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?