- 17 Aralık 2015
- 398
- 203
- 103
- 35
ayy canım nasıl sevindim bilemezsin bana nişanlansan atarsın evlensen boşanırsın dedi.hiçbişeyin olmaz dedi falan ://atlet şeker dedi okuyup yükseltiyim yıldınızı dedi ay beni yerin dibine soktu arkadaşlarımı da valla çok sağol yaa takmıştım kaç gündürKotu kalpli bi kadin o. Kafana takma hicbir sey bilemedi bilemiyor
benim dediği kişi diil dimi seda başka biri sanırımKızlar Bahçelievler Seda 'ya baktırıp çıkan var mı?
ayy canım nasıl sevindim bilemezsin bana nişanlansan atarsın evlensen boşanırsın dedi.hiçbişeyin olmaz dedi falan ://atlet şeker dedi okuyup yükseltiyim yıldınızı dedi ay beni yerin dibine soktu arkadaşlarımı da valla çok sağol yaa takmıştım kaç gündür
benim arkadaşımlarıma da hiç olumlu konuşmadı yanımda olanlara birde böyle alay eder gibi konuşuyor tuhafPembecileri hic sevmem ama iyi bir falci bence herkese olumsuz soylememeli.
Selda nin hic olumlu konustugunu duymadim.
Olumlu konustugu varsa soylesin :)
Bende mevcut durumu bile bilemedigi icin kaale almadim zaten dedikleri de cikmadi
Merhaba kızlar, bundan 12 sene önce İskenderun da adı Özge olan bir kıza fal baktırmıştım. Falcı değildi para ile bakmadı bir müşteriydi sadece ama ömrümde böylr bir fal görmedim. Hayatımın 5 senesini tatihlerine varana kadar harfi harfine bildi şimdi onu arıyorum bilen duyan gören var mı
sorulunca bir sıkıntı mı oluyor? Bu kadar baktıran kişi belki denk gelmiş olabilir değil mi kaldı ki bu kişi falcı bile değil rahatsızlığınız anlayamadımBu topiğin adı İstanbul'daki falcılar değil mi?neden başka şehirdeki falcılar ikidebir burda sorulur oldu anlamıyorum gerçekten
İstanbulda çok gidilen bi falcı bile çalıştığı cafeyi değiştirince bi daha bulmak çok zorken kim bilsin sizin İskenderundaki falcınızı,farkındamısınız bilmem ama konunun başlığı zaten İstanbul daki falcılar yani alakasız yere alakasız şeyler yazıosunuz,son zamanlarda bi hayli fazlalaştı yok Kıbrısda bi falcı var yok Ankarada bir baktırdım bi daha bulamıyorum,ne diyim siz böle belki denk gelir diye sayfaları meşgul etmeye devam edin,benim için bunları okumak zorunda olmak dışında bi sıkıntı yoksorulunca bir sıkıntı mı oluyor? Bu kadar baktıran kişi belki denk gelmiş olabilir değil mi kaldı ki bu kişi falcı bile değil rahatsızlığınız anlayamadım
Selam ben ikisinede baktırdım ilk baktırdıgımda zaza iyiydi sonrası cıkmadı. Yeteri seviyorum ama şuanda cocuğu olduAsmin cafe Zaza ve Pen Cafe Yeter'e fal Baktırmak istiyorum ama hangisi sizce daha iyidir ?
Şengül fal işini tamamen bırakmış o yüzden bulamazsınız hiç aramayınTaksim damlalar tuğba o anki duyguları olan şeyleri biliyo gelecek ile ilgili önümüzdeki haftayı verdi. Bakalım çıkcak mı
Melekler kahvesi Can enerjisi mükümmel ama verdiği tarih tutmadı :) Kadir'in enerjiside çok iyi gelmedi bu ay sonu ve ocak başı gibi bi gelişmeden bahsetti
Melekler kahvesinde çalışan Şengül isimli bir bayan varmış çok önceden arkadaşım dediklerinin birebir çıktığını söylediği. Ama bir türlü bulamıyprum şimdi nerede çalışanlar efsane fal baktığını söylüyolar.
Asmin cafe Eray'a fal baktırdım o anı bildi net tarih verdi bakalım merak içindeyim
damlalar tuğba için ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?