kızlar tuzladaki fikriye hanımın twlwfonunu bilen varmı acaba
TUGBANIN verdiği tarih bana da çıkmadı.Hadi ya. halbuki cok ii gibiydi. Soledıgı hersey dogru gıbıydı.
hımm symbol serkan cıkmadı mı yani? Ben de gitmeyi düşünüyordum.Arkadaslar selam,
Daha once begendigim
Izmirli Ali
Symbol Serkan
Bursa Burak
Samsun Arzu
Birkac konuda patladi.
Burak ve Arzu yu yine ayri tutuyorum ancak digerleri konusunda tavsiyelerimi geri aliyorum.
Aksi olusursa yine yazarim. Sevgiler
bakmıyor mu artıkburadan da söyleyeyim, diğer soracak olanlar için de bilgi olsun. fikriye telefonunun verilmesini istemiyor :)
pekı ya tarıh tutmsada cıkmadımı ?TUGBANIN verdiği tarih bana da çıkmadı.
Evet geçmiş olayları çok iyi bilmişti, ben de etkilenmiştim Tuğba'dan ancak geleceğe dair "olacak" dediği hiçbir şey olmadı ne yazık ki. .pekı ya tarıh tutmsada cıkmadımı ?
Ilk fali iyi belki ilk 2 fali sonra yorum yapiyor ve net sacmaliyor beni cok zor duruma dusurdu ucuz atlattim o yuzden uyarmak istedim canim daha once tavsiye ettigim icinhımm symbol serkan cıkmadı mı yani? Ben de gitmeyi düşünüyordum.
tesekkür ederim.Ilk fali iyi belki ilk 2 fali sonra yorum yapiyor ve net sacmaliyor beni cok zor duruma dusurdu ucuz atlattim o yuzden uyarmak istedim canim daha once tavsiye ettigim icin
Bursa burak dediğinin dedikleri çıktı mı samsunlu arzu kim ne bakıyor telefonda mı bakıyor iyi mi o da?Arkadaslar selam,
Daha once begendigim
Izmirli Ali
Symbol Serkan
Bursa Burak
Samsun Arzu
Birkac konuda patladi.
Burak ve Arzu yu yine ayri tutuyorum ancak digerleri konusunda tavsiyelerimi geri aliyorum.
ben baktırmıiştım çıkmamıştıasmin cafe zaza ya gideyim mi tavsiye edermisiniz?
Canim yazdiklarim patlayanlar. Burak ve Arzu ya biraz daha sans veriyorum sadeceBursa burak dediğinin dedikleri çıktı mı samsunlu arzu kim ne bakıyor telefonda mı bakıyor iyi mi o da?
Arkadaslar selam,
Daha once begendigim
Izmirli Ali
Symbol Serkan
Bursa Burak
Samsun Arzu
Birkac konuda patladi.
Burak beyBursada mı yaşıyor bu Burak numarasını atabilir misiniz rica etsem
Burak lavita nin dedigi gibi numarasini verdirmiyorBursada mı yaşıyor bu Burak numarasını atabilir misiniz rica etsem
kuzeye 3 senedir fal baktırıyorum :) yakın tarihler için söylediği şeyler tutuyor ama çok ileri tarihleri tutturamıyorCafe benimde kuzeye baktıran var mı ona baktırmayın düşünüyorum fikirleriniz önemli benim için.
Aynen canım çok beğendim hayatımı okudu resmen ve gecen hafta baktırmıştım bu hafta için söylediği bişey oldu senin uzun vade dediğin ne kadar mesela bana Nisan mayıs için önemli bişey dedi kısa sayılır demi :))kuzeye 3 senedir fal baktırıyorum :) yakın tarihler için söylediği şeyler tutuyor ama çok ileri tarihleri tutturamıyor
Kuzey nerede bakıyor?Aynen canım çok beğendim hayatımı okudu resmen ve gecen hafta baktırmıştım bu hafta için söylediği bişey oldu senin uzun vade dediğin ne kadar mesela bana Nisan mayıs için önemli bişey dedi kısa sayılır demi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?