örnek vereyim :)Aynen canım çok beğendim hayatımı okudu resmen ve gecen hafta baktırmıştım bu hafta için söylediği bişey oldu senin uzun vade dediğin ne kadar mesela bana Nisan mayıs için önemli bişey dedi kısa sayılır demi :))
şuan beşiktaş ta cafe benim de bakıyorKuzey nerede bakıyor bende merak ettim
Çok teşekkür ederim :)şuan beşiktaş ta cafe benim de bakıyor
yani canım valla o konuda birşey diyemem:/ yani bu fal işi biraz enerji ile de alakalı. kimisiyle enerjisi tutmaz bakamaz kimisiyle güzel enerji yakalarsın çok iyi bakar :/ hani kalkıpta sana çok iyi derim sonra kötü çıkar gelip bana burda söversin :)aksam iş cıkısı gideyim diorum ama gidip gidip fos cıkıo ya cok yoruldum. sizce gercekten deger mı gıtmeye
desene gene deneme yanılma yontemı olcak. bıde ılk dakıkalar zaten bellı edıo falcı ıı olup olmadıgını. kotu olunca bıtmesını beklemek de ayrı bı işkence. o sırada oturup aglamak ıstıorum resmen.yani canım valla o konuda birşey diyemem:/ yani bu fal işi biraz enerji ile de alakalı. kimisiyle enerjisi tutmaz bakamaz kimisiyle güzel enerji yakalarsın çok iyi bakar :/ hani kalkıpta sana çok iyi derim sonra kötü çıkar gelip bana burda söversin :)
Ben ulaşamadım adresi telefonu nedir belki bu akşam bende giderimdesene gene deneme yanılma yontemı olcak. bıde ılk dakıkalar zaten bellı edıo falcı ıı olup olmadıgını. kotu olunca bıtmesını beklemek de ayrı bı işkence. o sırada oturup aglamak ıstıorum resmen.
desene gene deneme yanılma yontemı olcak. bıde ılk dakıkalar zaten bellı edıo falcı ıı olup olmadıgını. kotu olunca bıtmesını beklemek de ayrı bı işkence. o sırada oturup aglamak ıstıorum resmen.
canım ben kuzeyle konuştum akşam orada olacak. cafe barbaros bulvarında Seyehat acentaları falan varya o sıradaBen ulaşamadım adresi telefonu nedir belki bu akşam bende giderim
Ayrılık dememişti hiçbir şey mi demedi sonunuzla ilgili yoksa evlilik mi demişti :/örnek vereyim :)
çok sık gittiğim dönemde nişanlıydım. ayrılıp bir hafta sonra barışacağımızı bilmişti mesela ama sonunda komple ayrılacağımızı bilememişti :) ama hala ona gitmeye devam ediyorum :) sanırım birazda o an mutsuz olduğun için çok uzun vadeli şeylerle ilgili birşey demiyor :) bu akşam gidicem bakalım uzun zaman sonra :)
ayrılık dememişti ama evlenceksiniz demedi hiç bişi dememişti :)Ayrılık dememişti hiçbir şey mi demedi sonunuzla ilgili yoksa evlilik mi demişti :/
Belki ayrılık deyip etkilemek istemedi ayrılık dese bazen insan ona göre davranabiliyor falı zaten çok iyi ama kişiliğini çok beğendim en önemlisi dürüst ve kul hakkı çok önem veriyor öyle bazı falcılar gibi aman sende muska var bozalım fln olayı hiç Yok hatta ben telefonda baktırdım su falı istedim ne kadar para dese gönderirdim uzaktan suya bakamam dedi istese suya bakıyorum der alır 100-150 tl telde görmüyorum sonuçta ama kandırmaması dürüst olması sayesinde her zaman müşterisi olurum gönül rahatlığı ile tavsiye ederim herkeseayrılık dememişti ama evlenceksiniz demedi hiç bişi dememişti :)
Ne kadar vadelik dediklerini yaşadın uzak vade olmuyor dedin ya ondan merak ettim çünkü Mayıs'ta terfi dedi ya bana ben heves yaptım 4-5 aylık zamanda sana dediği bişeyi yaşadın mıayrılık dememişti ama evlenceksiniz demedi hiç bişi dememişti :)
Belki ayrılık deyip etkilemek istemedi ayrılık dese bazen insan ona göre davranabiliyor falı zaten çok iyi ama kişiliğini çok beğendim en önemlisi dürüst ve kul hakkı çok önem veriyor öyle bazı falcılar gibi aman sende muska var bozalım fln olayı hiç Yok hatta ben telefonda baktırdım su falı istedim ne kadar para dese gönderirdim uzaktan suya bakamam dedi istese suya bakıyorum der alır 100-150 tl telde görmüyorum sonuçta ama kandırmaması dürüst olması sayesinde her zaman müşterisi olurum gönül rahatlığı ile tavsiye ederim herkese
İnşallah bende yaşarım Allah bilir ama bi umut bekliyoruz işteaa bak su falı baktığını bilmiyordum :O
evet yaşadım işle ilgili eğitimle ilgili dediği bikaç şeyi yaşadım
inşallahİnşallah bende yaşarım Allah bilir ama bi umut bekliyoruz işte
Bende aksam gıdıcem hepimiz aynı anda gıdıceksek sıra cok olur :)
o dediğini ben de yaşıyorum ya :) o anda kaçasım geliyor :)
kırmızı karanfil takalım yakamıza orada buluşuruz :)Bende aksam gıdıcem hepimiz aynı anda gıdıceksek sıra cok olur :)
Solıyım aksam 6 da mecıdıyekoyden otobuse bınce 35 dakkaya ordayım. 15 dakka aralıkla gıdelım kı sıra cok olmasınkırmızı karanfil takalım yakamıza orada buluşuruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?