Solıyım aksam 6 da mecıdıyekoyden otobuse bınce 35 dakkaya ordayım. 15 dakka aralıkla gıdelım kı sıra cok olmasın
benim ki muhtemelen sevgilisiyle kouşuyodur şuan da :) benim durum da vahimbarısırmıyım dıe fal baktırdıgım kişi suanda kiminle konusuo acaba. en cok da bu koyuyo insana
benımkıde sevgılısıyle konusuo sanırım. hangısı kotu fala verdıgım para mı falın cıkmamasımı onun sevgılısıyle mutlu olması mı yoksa benım akıllanmamam mı?benim ki muhtemelen sevgilisiyle kouşuyodur şuan da :) benim durum da vahim
benımkıde sevgılısıyle konusuo sanırım. hangısı kotu fala verdıgım para mı falın cıkmamasımı onun sevgılısıyle mutlu olması mı yoksa benım akıllanmamam mı?
Sanki sonucu degıstırcekmıs gıbı gıdelim bari falcıyada paramızla zamanımız gitsin rahatlayalımbiz kadın milleti olarak hafif salağız boşver dicem de boşverilmiyo biliyorum :/
Yok canım fiyat vermedi uzaktan telefonla bakamam dediinşallah
Allah hepimizin gönlüne göre versin :)
su falı kaç paraymış biliyor musun bana hiç söylememişti su falı baktığını
sen de haklısın da işte :/Sanki sonucu degıstırcekmıs gıbı gıdelim bari falcıyada paramızla zamanımız gitsin rahatlayalım
Murat nasıl sence. onunla ılgılı hem ıı hemde kotu yorumlar varToprak bence canım ona gihtimal iyidi cikti bende kartları iyi yorumluyar tarot bakmisti bana 38 tl ydi.
Ben ona baktırdığımda 4. Kişiye de aynı tarihi verdiğini farketmiştir forumda ve dediğinde olmamıştı. Benimde tercihim toprak iyi kötü ne görürse söylerMurat nasıl sence. onunla ılgılı hem ıı hemde kotu yorumlar var
Gene bildi tabi kiKızlar kuzeye baktırınca yorumunuzu yazar mısınız
Çıkar canım kuzey bu şaşmaz bende ocak bekliyorum henüz dediklerinden 1 tanesi yaşadım bu arada suya ne kadara bakıyormuş sordun muGene bildi tabi kiama bakalım dedikleri çıkıcak mı ? Şubatı beklicez :) inşallah çıkar
Suya 100 lira :/Çıkar canım kuzey bu şaşmaz bende ocak bekliyorum henüz dediklerinden 1 tanesi yaşadım bu arada suya ne kadara bakıyormuş sordun mu
Nasıl olsa tarot çıkıyor suya gerek yokSuya 100 lira :/
Ben kuzeyin devamlı musterilerindenim daha oncede goruslerimi yazmistim bu forumda ama su falı bakmiyor ki cafede kahve ve tarot bakiyor. Bi yanlışınız olmasın. Cafede su falı hic baktigini gormedim.Nasıl olsa tarot çıkıyor suya gerek yok
Biliyorum zaten ilk senin görüşlerinden sonra kendisine baktırmak istedim ve çok memnun kaldım vesile olduğun için teşekkür ederim İstanbul dışında olduğum için ben telle ulaştım su falı sorunca uzaktan bakamam karşımda oturuyor olman gerekiyor dedi bende tarot baktırdım bu yüzdenBen kuzeyin devamlı musterilerindenim daha oncede goruslerimi yazmistim bu forumda ama su falı bakmiyor ki cafede kahve ve tarot bakiyor. Bi yanlışınız olmasın. Cafede su falı hic baktigini gormedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?