İstanbul'da Fal - Falcılar

benim ki muhtemelen sevgilisiyle kouşuyodur şuan da :) benim durum da vahim
benımkıde sevgılısıyle konusuo sanırım. hangısı kotu fala verdıgım para mı falın cıkmamasımı onun sevgılısıyle mutlu olması mı yoksa benım akıllanmamam mı?

mandal da murat ve toprak tan hangısıne gıtmelıyım sızce?

Toprak bence canım ona gihtimal iyidi cikti bende kartları iyi yorumluyar tarot bakmisti bana 38 tl ydi.

Nasıl olsa tarot çıkıyor suya gerek yok
Ben kuzeyin devamlı musterilerindenim daha oncede goruslerimi yazmistim bu forumda ama su falı bakmiyor ki cafede kahve ve tarot bakiyor. Bi yanlışınız olmasın. Cafede su falı hic baktigini gormedim.

Ben kuzeyin devamlı musterilerindenim daha oncede goruslerimi yazmistim bu forumda ama su falı bakmiyor ki cafede kahve ve tarot bakiyor. Bi yanlışınız olmasın. Cafede su falı hic baktigini gormedim.
Biliyorum zaten ilk senin görüşlerinden sonra kendisine baktırmak istedim ve çok memnun kaldım vesile olduğun için teşekkür ederim İstanbul dışında olduğum için ben telle ulaştım su falı sorunca uzaktan bakamam karşımda oturuyor olman gerekiyor dedi bende tarot baktırdım bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…