İstanbul'da Fal - Falcılar

Rica ederim canım memnun kaldıysan ne mutlu bana. Bana hiç su falı bakıyorum demedi. Onuda deneyecem bakalım bu gidişimde. Gerci su falına tövbe etmiştim. En son bakırköyde feryat diye bi kadın evinde bakmıştı vasattı. Tövbemi bozcam bakalım :)

su fali nasilki insani kotu mu etkiliyor
ben ozgur diye birine baktirdim taksimde

Mecidiyekoy Medyum Tuana'yi duyan ya da ona fal baktiran oldu mu kizlar? Merak ettim :)
Mecidiyekoyde murat muhallebicisinin arkasinda bir yeri var. Tesadufen gecerken 5 fal 25 tl yaziyordu girdim girmez olaydim. Oturur oturmaz sallamaya basladi. O kadar belliki salladigi anlatamam. Sonra sende buyu var bozalim kursun dokelim agirligin gitsin yoksa hersey kotu gidecek demez mi ? Gercekten ben boyle bi kalitesizlik gormedim. Bes fal dedigide kahve tarot su melekler 5.ncisi hangisi onuda anlamadim. Millet işi resmen dolandiriciliga dökmus

taksim ucurtma cafede fal baktiran varmi kizlar ?
Ben Neriman ablaya baktırmıştım geçen sene ocaktan önce dediği çıkmıştı. Hep olumlu konuşuruz olumsuz hiçbişe sölemez iki ay olcak yine fal baktırdım durumu bildi sonuçla ilgili yorum yaptı erkek arkadaşınla barışcaksın dedi hala bi hareket yok

Kuzeyin vasat olacağını hiç sanmam bende iş için bazı dönemler geliyorum geldiğimde vakit bulursam su falı için gideceğim

Ben kuzeyin devamlı musterilerindenim daha oncede goruslerimi yazmistim bu forumda ama su falı bakmiyor ki cafede kahve ve tarot bakiyor. Bi yanlışınız olmasın. Cafede su falı hic baktigini gormedim.
su falını cafede bakmıyormuş evde bakıyormuş ama çok tercih etmiyorum çok enerji isteyen birşey sonra kendime gelemiyorum dedi :)

Kızlar baktırdım teşekkür ederim tavsiye edenlere de telefon numarasını verenlere de. Memnun kaldım. Çıkar mı bekleyip göreceğiz. Çıkarsa çok memnun kalacağım :) Ama sanırım çıkanlar var. Umarım dedikleri hissettikleri çıkar.

kızlar telefonla yada yüzyüze fal baktırma arasında fark var mıdır yani yüzyüze daha mı etkili olur??

Birazda enerji meselesi herhalde Tuğba banada çok iyi geliyo anı karşı tarafın hisleri çok iyi biliyor bana birebir herşeyi söyledi zaman verdi inşallah tutar dedikleri bekliyorum ama gücümde kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…