Rica ederim canım memnun kaldıysan ne mutlu bana. Bana hiç su falı bakıyorum demedi. Onuda deneyecem bakalım bu gidişimde. Gerci su falına tövbe etmiştim. En son bakırköyde feryat diye bi kadın evinde bakmıştı vasattı. Tövbemi bozcam bakalım :)Biliyorum zaten ilk senin görüşlerinden sonra kendisine baktırmak istedim ve çok memnun kaldım vesile olduğun için teşekkür ederim İstanbul dışında olduğum için ben telle ulaştım su falı sorunca uzaktan bakamam karşımda oturuyor olman gerekiyor dedi bende tarot baktırdım bu yüzden
Rica ederim canım memnun kaldıysan ne mutlu bana. Bana hiç su falı bakıyorum demedi. Onuda deneyecem bakalım bu gidişimde. Gerci su falına tövbe etmiştim. En son bakırköyde feryat diye bi kadın evinde bakmıştı vasattı. Tövbemi bozcam bakalım :)
Mecidiyekoyde murat muhallebicisinin arkasinda bir yeri var. Tesadufen gecerken 5 fal 25 tl yaziyordu girdim girmez olaydim. Oturur oturmaz sallamaya basladi. O kadar belliki salladigi anlatamam. Sonra sende buyu var bozalim kursun dokelim agirligin gitsin yoksa hersey kotu gidecek demez mi ? Gercekten ben boyle bi kalitesizlik gormedim. Bes fal dedigide kahve tarot su melekler 5.ncisi hangisi onuda anlamadim. Millet işi resmen dolandiriciliga dökmusMecidiyekoy Medyum Tuana'yi duyan ya da ona fal baktiran oldu mu kizlar? Merak ettim :)
Normal fal yani ama benim gittigim o kadin tamamen sallamasyondu tehdit eder gibi fal bakiyordu sonra tovbe ettim. Ama tovbeleri bozmak gerek bazensu fali nasilki insani kotu mu etkiliyor
ben ozgur diye birine baktirdim taksimde
Ben Neriman ablaya baktırmıştım geçen sene ocaktan önce dediği çıkmıştı. Hep olumlu konuşuruz olumsuz hiçbişe sölemez iki ay olcak yine fal baktırdım durumu bildi sonuçla ilgili yorum yaptı erkek arkadaşınla barışcaksın dedi hala bi hareket yoktaksim ucurtma cafede fal baktiran varmi kizlar ?
Kuzeyin vasat olacağını hiç sanmam bende iş için bazı dönemler geliyorum geldiğimde vakit bulursam su falı için gideceğimRica ederim canım memnun kaldıysan ne mutlu bana. Bana hiç su falı bakıyorum demedi. Onuda deneyecem bakalım bu gidişimde. Gerci su falına tövbe etmiştim. En son bakırköyde feryat diye bi kadın evinde bakmıştı vasattı. Tövbemi bozcam bakalım :)
35 Tlye bakıyomuş galiba dün arkadaşım gitti bende gidicektim ama işim çıktı. Bu akşama randevu aldık bende akşam baktırıcamKızlar Kuzey falı kaça bakıyor?
35 Tlye bakıyomuş galiba dün arkadaşım gitti bende gidicektim ama işim çıktı. Bu akşama randevu aldık bende akşam baktırıcam
Akşam gittiğimde sorarım bakıyorsa iletirim numarasını sizeKuzey telefonda bakıyor mu acaba ? Bakıyorsa telefon numarası için yardımcı olur musunuz?
Buldum çok teşekkür ederimAkşam gittiğimde sorarım bakıyorsa iletirim numarasını size
su falını cafede bakmıyormuş evde bakıyormuş ama çok tercih etmiyorum çok enerji isteyen birşey sonra kendime gelemiyorum dedi :)Ben kuzeyin devamlı musterilerindenim daha oncede goruslerimi yazmistim bu forumda ama su falı bakmiyor ki cafede kahve ve tarot bakiyor. Bi yanlışınız olmasın. Cafede su falı hic baktigini gormedim.
Hee tamam canim tesekkurler bilgi için :)su falını cafede bakmıyormuş evde bakıyormuş ama çok tercih etmiyorum çok enerji isteyen birşey sonra kendime gelemiyorum dedi :)
Sadece telefonda mı bakıyor bu aradı nedir ? Bide ne kadara bakıyoKizlar, shimdi antalyadaki Pelin hanima telefonda fal baktirdim.cok begendim.tabsiye ederim.yarim saat surdu
Birazda enerji meselesi herhalde Tuğba banada çok iyi geliyo anı karşı tarafın hisleri çok iyi biliyor bana birebir herşeyi söyledi zaman verdi inşallah tutar dedikleri bekliyorum ama gücümde kalmadıKızlar tekrar taksim damlalar tuğbaya gidicem demiştim gittim. Kızlar gerçekten tuğbayla frekansım uyuşuyormu nedir şoka soktu beni. Adetinle alakalı bişey görüyorum bak sende bi doktora gözük dedi anlam veremedim önceden sıkıntılıydı ama yine olucak bu sıkıntı dedi bana. Hımm falan yaptım, şuan bi önceki adetim üstünden 15 gün geçti geçmedi yine adet oldum olucam ve falı çıkmadan yazmiyim dedim ama şoka girdim.
Erkek arkadaşımla direk ayrı oldugumu bu ayrılıga ben 2 ay diyorum ama hesaplayınca 2 bucuk ay gerçekten ve direk 2bucuk ay oldugunu söyledi. Abi her sebepte başkası yalan dolan çevresel faktör çıkar ama sizde yok abi siz anlaşamıyosunuz sen cok baskınsın tripsin cocuk seni cok seviyo ama tekrar bu agzını ayrılma muhabbetlerini yaşamak istemiyo senden kaçıyo dedi ben hınk diye kaldım aynı seyleri adam söyledi bana üstü kapalı çekinir şekilde sebep tam olarak bu dedi tuğba. Ve çok ilginç bişey daha bu cocugun evine kaç kez gittn kız dedi ben yine kalakaldım çook çünkü tanısıyor aileler vs de. Bu cocuğun evinde eşyaların var senim cok aklına geliyosun özlüyo seni dedi. Daha son bulusmamızda ona aldıgım cakıl tasını sormustum eski yernde duruyo dedi üstünde bu tas eriyene kadar sevicem seni yazıyo. Esyalarımda var evet kıyafetlerim. Annesinden etkileniyo olabilirmi dedim yok be bu cocuk git gel dengesiz bisey özünde cok iyi bi cocuk ama müthiş irade kusuyo sen 4 gidiyosun o 2 geliyo dedi ve buda doğru gerçekten. Gelecek için 2 hafta ölüm sessizliğine gir 30 hazirandan 8 temmuza kadarda zaman veriyorum özgür iradesine bırak cocuğu seni seviyo bu sensiz yapamaz döner dönücek dedi. Çıkarsa yazıcam bunuda.doğumgününüde soğuk şekilde kutla dedi yaptım ve adamda şasırdı o soğukluğa cevap verdi.
Tuğbaya gitmesebebim ocakta annemle müthiş bir kavga ettk evden ayrıldım babama geçtim eşyalarım annemde idi annemden geri adım bekliyordum esyalarımı almak istemiyordum tuğbaya gittğimde senin annen değişmez dedi annemin karakteri şakıdı resmen bana özür beklersen çok beklersin annen geri adım atmicak ama annen oldugu için illaki barışcaksın oda şubat sonuna doğru kendiliğinden olcak ayrıca babanada tasıncaksın canım dedi ve o sert falı cok. Sinirimi bozmustu valla ne yalan söyleyeyim. Çıkınca tabi koşa koşa soluğu yine aldım tuğbada umarım gelecek tarhler cıkar yine ya
Mehmet'in numarasını alabilir miyim ? İyice sardım bn şu fal olayına :)mehmetin numarasını atabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?