Zehra nerede bakıyor telefonu var mıgeçirdiğimiz şu zor günlerde fal konuşmak zor ama aklıma gelmişken yazayım dedim..
en son yine zehra hanıma tao falı baktırdığımda birkaç olumsuz şey söylemişti cenaze gibi, işte sıkıntılar gibi, kayınvalide adayı ile aradaki sorunlar gibi..
ve yine hepsi çıktı geçen hafta amcamı kaybettim.
nişanlım iş yerinde çok fazla sorunlar yaşamaya başladı her an işi bırakabilir..
bu gece yine baktıracağım umarım bu sefer iyi şeyler çıkar.
müthiş fal baktı geçen yine
Nil hanımın numarasını yazar mısınız arkadaşlar çok merak ettimNİL HANIM;kendisiyle ilk kez angels cafede tanıştım.burcu için gitmiştim,yoktu bana nil hanımı önerdiler.Şoke olmuştum.Mesleğimden tutun ailemi ilişkimi her şeyi bilmişti.O zaman bana bu ilişkinin sonunu sen belirleyeceksin kararı sen vereceksin demişti.Sonra izini kaybettim.Bu formda tesadüfen giden birini gördüm telefonunu aldım ve nil hanımın ofisine gittim.O dönem ayrılmıştık çok bunalımdaydım aman ağlamalar zırlamalar:)neyse nil hanım kahve tarot baktı bana.Güneş aslan burcuna geçmeden seni arayacak çok pişman seni takipte sen sessiz kal dedi.Tam dediği zamanda mesaj attı ve nil hanımın dediği gibi ölüm korkusu yaşamış ciddi bir ameliyat geçirdi sonra.Bana hep karar ver uzatma sana bağlı derdi.Ama o da ayrılık ya da ex'in başkasıyla evleneceğini söylemedi.Sonra ayrılınca kesin olarak yeniden gittim.Seni arayacak dedi hatta zaman verdi bu adam çok mutsuz uykusuz geceleri var kederden dedi.Sen ister misin onu bilemem sana bağlı dedi.Aramadı dediği tarihin üzerinden çok geçti.Mutsuz olduğuna hiç inanmıyorum bence gayet güzel bir hayatı var ben kendime bakıyorum .Bu diğer iki adam içinde yorum yaptı;biri evet sadece cinsellik peşinde ama diğeri senden çok hoşlanıyor hatta hoşlanmanın ötesinde dedi.Sen de çok etkileneceksin beğeneceksin dedi.Hayır etkilenmedim biraz da sinir oldum:)Nil hanım bir falcıdan daha fazlasıdır her şeye rağmen.Çok iyi tarot okur.Mesela bu adamın sağlık sorunu var diğerlerinin hiçbiri bilemedi ne ayhan ne biriz nil hanım tak diye söyledi.Ben ara ara giderim baktırırım.Bilemediği şeyler olmasına rağmen.
Daha varda aklıma geldikçe eklerim.Unuttum bile bazılarını:))
Tekrarlıyorum şekerler:)gelecek bilen tuttruran falcı yok olamaz.Varsa bile tesadüftür inanın.Çok kısa vadeyi bilebilir mesela 2-3 ay içinde olabilecekleri.Bir de fal baktırınca hele zamanda verilirse beklenti içine giriyorsun.İlişki yolunda gitmiyorsa ters giden sizin içinize sinmeyen şeyler oluyorsa vazgeçin.Falcının buna yapabileceği bir şey yok.Ben yapmadım çok pişmanım.Ayrıca büyü müyü bilmem ne diyenlere asla insnmayın.Burdan çok para kaptıran arkadaşlarımız oldu,sakın.
Hepinizi öptümm:)))sizden bir tane daha yok,unutmayın..
Kuzeye bende baktırdım haftasonu söyledikleri herşey doğruydu ilişkimle ilgili yaptığı yorum karşı tarafın karakteri vs ocak 15e kadar net cevaplar alıcakaın falan dediYa kızlar kuzeyle ilgili eski yorumlara baktım tam tersi çıktı diyenlerde olmuş ben kararsız kaldım
Kuzeyin banada dedikleri ocak şubat yani çok zaman yok senin gibi kısa zaman sonra göreceğiz ben olumlu olacağını düşünüyorumKuzeye bende baktırdım haftasonu söyledikleri herşey doğruydu ilişkimle ilgili yaptığı yorum karşı tarafın karakteri vs ocak 15e kadar net cevaplar alıcakaın falan dedi
Ben baktıralı 10 gün oldu ve söylediklerinden ilkini yaşadım diğerleri içinde bekliyorumYa kızlar kuzeyle ilgili eski yorumlara baktım tam tersi çıktı diyenlerde olmuş ben kararsız kaldım
Henüz varmadım,cafe benim adı değil mi?yanlış yere gitmeyeyim:)))nasıldı bıldırebılırmısın
Tamam canım tşklerSanırım o cafeydı dogru
zaza için pek iyi yorumlar yoktu ama sen bilirsin...Kızlar akşam asmin cafeye gidicem ama zaza nasıl yada kime gitmeliyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?