kuzeye sız kahve mı tarot mu baktırdınızsu falını cafede bakmıyormuş evde bakıyormuş ama çok tercih etmiyorum çok enerji isteyen birşey sonra kendime gelemiyorum dedi :)
siz kahve mı tarot falınımı onerırsınız kuzeyın bu aksam gıdecegım kendısıneBen kuzeyin devamlı musterilerindenim daha oncede goruslerimi yazmistim bu forumda ama su falı bakmiyor ki cafede kahve ve tarot bakiyor. Bi yanlışınız olmasın. Cafede su falı hic baktigini gormedim.
Hayatım İkisinide baktırdım. Daha doğrusu kahve tarot bir arada bakiyor. Toplam 35 lira ödedim yani kahve için ayri tarot için ayri fal parasi almiyor.siz kahve mı tarot falınımı onerırsınız kuzeyın bu aksam gıdecegım kendısıne
anladım çok teşekkür ederim umarım memnun kalırım bende sizin gibi :)Hayatım İkisinide baktırdım. Daha doğrusu kahve tarot bir arada bakiyor. Toplam 35 lira ödedim yani kahve için ayri tarot için ayri fal parasi almiyor.
Siz Sevgi misiniz?Herkese merhaba,
4 yıl öncesine kadar İstanbul da çok iyi diye tabir edilen bir çok falcıya fal baktırdım. Geneli o anı bilir, gelecekle ilgili pek bir şey söylemez. Geçmişi zaten biliyorum ben duymaya da ihtiyacım yok. En son 4 yıl önce Sevgi isminde bir bayana gittim. Hala da 2-3 ayda bir ara ara giderim. %100 tabi ki tutmaz ama bana söylediklerinin % 80 tuttu. En önemlisi onun yüzüne karşı "mümkün değil attın şimdi" dediğim yorumları tuttu. Beni onunla tanıştıran arkadaşım 17 yıldır gidiyor. Yine o şekilde sürekli gelenlerini gördüm. Kartal Atalar da kendi cafesi var, orada yapıyor bakımlarını kahve , yıldızname ve tarot bakıyor benim bildiğim. Dediğim gibi çok falcı gezdim bazılarına baya iyi para ödedim ama fos çıktı.
Birde eskiden Bağdat cad. Sembol cafede Kürşat vardı hala var mı bilmem 2-3 sene önce gitmiştim en son. Onunda dedikleri çıkmıştı.
Siz Sevgi misiniz?
bide kuzeye telefondamı baktrmak daha ii yoksa cafeye mı gitsem sizce
Evetok doğru bir soru aslında :)Sanırım herkes kuzeyin nokta atısları konusunda hem fikir. Peki ya gelecekle ilgili tutuomu sizce?
bu dedigin kartal atalarda olan bayanin calostigj cafenin ismi ne nerelerde ve ne kadara bakiyor bilgi verirmisin?Herkese merhaba,
4 yıl öncesine kadar İstanbul da çok iyi diye tabir edilen bir çok falcıya fal baktırdım. Geneli o anı bilir, gelecekle ilgili pek bir şey söylemez. Geçmişi zaten biliyorum ben duymaya da ihtiyacım yok. En son 4 yıl önce Sevgi isminde bir bayana gittim. Hala da 2-3 ayda bir ara ara giderim. %100 tabi ki tutmaz ama bana söylediklerinin % 80 tuttu. En önemlisi onun yüzüne karşı "mümkün değil attın şimdi" dediğim yorumları tuttu. Beni onunla tanıştıran arkadaşım 17 yıldır gidiyor. Yine o şekilde sürekli gelenlerini gördüm. Kartal Atalar da kendi cafesi var, orada yapıyor bakımlarını kahve , yıldızname ve tarot bakıyor benim bildiğim. Dediğim gibi çok falcı gezdim bazılarına baya iyi para ödedim ama fos çıktı.
Birde eskiden Bağdat cad. Sembol cafede Kürşat vardı hala var mı bilmem 2-3 sene önce gitmiştim en son. Onunda dedikleri çıkmıştı.
Bana söylediklerinden ilkini yaşadım gerisi için zaman var 1 aySanırım herkes kuzeyin nokta atısları konusunda hem fikir. Peki ya gelecekle ilgili tutuomu sizce?
kızlar cok geri gittim ama su kuzeyin nerede oldugunu goremedim bi zahmet bana da bilgi verirmisiniz?Bana söylediklerinden ilkini yaşadım gerisi için zaman var 1 ay
Beşiktaş cafe benimdekızlar cok geri gittim ama su kuzeyin nerede oldugunu goremedim bi zahmet bana da bilgi verirmisiniz?
Bana daha bi bucuk ay var yaw :/Bana söylediklerinden ilkini yaşadım gerisi için zaman var 1 ay
Gittiniz mi nasıldıbu aksam kuzeye gıdecegım nasıl oldugunu sıze bıldırırım kızlar
çok komik gerçekten :))Hayır değilim ama benim adım da Sevgi. Fal bakan bayanın adı da Sevgi:)
bunu yazan kendisi sakın gidip baktırmayın paranıza yazıkbu dedigin kartal atalarda olan bayanin calostigj cafenin ismi ne nerelerde ve ne kadara bakiyor bilgi verirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?