merhaba gittim kuzeye güzeldi geleçeği bekliyorum şimdi gerçekten beni içimde bulunduğum durumu çok iyi anlattı ama tabi gelecek çıkar mı gorecegızGittiniz mi nasıldı
Didem kimdir? nerdedir?ben bir çok falcıya gittim bazısının tuttu bazısı tutmadı .. gecen hafta yine dideme fal baktırdım bu hafta yaşıyorum dediklerini daha öncede tutmustu dedikleri..anı cok iyi biliyor gelecekle ilgilide zamanlarda 1 hafta falan oynadı dedikleri..
ben de gideceğim bugün :) umarım beğenirimmerhaba gittim kuzeye güzeldi geleçeği bekliyorum şimdi gerçekten beni içimde bulunduğum durumu çok iyi anlattı ama tabi gelecek çıkar mı gorecegız
pardon bu hangi didem?ümraniye didem mi? kusura bakmayın da eğer o ise, asla ve asla kimseye tavsiye etmiyorum!ben bir çok falcıya gittim bazısının tuttu bazısı tutmadı .. gecen hafta yine dideme fal baktırdım bu hafta yaşıyorum dediklerini daha öncede tutmustu dedikleri..anı cok iyi biliyor gelecekle ilgilide zamanlarda 1 hafta falan oynadı dedikleri..
o mu bilmem ama ben su kadarını diyeyim bana şu gün olcak dedi o gün oldu..sonra bırkaç ay sonra baktırdım yine bu hafta olcak dedi ve oldu..bazen birkaç gün oynuyo ama çıkıyo didemin dedikleri bende ve maille bakıyo..
Biz iki fal gurme çırağı olaraktan takribi 16:00 gibi size yorumlarımızı göndereceğiz az daha sabredin bakalımKizlar herkes kuzey'den bahsedince benim de gidesim geldi :) rezervasyonla mi gidiliyor bilgi verebilir misiniz?
Biz iki fal gurme çırağı olaraktan takribi 16:00 gibi size yorumlarımızı göndereceğiz az daha sabredin bakalım
Kim Can'ım oKızlar baktırdım teşekkür ederim tavsiye edenlere de telefon numarasını verenlere de. Memnun kaldım. Çıkar mı bekleyip göreceğiz. Çıkarsa çok memnun kalacağım :) Ama sanırım çıkanlar var. Umarım dedikleri hissettikleri çıkar.
Beşiktaş cafe benimde saat 15.00 ten sonra bakıyorKizlar herkes kuzey'den bahsedince benim de gidesim geldi :) rezervasyonla mi gidiliyor bilgi verebilir misiniz?
Kim Can'ım o
Numarasını rica etsem mesaj atarmısınŞu an en popüler olan Kuzey.Bakalım çıkar umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?