İstanbul'da Fal - Falcılar

İlk fal baktıran olarak yorumunu ileteyim mevcut durum ve geçmiş durum gayet iyi. Karşı tarafın ve benim kişilik analizlerimiz süper. Gelecek için tarih Mart sonu birşey diyemeyeceğim
Ya şimdi ben sen söylesin sen böylesin kıskançsın haksızlığa hiç gelmiyorsun falan demiyor değilmi kişisel analiz dediğiniz? Ayrıca ama bunu nasıl bildi dediginiz şeyler oldu mu benim en çok merak ettiğim şey bu?biz eltimle pendikte bi bayana gittik kadın fal boyu bunları söyledi boşuna gitti paralar. 1 tane doğru bişi de söylemedi. Iddaa sıfır yani

Cafe benim, barborosa doğru çıkarken,burger king den biraz daha yukarda,yalnız randevusuz almıyo,haberiniz olsun..bu arada bende beğendim:)

Ben sıradayım bekliyorum geçmişte baktırmıştım ama nasıl baktığını unuttum yorum atarım kızlar :))
Hadi bakalım haber bekliyorum☺ ama lütfen genel olarak değil de özel olarak birşeyleri biliyorsa bunu dile getir.umarim verdiğin paraya değer karşılığını alırsın☺

bu didem ümraniyede bakan didem
soyadından tanıdım
üzgünüm ama kimseye tavsiye etmiyorum
onun foyasını çıkarmışlardı burdaki kızlar
eski yazılarda var
kimse bulaşmasın eğer paranızı ve umutlarınızı seviyorsanız
es geçin
benden demesi....

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk fal baktıran olarak yorumunu ileteyim mevcut durum ve geçmiş durum gayet iyi. Karşı tarafın ve benim kişilik analizlerimiz süper. Gelecek için tarih Mart sonu birşey diyemeyeceğim

ben bi lavaboya gideyim dedim hemen kapmışsın naappiimmm

Kızlar nerde cafe bende beşiktaştayım symbolden ayrılmış bu kuzey

baktırdın mı :) mrk ettim

hayır hayır sen şöylesin o böyle değil, gayet açık ve net kişinin durumunu ve düşüncelerini..senin durumunu düşüncelerini, kafanın içindeki tilkileri gayet ii biliyor ve isimden harfleri sıralıyor :) tabi bu onun 3 lülere sahip olduğunu gösterir ama enerjisi beni yormadı....

Tamam koş☺ bide kısa mı suruyor başka da sormam insallah☺

valla bize 15 dakka bakıyor dedilerdi..ama L La_vita ilk başladı ona yaklaşık 20-25 dakka belki daha fazla baktı bilmiyorum, bana da 20 dakka falandı benim hayatım zaten açık ve stabil ondan kaynaklı

Sanırım yanlış bir algı var. Kızlar kusura bakmayın genel konuşacağım. Çünkü biliyorum ki siz de benim gibi salak yerine konmaktan nefret ediyorsunuz.

Bak arkadaşım biz dertliyiz. Derdimiz var çare bulalım diye fal baktırıyoruz. Sıkıntılıyız sıkıntımız gitsin diye fal baktırıyoruz. Hiç bir derdimiz yok canımız sıkılıyor fal baktırıyoruz. Ama salak değiliz. Anlıyoruz reklam yapanı yaptıranı. Paramız da değerli Sudan da toplamıyoruz. Didem sensen söyle baktıralım yardımımız dokunsun. Değilsen birine iyilik yapacağım derken pek çok insanı kandırdığın duruma da iyilik denmez. Umarım anlarsın

Son düzenleyen: Moderatör:
kısacası yorumum
uzun zaman sonra gideyim dedim gittim, beğendim
şimdiki analizleri gayet iyi
karşı tarafıu bilmesi, onun düşüncelerini neler yaptığını veya yapacağını söylemesi iyi
geçmişe çok girmedik ki zaten bende geçmişi istemem
gelecek içinde 2-3 tarihi var ki ben ona takılmıyorum..geleceği sonuçta kimse bilemez
ama öyle baştan savma bakmıyor,gayet uzun baktı..şahsen onu da beğendim
eğlenceli biri.. :)
benim dediğim gibi hayatım açık ve net olduğu için benim ekstra 2 sorum oldu..çok güzel yorumladı ve çok çok tutarlıydı
şahsen benim beklentime cvp verdiği için 10 üzerinden 8-9 diyorum

-----------------------------------------------------------------------------------------------
dediğim gibi ben de gelecek takıntısı yok..onu kimse bilemez,gelecek denen şey sizin tercihlerinizle şekil alır..bana zaten anlık durumlar ,duygular ve düşünceler lazımdı..saolsun güzelce anlattı :) bende not aldım
haa dediği çıkar mı bilemiyorum..kısa vade için bişey demedi zaten..en kısasına 1 ay var çıkarsa yazarım :) sorusu olan var mı?

Hadi bakalım bende odememi yaptım kahvemi içip akşam göndereceğim mecburen telde bana uzakta kendisi eğer memnun kalırsam bende yazacağım umarım kalırım. ☺ verdiği harfler tuttumu peki Ayy heyecanlandim çünkü bana genelde dal bakamazlar nedense bişi demiyolar☺

evet cnm :) biraz daha dese isim soy isim çıkacaktı ama dediğim gibi isim bilmesi büyük ihtimal yardımcıları var...

dipnot: kahve fincanına bakmadı nerdeyse ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…