Yalin gelecegi biliyomuymus? Merak ettimevet cnm :) biraz daha dese isim soy isim çıkacaktıama dediğim gibi isim bilmesi büyük ihtimal yardımcıları var...
dipnot: kahve fincanına bakmadı nerdeyse ...
bana bi iki tarih verdi..ne kadar tutar bilmem..bilip bilmediğini olursa görücez:)Yalin gelecegi biliyomuymus? Merak ettim
2 harf daha verse isim çıkacaktı zatenSize harf vermiş bana direk isim söylemişti üstelik iki isimli birinin iki ismini birden o an bi tırstım ama zaten eğlenceli biri kasmıyor karşıdakini :)
yakın gelecek çıkıyormuş..öyle dedilerdi..Referanslari iyi mi ki? Pek okuyamadim da cikan var miymis diye merak ettim
Kimden bahsediyorsunuz?Ayy Oha diyorum ya gerçekten bu kadarını beklemiyordum çok şaşırdım çok beklentimin çok çok üstünde
baktırdın mı :)Ayy Oha diyorum ya gerçekten bu kadarını beklemiyordum çok şaşırdım çok beklentimin çok çok üstünde
Ay evet baktirdim çok şaşırdım direk şap diye isim verdibaktırdın mı :)
Kuzeyden bahsediyorumKimden bahsediyorsunuz?
Canım sen eski müşterisisin verdiği tarihleri yaşadın mıKimden bahsediyorsunuz?
Yaşadım evetCanım sen eski müşterisisin verdiği tarihleri yaşadın mı
Sırf kötülemek için üye olup yazmışsınız zahmet etmişsiniz bari önce bir iki yere mesaj yazsaydınız anlaşılmazdıArkadaslar az önce kuzeye 3 kisi gittik 2miz baktrdık memnun kalmadgmz icin ucuncumuz iptal etti genel konustu ikimizede nisana gelismeler olacak dedi olması imkansız seyler söyledi r a t m e harfleri var diyo bu harfler butun erkeklerde var biz memnun kalmadk onermiyoruz
Arkadaslar az önce kuzeye 3 kisi gittik 2miz baktrdık memnun kalmadgmz icin ucuncumuz iptal etti genel konustu ikimizede nisana gelismeler olacak dedi olması imkansız seyler söyledi r a t m e harfleri var diyo bu harfler butun erkeklerde var biz memnun kalmadk onermiyoruz
Sırf kötülemek için üye olup yazmışsınız zahmet etmişsiniz bari önce bir iki yere mesaj yazsaydınız anlaşılmazdı
Ayrıca kötülerken bari araştırıp biraz destekli yalan söyleyin kuzey saat 21.00 den sonra cafede olmuyor
Bu kadar insan gitti memnun kaldi bazilarina isim verdi bazilarina nokta atışı yapti. Bi siz memnun kalmadiniz? Çok ilginç geldi bana. arkadaşa katiliyorum sirf insanlari kotulemek için hesap açmakla gittim kotuydu demekle olmuyor bu isler. Çok amatörsünüz. Tamam kimse benim babamin oğlu değil ama biraz inandirici olun.Arkadaslar az önce kuzeye 3 kisi gittik 2miz baktrdık memnun kalmadgmz icin ucuncumuz iptal etti genel konustu ikimizede nisana gelismeler olacak dedi olması imkansız seyler söyledi r a t m e harfleri var diyo bu harfler butun erkeklerde var biz memnun kalmadk onermiyoruz
hemde az önce gitmişBu kadar insan gitti memnun kaldi bazilarina isim verdi bazilarina nokta atışı yapti. Bi siz memnun kalmadiniz? Çok ilginç geldi bana. arkadaşa katiliyorum sirf insanlari kotulemek için hesap açmakla gittim kotuydu demekle olmuyor bu isler. Çok amatörsünüz. Tamam kimse benim babamin oğlu değil ama biraz inandirici olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?