Bende onu dedim ya canım biraz destekli atsaydı bari kıskanç rakiplerinden biri iştehemde az önce gitmiş9 da benim bildiğim işi bitiyo :)
ay evet ..tuhaflar yaaBende onu dedim ya canım biraz destekli atsaydı bari kıskanç rakiplerinden biri işte
maalesef onlar kuzey'e 3 kişi gitmişler :)Ben söyle diyeyim saat tam 9 da telde eltime baktı 15 dk yakın konustular
oyleymisBu kuzey symboldeki kuzey mi?
evet eskiden ordaymış..bana öyle söylemişti.Bu kuzey symboldeki kuzey mi?
Sırf kötülemek için üye olup yazmışsınız zahmet etmişsiniz bari önce bir iki yere mesaj yazsaydınız anlaşılmazdı
Ayrıca kötülerken bari araştırıp biraz destekli yalan söyleyin kuzey saat 21.00 den sonra cafede
Eki Görüntüle 1927904 Eki Görüntüle 1927904bayan garson calışıyor kuzeyin uzerinde leoparlı şal vardı sahibi 45 yas ustu bi bey arkadasıyla sohbet ediyordu kafede totalde 8 kisiydik bunlarıda arastırıp sorsaydin dedektifsin ya
Bizim dusundugumuzde buydu zaten. Cafenin sahibi Gülay adinda sarisin bi bayan tatlim. Her gittigimde cay ikram eder. Kadin o zaman yalan soyluyor cafenin sahibiyim diye. Ya da 1 haftada bu cafenin sahibi degistiay ne guldum. Tamam ispatlamaya calisma yeterince. İnandik biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?