İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende onu dedim ya canım biraz destekli atsaydı bari kıskanç rakiplerinden biri işte
ay evet ..tuhaflar yaa
valla ayda bi en olmadı çok çok darlandığımda kuzey'e giderim..sevdim ben onu..çok tatlı biri..boşa uğraşmasınlar..gelecek derdinde değilim zaten maksat muhabbet olsun :)

Kizlar cafeyi aradim az once " Kuzeyin Normalde çıkış saatleri 9du saatlerimi degisti eğer cafedeyse beşiktaş yakinlarindayim geleyim" diye sordum. Telefona bi bayan cikti Saati degismedi halen 3 ile 9 arasi calisiyor dedi. Hatta bugun 8 bucukta cikmis cafeden. Yani erken çikmis. Karalayan arkadaş bayağı amatör yani :) ay dedektif gibi hissettim kendimi

Bunlarla uğraşacaklarına kendilerini iş yönüyle geliştirseler belki müşteri potansiyelleri olacak

kusura bakmada niye insanlarn kötülügünü isteyeyim 20.00 de randevu aldık gittik ben daha önce bir suru falcya gittm 35 lira param yandı ona üzüldüm

Ayrıca gittik yemekte yedik ordan cıkıstada yorum attım sırf yorum atmak icin uye oldum cunku burdaki yorumlar uzerine gittim ustelik arkadaslarımıda götürdüm ben pismanm senin fallık durumun yok diyo basndan savdi arkadasmada aynısını yaptı evet esprili olabilir ama gulmek icin gitmedim oraya cıkıs saatine yakın diyede sallamamis olabilir tavsiye etmiyorum

Ay celiskilerle dolusun ilk yorumunda az once diyosun simdide sekiz randevusuyduk diyosun. Bide usenmeyip sirf burdakileri dusundugun icin uyelik acip uyariyorsun. Hangi ara yemek yediniz hangi ara kahveleriniz yapildi hangi ara kahveler sogududa fal bakildi. 8 bucukta cikmis iste aradim bizzat kendim. Burda kimse aptal degil. Bu senaryoyu yiyecek kadar.

Sanki fal parasını bnmi alıyorum iyimisin sen yorum attıgımda ordan cıkmıstk uyelik actım neyin senaryosundan behsediyosun insanları kandıran sizsiniz 9.30da yorum attm illa 1 saat oncemi yazmam gerekiyo bn memnun kalmadm bu bnm dusuncem

bayan garson calışıyor kuzeyin uzerinde leoparlı şal vardı sahibi 45 yas ustu bi bey arkadasıyla sohbet ediyordu kafede totalde 8 kisiydik bunlarıda arastırıp sorsaydin dedektifsin ya

Bizim dusundugumuzde buydu zaten. Cafenin sahibi Gülay adinda sarisin bi bayan tatlim. Her gittigimde cay ikram eder. Kadin o zaman yalan soyluyor cafenin sahibiyim diye. Ya da 1 haftada bu cafenin sahibi degisti ay ne guldum. Tamam ispatlamaya calisma yeterince. İnandik biz

bayan garson calışıyor kuzeyin uzerinde leoparlı şal vardı sahibi 45 yas ustu bi bey arkadasıyla sohbet ediyordu kafede totalde 8 kisiydik bunlarıda arastırıp sorsaydin dedektifsin ya
Eki Görüntüle 1927904 Eki Görüntüle 1927904

Evet evet inandim. Bu kadar insan ve ben hepimiz yalan söyluyoruz. Yani bi hesap ozeti gosterdin diye hemen inandim. Cafeye giden yemek yiyen siradan biride olabilirsin. Arkadaslarin dedigi gibi karalamaya calisan biride. Ben bu konunun pesini birakmicam. Normalde umrumda olmaz. Ama celiskilerle dolusun. Herseyin celisiyor. Ben bu konuyu detaylica ogrenip yazcam buraya.

Son düzenleme:
git istedigini arastır acıkcasi bende bu konu uzrinde durmanı anlayamadm amacn ne insanları illa oraya götürmek icin yapmaya calıstgın biseyler var belli fal parasının yarısıni sen alıyorsun anlasılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…