İstanbul'da Fal - Falcılar

Kesinlikle yarisini degil yuzde 70ini ben aliyorum. Benim eski yazilarimida oku ben bircok falciya gittim. Ve bircok falci hakkinda dusuncelerimi yazdim. Ben cennetteki songulude bakirkoydeki neslihanida ovdum vs. Ve bazilarinida elestirdim. Kuzeyinde devamli musterilerindenim dedim yalan degil. O zaman hepsinden fal parasi aliyorum. İsim gucum yok bunlarla ugrasacam. Ama sadece farkindaysan ben degil bircok insan senin yazina yorum yazdi ki hepsi bu sitenin daimi uyeleri o zaman hepimiz fal parasi aliyoruz. Veya hepimiz yalan soyluyoruz. Biz birseye yok dedikce sen var dersen ve celiskilerle hareket edersen bizim bu konu ustunde durmamiz gayet normal olur. Begenmeyebilirsin ama hesap yeni yazdiklarin celiskili olunca ee insanlarin yememesi normal. Daha fazla muhattap olmak istemiyorum.

isin gucun yok o yuzden surekli cafeyi arıyosun sahibini falan gayet iyi tanyorsun herseyi sorguluyorsun anlasılan mekanîn elestirilmesinden epey gocunuyorsun kendi
cıkarlarnz icin insanları dolandırmayn

Burada kimse bir falcının reklamını yapıp da bir şeyler elde etmeye çalışmıyor. En az 10 kişi Kuzey' e baktırmıştır ben dahil. Çoğumuza da yakın gelecek söylemiştir. Zaten 1 sene sonrasını kendi söylemiyor. Yani çıkıp çıkmadığını en az 2 aya kadar anlarız. O zaman memnuniyetimizi ya da memnun olmadığımızı daha çok kesinleştiririz. Ama herkesin bu kadar memnun olduğu, herkesin nokta atışı yaptı dediği biri için 3 kişi gittik hiç birimiz memnun kalmadık demeniz biraz farklı oldu açıkçası. Yeni üye olmanız da kafa karıştırıyor. Bekleyip göreceğiz. 2 ay içinde belli olur ki zaten çok da önemli değil. Kuzey gider Güney gelir. Sonra biri çıkar ben şuna gittim beğendim deneyin der. Sonuçta bu başlık da o yüzden var.

He he he tamam inandık olsun da daha fazla kendini parçalamasın ispat vs için. Ayrıca doğru söylüyorsa bile ki hiç sanmıyorum kendim bizzat yaşadığım memnuniyeti bir iki kişinin karalamasıyla acabaya dönüştürecek kadar akılsız değilim sizin gibi bir kaç kişide gitmesin birşey eksiltmez

bunun üzerine ilk yorum benden gelsin ( reklam yapmadığımı burda çoğu kişi biliyor ( L La_vita ) )

dün bana dediği bi konu vardı..ve dediği o konuyla alakalı ben gece küçük bişey yaşadım :)
ben sevdim kendisini gerçekten eğlenceli biri..gelecek takıntım olmadığı için arada bir sırf muhabbet olsun diye gitmeyi düşünüyorum :) diğer arkadaşlar da çok takılmasınlar sonuç olarak hep böyle olmuyor mu?birine gidiyorsunuz, ardından hemen yeni bir üye meydana çıkıp biz gittik beğenmedik şöyle böyle bla bla demiyor mu? :)
çok takılmamak gerek..he deyip geçmek gerek..

kusura bakmada niye insanlarn kötülügünü isteyeyim 20.00 de randevu aldık gittik ben daha önce bir suru falcya gittm 35 lira param yandı ona üzüldüm

20 de randevu alıyorsunuz, 3 kişisiniz ama bu çocuk 20.30 da çıkıyor..bilemedim

yorumu 22.04 mü neydi attığınızda zaman sorununuz var gibi geldi bana...

peki bi sorum olucak size;
-kuzey'in üzerinde şal vardı dediğiniz, tam olarak ne giydiğini söyler misiniz?neler vardı?

Dün cafede biz ikimiz beraber fala girecez diye tutturulmuş. Kuzeyde ben fala tek aliyorum demis. Bu yuzden nazikce iki kişi fala alinmamis. Bunun siz olma ihtimali var mi acaba? Yoksa baskalarimi?

Son düzenleme:
Dün cafede biz ikimiz beraber fala girecez diye tutturulmuş. Kuzeyde ben fala tek aliyorum demis. Bu yuzden nazikce iki kişi kovulmuş. Bunun siz olma ihtimali var mi acaba? Yoksa baskalarimi?
2 kişi fala girmek nedir ya bu da yeni moda galiba

2 kişi fala girmek nedir ya bu da yeni moda galiba
Aynen çok guldum. Cafedeki bey söyledi. Hangi saatler dedim. Aksam saatletinde dedi. Gerci isteyen gidince sorar ordakilere boyle birsey var mi diye. Ortaya cikar zaten. Ben direkt kesin sizsiniz Y ysnrrrr demiyorum ama dun boyle bir olay yasanmis. Ee insanin kafasi karisiyor tabi.

Keşke gittim berbattı diyeceğine önceden baktırdım anda iyiydi ama gelecek çıkmadı diye yalanla karalasaydınız bu kadar komik olmazdı çünkü hepimiz anda çok iyi olduğunu biliyoruz ki gelecek tahminlerinden birini yaşadım bile ben :)

ne kadar sonrakı tahmını oldu? bana taaa subat ayı dedı. uzun tarıhın en kotu tarafı olmıcak bı sey de olsa ınsan ıster ıstemez beklıo sanıım

ne kadar sonrakı tahmını oldu? bana taaa subat ayı dedı. uzun tarıhın en kotu tarafı olmıcak bı sey de olsa ınsan ıster ıstemez beklıo sanıım
1 hafta sonrası için demişti işimle ilgili bir gelişme evet tam 1 hafta sonra oldu ocak ve özellikle şubat için daha çok şey söyledi şubatta netleşir yani benim için o zaman hepsi tuttu diyebilirim

Benim eşimin adını söyledi şuanki durumumuzu iliskimizi işle ilgili kopuk bir dönem yasadigimi ailesi ile zamaninda problemlerim olduğunu ve suan beni sevmediklerini ama zamanla düzeleceğini söyledi yaza doğru yani.annemin ismini söyledi ve midesinden rahatsız olduğunu ama üstüne dusmedigini senelerdir annem her yediğini istifra ederdi ki doktora 1 kere bile gitmedi hiç sevmiyo goturemezsin yani bu aralar gitmesi gerektiği boslanmaya devam ederse sıkıntı olabilecegini söyledi. Dolandiricilar gibi büyü nazar var gel Muska yapım kurşun dokim demicem dedi sakin gidip fal bakan birine bunlari yaptirma dedi burda beni kaptı zaten.sadece sınaniyorsun dedi heyecandan detay soramadım. Birkac sey daha var da neyse Sonra eltime anlattım hemen ona da baktirdik işte annesinjn adını söyledi eşinin 2 ismi olduğunu söyledi ikisini de söyledi bebek istiyo o çok o konuda bahsetti zamanı var dedi bazı şeyler evet birbirine çok yakındı ama tarihler başkaydı birde eltim Dun bebek düşürdü onu sordu soru olarak ama o şüphe duydugundan kuzeyi denemek için bügun hamile olduğum haberini aldım düşme riski var ne diyorsun dedi kuzey ben şimdi bebek görmüyorum dedi zaten o gün sabah öğrendi akşam ustu düşmüştü ben beğendim yani bugunde yakın bi arkadasim baktircak bakalım o ne dicek merakla bekliorum

bı bende mı isim solemedı :) telefonda baktrdım sadece tarot bakıo sanırım dımı kahve bakarken mı soluo yoksa. bı daha mı baktrsam

Bunları soledı ama cıktı mı pekı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…