İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet bildi daha da var da yazamadim şimdi telde kahve baktı foto yolladım aradım telde anlattı hepsini
Şuan ayrı ıoldugun kısının hayatında biride var. bana o kısıyle subatta tkrar beraber olucagımı hatta evlenecegımı soledı. sımdı bu cıkarsa hersey cıkar bence

bende gidiyorum yarın bakalım, heyecanlandım çok
zaten pek kimse de yok şu an dimi? yeter hamile, tuğba'dan korkuyorum biraz ve hande de eminim çok yoğundur.

zaten pek kimse de yok şu an dimi? yeter hamile, tuğba'dan korkuyorum biraz ve hande de eminim çok yoğundur.
Tuğbadan bende ilm bAşta çekiniyodum ama enerjisi çok iyi :) anı karşı tarafın hislerini o anki durumu net biliyo :) inşallah sölediği şelerde olur :)

Hande kim nerde? Ben hayatımda fal baktrmazdm suan su halıme bakıorum da.

Tuğba kesinlikle
Ben Tugba'yi tavsiye etmiyorum. Hem dedigi bisey anlasilmiyor; cok hizli ve tuhaf konusuyor fal bakarken, hem de dedigi tek bir sey cikmadi bende. Ondan sonra da bi daha falciya gitmez oldum aylardir. Hevesimi kirdi. Hee bu fal islerini birakmak istiyorum zaten dersen Tugba'ya gitmek isabet olur. Dedigi hicbisey cikmayinca insanin falciya gidesi kalmiyor cunku

Iki kisi toplanip kurbana girer gibi fala girmek istemis olmasin haha 35 tl iki kisi arasinda paylasiliyo O arkadaslar, bu olayi yanlis anlamis olabilir.
Arkadası yannda falı dınlemek ıstemıs olabılır. Bu kadar acımasızca yorumlamak yanlıs olur bence.

Şaka gibi faldan çıktım kaderin dediği adam kuzeyin 24 saat sonra ayrıldık fal a ilişkiniz varken gitmeyin şu ann resmen yıkıldım ben psikolojim bozuk o derece

Şaka gibi faldan çıktım kaderin dediği adam kuzeyin 24 saat sonra ayrıldık fal a ilişkiniz varken gitmeyin şu ann resmen yıkıldım ben psikolojim bozuk o derece
Anlamadım kuzey in senn kaderın dedıgı kısıylemı ayrıldıız?

Ben sevgilimle 7 ayda 4 defa ayrilip baristim :) Benim psikoljiminde dengesi şaştı

Son düzenleme:
Kafam çok karisti birileri iyi yazmis birileri cok kotu yazmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…