İstanbul'da Fal - Falcılar

Şaka gibi faldan çıktım kaderin dediği adam kuzeyin 24 saat sonra ayrıldık fal a ilişkiniz varken gitmeyin şu ann resmen yıkıldım ben psikolojim bozuk o derece
Kuzey ve fal konusuna bişey demem ama astroloji bilgim iyi sayılır Merkür geri giderken ayrıldığınız için bu ayrılık geçici bişey inanın

Arkadası yannda falı dınlemek ıstemıs olabılır. Bu kadar acımasızca yorumlamak yanlıs olur bence.
Hiçbir falcı bunu kabul etmiyor ki. Doğru olan tek olunması. Acımasizca yorumlamadi hic kimse. Sadece bizlere komik geldi hakikaten danaya ortak girer gibi kuzeye gitmisler

sımdı el mahkum kuzeyın dedıgı tarıhı beklıoruz baska onerebılcegınız bırısı varmı?

Kuzey ve fal konusuna bişey demem ama astroloji bilgim iyi sayılır Merkür geri giderken ayrıldığınız için bu ayrılık geçici bişey inanın
Bende aynisini yasadim kuzey le alakali degil fakat ayrilik ile ilgili bicak gibi bi anda merkur durumuna cok inaniyorum merak etmeyin bir de yeni yila baslarken tum hayirli olmayacak seylerden arinmis oluyoruz hakkinizda hayirlisi olsun kim kimin kaderidir belli olmaz yukaridakinin disinda zaman taniyin kendinize bnde ayni durumdayim

Bende dun nisantasi symbol de aykut a baktirdim bi kere cok duzgun bir adam guzel analizler yapti tarot baktirdim enerjisi cok iyi ve sakinlestirme ikna edici bi yonu var ayni zamanda erkek olarak guzel ve mantikli analizler yapiyor cok olculu laflar soyledi. Orda bi bayanlar vardi onlarda cok memnunmus sık sık geliyorlarmis
Bana 9 gunluk bi zaman verdi bi de ocak ayi icin verdi cok net zamanlar soyledi bekleyip gorucez bakalim cikarsa yazicammmm kizlar ama tavsiye ediyorum iyi niyetli insanlara baktirmayi tercih ediyorum bana iyi insan izlenimi verdi cunku kotulukler kotu laflar bnce bize geri donuyor polyanacilikl alakasi yok iyi seslendirmeler ve iyi niyetler ile olmaliyiz bence

Karsi tarafin tercihleri icin gidiyoruz genelde degil mi biz kendi tercihinizi biliyoruz ama oyle kisiler varki bazi kadersel seyleri de bilebiliyorlar gelecekle ilgili..yada iliskimiz devam edermi seklinde en fazla bilsinler geris önemli deol cokta..oda boyle miydi

ne kadar aralıklı fal baktrmak sizce dogru aynı kişiye?

Arkadası yannda falı dınlemek ıstemıs olabılır. Bu kadar acımasızca yorumlamak yanlıs olur bence.
Mizah yaptim. Orada acimasiz bir sey yok. Sadece bir benzetme var. Ama herkes de mizahi bakis acisi olmayabilir. Siz miydiniz o kisi? Neden koruma ihtiyaci hissettiniz onu da anlamadim? Neyse herkes kendi dusuncesini soylemekte ozgur. Burasi onu deme bunu soyleme yerine donusmesin. Herkes sohbet etmek, fikir alisverisinde bulunmak icin burada bulunuyor... Burasi hukuk sayfasi ya da akademik bir sayfa degil. Konusuyoruz, guluyoruz, kafa dagitiyoruz. Yazmis oldugumuz bu konu, tam da boyle bir konu...

Son düzenleme:
Hayır ben değildim yanndaki.

Ay burda yillardan beri ayni mevzu valla popstar gibi biri donem donem cikio bu ara genc kizlarin sevgilisi modunda kuzey bnce kesin okuolar zaten burayi ... hep ayni durum bi patlio bi yukselio bi kayboluo sonra tekrar cörtlüo isimler herkes bi anda sakin olsa hic biri olmiycak aslinda bayanlar bnde cok merak ediyorum ama sabrediyorum mesela cunku bi anda ilah yapioruz kendimize zaten araci mi yukaridan tovbe allahim burda derdi olan herkesin herseyini bilsin solesin care bulsun bole dusunelim
Bence :) herkese hersey tutar mi ilac bile birine iyi gelio digerine alerji yapio :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…