Yeter nerde calışiyo iyi bakiyoo mu?bende gidiyorum yarın bakalım, heyecanlandım çok
zaten pek kimse de yok şu an dimi? yeter hamile, tuğba'dan korkuyorum biraz ve hande de eminim çok yoğundur.
Kuzey ve fal konusuna bişey demem ama astroloji bilgim iyi sayılır Merkür geri giderken ayrıldığınız için bu ayrılık geçici bişey inanınŞaka gibi faldan çıktım kaderin dediği adam kuzeyin 24 saat sonra ayrıldık fal a ilişkiniz varken gitmeyin şu ann resmen yıkıldım ben psikolojim bozuk o derece
Hiçbir falcı bunu kabul etmiyor ki. Doğru olan tek olunması. Acımasizca yorumlamadi hic kimse. Sadece bizlere komik geldi hakikaten danaya ortak girer gibi kuzeye gitmislerArkadası yannda falı dınlemek ıstemıs olabılır. Bu kadar acımasızca yorumlamak yanlıs olur bence.
Bende aynisini yasadim kuzey le alakali degil fakat ayrilik ile ilgili bicak gibi bi anda merkur durumuna cok inaniyorum merak etmeyin bir de yeni yila baslarken tum hayirli olmayacak seylerden arinmis oluyoruz hakkinizda hayirlisi olsun kim kimin kaderidir belli olmaz yukaridakinin disinda zaman taniyin kendinize bnde ayni durumdayimKuzey ve fal konusuna bişey demem ama astroloji bilgim iyi sayılır Merkür geri giderken ayrıldığınız için bu ayrılık geçici bişey inanın
kısacası yorumum
uzun zaman sonra gideyim dedim gittim, beğendim
şimdiki analizleri gayet iyi
karşı tarafıu bilmesi, onun düşüncelerini neler yaptığını veya yapacağını söylemesi iyi
geçmişe çok girmedik ki zaten bende geçmişi istemem
gelecek içinde 2-3 tarihi var ki ben ona takılmıyorum..geleceği sonuçta kimse bilemez
ama öyle baştan savma bakmıyor,gayet uzun baktı..şahsen onu da beğendim
eğlenceli biri.. :)
benim dediğim gibi hayatım açık ve net olduğu için benim ekstra 2 sorum oldu..çok güzel yorumladı ve çok çok tutarlıydı
şahsen benim beklentime cvp verdiği için 10 üzerinden 8-9 diyorum
-----------------------------------------------------------------------------------------------
dediğim gibi ben de gelecek takıntısı yok..onu kimse bilemez,gelecek denen şey sizin tercihlerinizle şekil alır..bana zaten anlık durumlar ,duygular ve düşünceler lazımdı..saolsun güzelce anlattı :) bende not aldım
haa dediği çıkar mı bilemiyorum..kısa vade için bişey demedi zaten..en kısasına 1 ay varçıkarsa yazarım :) sorusu olan var mı?
Onceden belki daha iyiydi ama anladigim kadariyla, son zamanlarda hic iyi bakamamaya baslamis. Yorumlardan gordugum bu sekilde... Secim sizin tabii.Kafam çok karisti birileri iyi yazmis birileri cok kotu yazmis.
Ben 10 gün sonra tekrar baktırdım söylediği bişeyi yaşayıncane kadar aralıklı fal baktrmak sizce dogru aynı kişiye?
Mizah yaptim. Orada acimasiz bir sey yok. Sadece bir benzetme var. Ama herkes de mizahi bakis acisi olmayabilir. Siz miydiniz o kisi? Neden koruma ihtiyaci hissettiniz onu da anlamadim? Neyse herkes kendi dusuncesini soylemekte ozgur. Burasi onu deme bunu soyleme yerine donusmesin. Herkes sohbet etmek, fikir alisverisinde bulunmak icin burada bulunuyor... Burasi hukuk sayfasi ya da akademik bir sayfa degil. Konusuyoruz, guluyoruz, kafa dagitiyoruz. Yazmis oldugumuz bu konu, tam da boyle bir konu...Arkadası yannda falı dınlemek ıstemıs olabılır. Bu kadar acımasızca yorumlamak yanlıs olur bence.
Hiçbir falcı bunu kabul etmiyor ki. Doğru olan tek olunması. Acımasizca yorumlamadi hic kimse. Sadece bizlere komik geldi hakikaten danaya ortak girer gibi kuzeye gitmisler
Hayır ben değildim yanndaki.Mizah yaptim. Orada acimasiz bir sey yok. Sadece bir benzetme var. Ama herkes de mizahi bakis acisi olmayabilir. Siz miydiniz o kisi? Neden koruma ihtiyaci hissettiniz onu da anlamadim? Neyse herkes kendi dusuncesini soylemekte ozgur. Burasi onu deme bunu soyleme yerine donusmesin. Herkes sohbet etmek, fikir alisverisinde bulunmak icin burada bulunuyor... Burasi hukuk sayfasi ya da akademik bir sayfa degil. Konusuyoruz, guluyoruz, kafa dagitiyoruz. Yazmis oldugumuz bu konu, tam da boyle bir konu...
Evet maalesefAnlamadım kuzey in senn kaderın dedıgı kısıylemı ayrıldıız?
Vallahi o sinirle heryerden sildim geri dönüşü olmayacak bence ama hayırlısı tabiKuzey ve fal konusuna bişey demem ama astroloji bilgim iyi sayılır Merkür geri giderken ayrıldığınız için bu ayrılık geçici bişey inanın
benide heryerden silmişlerdi. kötü oluo o yaVallahi o sinirle heryerden sildim geri dönüşü olmayacak bence ama hayırlısı tabi
35 tlKuzey telefonda tarot ne kadara bakıyo ?
ben nıe daha fazla verdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?