Merkür dönemi ayrılan barışır, eskiden biriyle barışan ayrılır tekrar çok şahit oldum hakkında hayırlısı olsunVallahi o sinirle heryerden sildim geri dönüşü olmayacak bence ama hayırlısı tabi
kesinlikle bı ara eylem vardı sonra tugba sımdı kuzey. ama kendı tecrubeme gore en ıısı kuzey. enerjı meselesi kesınlıleAy burda yillardan beri ayni mevzu valla popstar gibi biri donem donem cikio bu ara genc kizlarin sevgilisi modunda kuzey bnce kesin okuolar zaten burayi ... hep ayni durum bi patlio bi yukselio bi kayboluo sonra tekrar cörtlüo isimler herkes bi anda sakin olsa hic biri olmiycak aslinda bayanlar bnde cok merak ediyorum ama sabrediyorum mesela cunku bi anda ilah yapioruz kendimize zaten araci mi yukaridan tovbe allahim burda derdi olan herkesin herseyini bilsin solesin care bulsun bole dusunelim
Bence :) herkese hersey tutar mi ilac bile birine iyi gelio digerine alerji yapio :)
ne demek istediğini anlayamadım benKarsi tarafin tercihleri icin gidiyoruz genelde degil mi biz kendi tercihinizi biliyoruz ama oyle kisiler varki bazi kadersel seyleri de bilebiliyorlar gelecekle ilgili..yada iliskimiz devam edermi seklinde en fazla bilsinler geris önemli deol cokta..oda boyle miydi
ne demek istediğini anlayamadım ben
bilemiyorumGelecek bilinemez ama nadiren Evlilik bosanma gibi kadersel durumlari da bilebilen falcilar olabiliyor demek istedim kuzey de boyle miydi sizce
Benim evlendiğim yılı ayı söyledi geçmişe yönelik fakat ilerisi için şu ay yıl evleneceksin dese birine olur mu bilmiyorumGelecek bilinemez ama nadiren Evlilik bosanma gibi kadersel durumlari da bilebilen falcilar olabiliyor demek istedim kuzey de boyle miydi sizce
Banada subat dedi. Harfler de aynı gibi. Yapma yawwwKızlar kuzeye baktırdım bugün bende telefonda şubatta barışma dedi a e r m harfleri bar dedi isminde ama a dışında tutan yokdengesiz dedi ciddiyetten kaçıyor dedi bana biraz klasik geldi yorumu yani ben çok şaşıp kalmadım aynı durumu yaşayan var mı acaba
Bu aykut esmer dovmeli 3 numara sacli dovmeli olan aykut mu ?Bende dun nisantasi symbol de aykut a baktirdim bi kere cok duzgun bir adam guzel analizler yapti tarot baktirdim enerjisi cok iyi ve sakinlestirme ikna edici bi yonu var ayni zamanda erkek olarak guzel ve mantikli analizler yapiyor cok olculu laflar soyledi. Orda bi bayanlar vardi onlarda cok memnunmus sık sık geliyorlarmis
Bana 9 gunluk bi zaman verdi bi de ocak ayi icin verdi cok net zamanlar soyledi bekleyip gorucez bakalim cikarsa yazicammmm kizlar ama tavsiye ediyorum iyi niyetli insanlara baktirmayi tercih ediyorum bana iyi insan izlenimi verdi cunku kotulukler kotu laflar bnce bize geri donuyor polyanacilikl alakasi yok iyi seslendirmeler ve iyi niyetler ile olmaliyiz bence
Bana t s a m demisti.Kızlar kuzeye baktırdım bugün bende telefonda şubatta barışma dedi a e r m harfleri bar dedi isminde ama a dışında tutan yokdengesiz dedi ciddiyetten kaçıyor dedi bana biraz klasik geldi yorumu yani ben çok şaşıp kalmadım aynı durumu yaşayan var mı acaba
İçim temiz ama bazen birseyler cok uzuyor ve insan cok yoruluyor. Mecbur bi teselli ariyorBende cok merakliyim fal isine ayrilinca ilk terapi durumum yada kafamda bisey varsa terapi gibi dusunun bunu bu isi bu olucaklari falannn zamanlara bel baglamayalim bence bu isler baska kisilerin isleri bunu hepimiz biliyoruz bence artik kimse hayatini baglamasin su fallara iyi dilekler icin bi sinyal bi vasita gibi dusunuorum zaten iciniz temizse allah size yukaridan baska turlu de mesaji iletir her zman bakmayi ogrenmek yeterli bn hep o amacla gidiyorum
Kizlar damlalar cafede kimi tavsiye edebilirsiniz?
Evet aynen o. Baktırdınız mı daha önce?Bu aykut esmer dovmeli 3 numara sacli dovmeli olan aykut mu ?
Baktirdim ama dedigi tarihler ciktimi cikmadimi hatirlamiyorum. Ama enerjim tutmustu onla.Evet aynen o. Baktırdınız mı daha önce?
Retrolar baş ağrisi yapiyor mu acaba yoksa bende mi bi tuhaflik var. 4 gundur ölü gibiyimKizlar bugun arkadasla kuzey'e gittik. Arkadasim cok memnun kaldi.
Ben ise sok oldum. Baya baya bildi. Verdigi sureler kisa. Cikar mi cikmaz mi gorecegiz, yazarim buraya zaten. Analizi ve anlik hissiyatlari kuvvetli.
Ama zaten denildigi gibi hep bu merkur retrosunun sacmaligi. Daha ilk gununde retronun bicak gibi yasadim bende. Insallah duzelir durum. Ne retroymus arkadas. Bitse de kurtulsak.
Doğru mu oeki size verdiği harflerBana t s a m demisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?