İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende cok merakliyim fal isine ayrilinca ilk terapi durumum yada kafamda bisey varsa terapi gibi dusunun bunu bu isi bu olucaklari falannn zamanlara bel baglamayalim bence bu isler baska kisilerin isleri bunu hepimiz biliyoruz bence artik kimse hayatini baglamasin su fallara iyi dilekler icin bi sinyal bi vasita gibi dusunuorum zaten iciniz temizse allah size yukaridan baska turlu de mesaji iletir her zman bakmayi ogrenmek yeterli bn hep o amacla gidiyorum

kesinlikle bı ara eylem vardı sonra tugba sımdı kuzey. ama kendı tecrubeme gore en ıısı kuzey. enerjı meselesi kesınlıle

ne demek istediğini anlayamadım ben

Gelecek bilinemez ama nadiren Evlilik bosanma gibi kadersel durumlari da bilebilen falcilar olabiliyor demek istedim kuzey de boyle miydi sizce
bilemiyorum
ben bi iilişki üzerine falan gitmedim ..aslında biraz öylesine gittim..bu konuda çok net bişey diyemiycem

Gelecek bilinemez ama nadiren Evlilik bosanma gibi kadersel durumlari da bilebilen falcilar olabiliyor demek istedim kuzey de boyle miydi sizce
Benim evlendiğim yılı ayı söyledi geçmişe yönelik fakat ilerisi için şu ay yıl evleneceksin dese birine olur mu bilmiyorum

Kızlar kuzeye baktırdım bugün bende telefonda şubatta barışma dedi a e r m harfleri bar dedi isminde ama a dışında tutan yok dengesiz dedi ciddiyetten kaçıyor dedi bana biraz klasik geldi yorumu yani ben çok şaşıp kalmadım aynı durumu yaşayan var mı acaba

Banada subat dedi. Harfler de aynı gibi. Yapma yawww

Bu aykut esmer dovmeli 3 numara sacli dovmeli olan aykut mu ?

Bana t s a m demisti.

İçim temiz ama bazen birseyler cok uzuyor ve insan cok yoruluyor. Mecbur bi teselli ariyor aslinda cok haklisin

Kizlar bugun arkadasla kuzey'e gittik. Arkadasim cok memnun kaldi.

Ben ise sok oldum. Baya baya bildi. Verdigi sureler kisa. Cikar mi cikmaz mi gorecegiz, yazarim buraya zaten. Analizi ve anlik hissiyatlari kuvvetli.

Ama zaten denildigi gibi hep bu merkur retrosunun sacmaligi. Daha ilk gununde retronun bicak gibi yasadim bende. Insallah duzelir durum. Ne retroymus arkadas. Bitse de kurtulsak.

Kizlar bugun arkadasla kuzey'e gittik. Arkadasim cok memnun kaldi.

Ben ise sok oldum. Baya baya bildi. Verdigi sureler kisa. Cikar mi cikmaz mi gorecegiz, yazarim buraya zaten. Analizi ve anlik hissiyatlari kuvvetli.

Ama zaten denildigi gibi hep bu merkur retrosunun sacmaligi. Daha ilk gununde retronun bicak gibi yasadim bende. Insallah duzelir durum. Ne retroymus arkadas. Bitse de kurtulsak.

Kizlar damlalar cafede kimi tavsiye edebilirsiniz?

tuğba an olarak yorumlamak da çok iyi. benim arkadaşımla aram iyiyken de aram kötüyken de bilmişti. verdiği tarih de çıkmıştı.
bi de saadet'e gittim, burada sorduğum zaman memnun kimse yoktu. çok soru sordu falan dediler ama bana hiç soru sormadan bir sürü şey söyledi. karşımdakinin adındaki harfleri verdi, ki öyle ahmet mehmet gibi basit bir adı yok :) işle ilgili söyledikleri de onun verdiği tarihler de olacak gibi duruyor. ben ikisinden de memnunum yani.

Retrolar baş ağrisi yapiyor mu acaba yoksa bende mi bi tuhaflik var. 4 gundur ölü gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…