İstanbul'da Fal - Falcılar

Retrolar baş ağrisi yapiyor mu acaba yoksa bende mi bi tuhaflik var. 4 gundur ölü gibiyim
Sadece merkürden dolayı olmayabilir canım Mars balık burcunda 28 Ocak'a kadar o da etkileyebilir kronik olan rahatsızlıkları arttırıyor diye biliyorum

Bana ve arkadasima verdigi harfler dogru ama harfler cok bir wow etkisi yaratmadi cok derin mevzulari bilmesi wow yaratti
Anladım niye ben hiç şaşırmadım ya telefonda baktırdığım için mi acaba anlamadım.sen zamanında çok üzülmüşsün falan hani biçok insana söylenecek şeylerdi sadece ayrı olduğumu ben söylemeden o söyledi bakalım şubatta belli olcak

Subatın 2. Yarısı degıl dimi ?

İçim temiz ama bazen birseyler cok uzuyor ve insan cok yoruluyor. Mecbur bi teselli ariyor aslinda cok haklisin
eminim ki oledir temizdirr Ama siz teselliyi kendinizde arayin yada es dostunuzda ailenizde arayin cok klise ama "çaresizseniz" çare "sizsiniz dir her zaman ....

Bana da a e r n dedi

Bana aynı harfleri vermedi eşimin iki ismi var ikisini direkt isim olarak söyledi kv min ismini söyledi sanırım enerji işi bu enerjiniz tutarsa iyi çıkartıyor tarih olarak da ocak şubat ve mayıs var

Evet Pazar gün tam durağan haldeydi pazartesi başladı ama 1-2 gün öncesi gölgeli günler oluyor o günlerde etkiler
Benim uzerime bir deli hal geldi resmen cunku pazar gunu ve ptesi de hersey
Evet Pazar gün tam durağan haldeydi pazartesi başladı ama 1-2 gün öncesi gölgeli günler oluyor o günlerde etkiler
bana pazar bi delilik hali geldi zaten ptesi de ipler koptu hersey ile ilgili ki bn sakinimdir genel olarak gecen gun dincer guner kahvenizi klavyenin yanina koymayin falan yazmis bende aman ne sacmalamis artik dedim ve 1 gun sonra bilgisayarin tam ustune kahve doktum saka gibi bu gun isyerimin kapisi bozuldu falan acaba sartliyor muyuz ondan mi bilemedim :) ama cok etkili sanirim ya

Herkese aynı harfler ve subat ayı denince uzuldum acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…