Sadece merkürden dolayı olmayabilir canım Mars balık burcunda 28 Ocak'a kadar o da etkileyebilir kronik olan rahatsızlıkları arttırıyor diye biliyorumRetrolar baş ağrisi yapiyor mu acaba yoksa bende mi bi tuhaflik var. 4 gundur ölü gibiyim
Vay halime o zaman bi cozum onerin var mi?Sadece merkürden dolayı olmayabilir canım Mars balık burcunda 28 Ocak'a kadar o da etkileyebilir kronik olan rahatsızlıkları arttırıyor diye biliyorum
Bana ve arkadasima verdigi harfler dogru ama harfler cok bir wow etkisi yaratmadi cok derin mevzulari bilmesi wow yarattiDoğru mu oeki size verdiği harfler
Anladım niye ben hiç şaşırmadım ya telefonda baktırdığım için mi acaba anlamadım.sen zamanında çok üzülmüşsün falan hani biçok insana söylenecek şeylerdi sadece ayrı olduğumu ben söylemeden o söyledi bakalım şubatta belli olcakBana ve arkadasima verdigi harfler dogru ama harfler cok bir wow etkisi yaratmadi cok derin mevzulari bilmesi wow yaratti
Anladım niye ben hiç şaşırmadım ya telefonda baktırdığım için mi acaba anlamadım.sen zamanında çok üzülmüşsün falan hani biçok insana söylenecek şeylerdi sadece ayrı olduğumu ben söylemeden o söyledi bakalım şubatta belli olcak
Vallahi o sinirle heryerden sildim geri dönüşü olmayacak bence ama hayırlısı tabi
Nane yağı var aktarlarda satılıyor bas ağrıma o iyi geliyor benim. Sürekli ilaç almaktansa bitkisel çözüm daha iyiVay halime o zaman bi cozum onerin var mi?
Denicem bakalim çok sagolNane yağı var aktarlarda satılıyor bas ağrıma o iyi geliyor benim. Sürekli ilaç almaktansa bitkisel çözüm daha iyi
Ptesi mi basladi bu merkur ne zamandan beri var ? :)Merkür dönemi ayrılan barışır, eskiden biriyle barışan ayrılır tekrar çok şahit oldum hakkında hayırlısı olsun
eminim ki oledir temizdirr Ama siz teselliyi kendinizde arayin yada es dostunuzda ailenizde arayin cok klise ama "çaresizseniz" çare "sizsiniz dir her zaman ....İçim temiz ama bazen birseyler cok uzuyor ve insan cok yoruluyor. Mecbur bi teselli ariyoraslinda cok haklisin
Bana da a e r n dediKızlar kuzeye baktırdım bugün bende telefonda şubatta barışma dedi a e r m harfleri bar dedi isminde ama a dışında tutan yokdengesiz dedi ciddiyetten kaçıyor dedi bana biraz klasik geldi yorumu yani ben çok şaşıp kalmadım aynı durumu yaşayan var mı acaba
Şubat dedi bi de tabiBana da a e r n dedi
Falcilara gitmeye gerek yok bencede biz birbirimizi teselli etsek ve paramiz cebimizde kalsa ne guzel olur :)eminim ki oledir temizdirr Ama siz teselliyi kendinizde arayin yada es dostunuzda ailenizde arayin cok klise ama "çaresizseniz" çare "sizsiniz dir her zaman ....
demeyin ya banada şubat ve harflerı hatırrlayamasam da aynı gibiBanada subat dedi. Harfler de aynı gibi. Yapma yawww
Evet Pazar gün tam durağan haldeydi pazartesi başladı ama 1-2 gün öncesi gölgeli günler oluyor o günlerde etkilerPtesi mi basladi bu merkur ne zamandan beri var ? :)
Sanada mı şubat dedi kaç yıllık müşterisisin her yıl baktığında şubat şubatFalcilara gitmeye gerek yok bencede biz birbirimizi teselli etsek ve paramiz cebimizde kalsa ne guzel olur :)
Benim uzerime bir deli hal geldi resmen cunku pazar gunu ve ptesi de herseyEvet Pazar gün tam durağan haldeydi pazartesi başladı ama 1-2 gün öncesi gölgeli günler oluyor o günlerde etkiler
bana pazar bi delilik hali geldi zaten ptesi de ipler koptu hersey ile ilgili ki bn sakinimdir genel olarak gecen gun dincer guner kahvenizi klavyenin yanina koymayin falan yazmis bende aman ne sacmalamis artik dedim ve 1 gun sonra bilgisayarin tam ustune kahve doktum saka gibi bu gun isyerimin kapisi bozuldu falan acaba sartliyor muyuz ondan mi bilemedim :) ama cok etkili sanirim yaEvet Pazar gün tam durağan haldeydi pazartesi başladı ama 1-2 gün öncesi gölgeli günler oluyor o günlerde etkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?