İstanbul'da Fal - Falcılar

fallara bu kadar bel bağlamayın kızlar, sonuçta o da senin benim gibi insan...
Çok haklısın canım benim nişanlılık dönemimde eşimin eski sevgilisi hala annesi ile görüşüyordu ve sürekli fal baktırdığını eşimin benimle evlenmeyip ayrılacağını söylediklerini anlatıyordu sonuçta benimle evlendi o kızla görüştüğü için annesini de sildi

Evlilik ve kader diye araştırırsanız görürsünüz ceninin 40. gününde kiminle evleneceğin ömrünün ne kadar olacağı rızkın bu üç şey yazılıyor. Bunu da sıradan bir kul bilemez ve kimse değiştiremez o yüzden bana göre onunla evlenecek miyim ayrılacak mıyım barışacak mıyım gibi kaygılar çok gereksiz. Tabiki insan sevdiğinden ayrılınca üzülür bekler umut eder buna saygım çok ama lütfen kendinizi üzmeyin her gün sayısız falcıya da gitseniz bazı şeyler değişmez ve bilinmez

Ölede işte umut değilmi bazen insanı ayakta tutan

çok komik gerçekten :))

bunu yazan kendisi sakın gidip baktırmayın paranıza yazık
Öneri isteyenlere öneri yazdım. Farkındaysanız başka birini de önerdim. Altı üstü br yorum yaptım, kadınla adım aynı diye ne yapayım:)) Zoruma gitti ya :)) valla arzu ederseniz özel mesajda adımı soyadımı söylerim size girin faceden bakın daha ne diyeyim.

Kızlar bana da aynı harfler a,e,r,n. Şubatta barışıcaksınız, bu çocuk ciddiyetten kaçıyor falan zaten benimki kısa sürmüştü

zaten 2 si sesli harf herkeste en az bi tanesi var. tarıh ve harf konusunda herkeste aynı olmasına üzüldüm valla. hı dıger soledıklerı cuk dıe oturmustu ama nebılımm.

Kızlar anlık bi gelişme kuzey Ocak'ta ev taşınma demişti eşim ev almaya karar verdi hiç aklımızda yokken yarından itibaren ev bakıyoruz en kısa zamanda taşınalım dedi

ya şu harf ve tarih konusu benimde moralimi bozdu o deilde ben baska falciya gittim bana iki sesli iki sessiz harf saydi tarot kartina bakarakve bu insanin yonetici olduğunu dedi..cidden de boyle biri var ve is teklifi bekliyorum ondan onun icin baska is bakmayi dusunmuyorum hata mi yapmış olurum acaba...birde kac gun icinde olacağını da soyledi ama burda herkese ayni sey denilmis morelim bozuldu....offff

Kiminle evlencegini bilebilenler cok nadirdir ki onlarda genellikle cfelerde bakmiyorlar herkese bakmiyorlar..bir falciya gidiyorsunuz hemen evlenecegin kisiyi sayiyorlar cunku onlardahakli insan onu duymak istiyor..ben evliligi cok takmiyorumda sadece bana iletisimin surup surmeyecegini bilebilsinler yeter bu..

Yani o kiz fal baktirmis kimlere baktirdi acaba merak ettim simdi duymak istedigini soylemisler anladigim kadariyla kiza hepsi mi senden ayrilacak demis merak ettim bi kisi bilemi senle evlencegini hissetmemis

Kimlere baktırdığını hiç bilmiyorum zaman olarak bundan 2 yıl önce Adıyaman da olduğunu biliyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…