- 19 Ekim 2016
- 182
- 79
- 98
ewt pazartesi kapalıymış ama şimdi aradım konuştum :) sanırım telefonu açış saatleri pek belli olmuyor siz saatlere takılmayın benim gibi deneyin bence :)yok o saatler dışında bakıyor hande ama telefonla randevu alışı 12 -8 imiş düzeltiyim
Yaa sevindim umarım iyi birşey yaşamışsındır :)
ewt pazartesi kapalıymış ama şimdi aradım konuştum :) sanırım telefonu açış saatleri pek belli olmuyor siz saatlere takılmayın benim gibi deneyin bence :)
Hande haftaiçi kaça kadar çalışıyor ?bende aldım randevu canım, memnunum çok hande'den, enerji çekmiyor aksine enerji veren bir insan. zararı dokunmadığı için memnunum. bir de çoğu 3. harflilerle bakıyor, ben onlardan korkuyorum, nasıl baktıklarını bildiğim için. ancak hande 3 harflı kullanmıyor gibi görünüyor, duru görü denilen şey ya da bilmediğim başka bir yeteneği mevcut.
Hande haftaiçi kaça kadar çalışıyor ?
Güzel haberler vereyim diye geldim kızlar
Yalnız şuan radyoda çalan şarkı çok manidar: bim bam bomm, çok şükür dostlar benimde artık bir sevgilim var
Kızlar benimki mesaj attıŞuan konuşuyoruz bakalım ne olacak sonumuz Toprak, Vesile, Tuğba, Taksim Eren aklıma gelenler bunlar şuan. Hepsi barışma görüyoruz demişlerdi Vesile çok kısa sürede konuşma var dedi 2 gün sonra mesaj attı. Dilerim sevenleri sevdiklerine verirler de mutlu oluruz.
Öpücükler çokça.
Sanırım isim verenler dediğin şekilde bakıyor değil mi 3 lerlebende aldım randevu canım, memnunum çok hande'den, enerji çekmiyor aksine enerji veren bir insan. zararı dokunmadığı için memnunum. bir de çoğu 3. harflilerle bakıyor, ben onlardan korkuyorum, nasıl baktıklarını bildiğim için. ancak hande 3 harflı kullanmıyor gibi görünüyor, duru görü denilen şey ya da bilmediğim başka bir yeteneği mevcut.
Sanırım isim verenler dediğin şekilde bakıyor değil mi 3 lerle
bende aldım randevu canım, memnunum çok hande'den, enerji çekmiyor aksine enerji veren bir insan. zararı dokunmadığı için memnunum. bir de çoğu 3. harflilerle bakıyor, ben onlardan korkuyorum, nasıl baktıklarını bildiğim için. ancak hande 3 harflı kullanmıyor gibi görünüyor, duru görü denilen şey ya da bilmediğim başka bir yeteneği mevcut.
Sanırım isim verenler dediğin şekilde bakıyor değil mi 3 lerle
yok isim verme yada vermeme değil dur özelden yazayım
Çok ilginç bi anlama yöntemi bulmuş valla tebrik ediyorum kendisiniVarlıkla bakanları nerden anladığını mı yazıyorsun bize de söyleee
Yani az çok belli oluyor bence de isim verme kıstas değil.
Güzel haberler vereyim diye geldim kızlar
Yalnız şuan radyoda çalan şarkı çok manidar: bim bam bomm, çok şükür dostlar benimde artık bir sevgilim var
Kızlar benimki mesaj attıŞuan konuşuyoruz bakalım ne olacak sonumuz Toprak, Vesile, Tuğba, Taksim Eren aklıma gelenler bunlar şuan. Hepsi barışma görüyoruz demişlerdi Vesile çok kısa sürede konuşma var dedi 2 gün sonra mesaj attı. Dilerim sevenleri sevdiklerine verirler de mutlu oluruz.
Öpücükler çokça.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?