İstanbul'da Fal - Falcılar

bende burdan bir çok kişiye baktırdım aklıma gelenleri yazayım kısaca ...

papyon dilek : 3 defa baktırdım bildikleri de oldu bilemedikleri de ama bende tarihler kesinlikle tutmadı o tarih konusuna çokta takılmıyorum zaten ama dilek abla biraz kafamı karıştırdı açıkçası benim o yüzden son zamanlarda gitmez oldum ..

Sırdaş cafe Melda : ben melda yı baya seviyorum yahu yani biraz iyimser ama enerjisi çok güzel bana terapi gibi geliyor biraz pembe tablocu olsada bana olmaz bu kişiyle dedikleri hep çıktı onunda tarihleri tutmuyor maalesef ama genel olarak memnunum rahatlatıyor baktıgı fal beni , iyi hissettiriyor

Mi cafe hande : Hande ye 2 defa gittim sanırım bu hafta 3. kez gidicem , bana yakın o yüzden daha cok tercih sebebim oluyor galiba :) hande yide sevdim ben tarihlerine daha var o yüzden tarih ile ilgili bir şey diyemiyorum ama genel durum değerlendirmesi gayet başarılı idi .. ki benim olaylarım biraz karışık çözmesi çok klay değil ama takır takır anlattı

cafe bias Gökçe :baya kısa sürdü falım 10 dk fln sanırım bilmedi diyemem ama benim zaten bildiğim şeyleri söyledi çok gelecege yönelik bu olur şu olur gibi şeyler söylemedi daha çok tavsiye verme tadındaydı bi daha gitmem sanırım

Cafe benim Kuzey : Hande ile yakın şeyler söyledi , ama banada şubat tan önce düzelmez dedi :) bana biraz kısa baktı ki ilk falıydım benden sonra da bekleyen yoktu gün içinde gitmiştim .. tatlı biri ama çok süper tutmadı bizim elektrigimiz biraz yüzeysel oldu

sanırım ben melde ve hande ile iyi anlaşıyorum istediğim gibi soru filan sorabiliyorum birazda dertleşme gibi oluyor o hoşuma gidiyor söylenenlerede çokk takılmıyorum yine bildiğimi okuyorum açıkçası :))))

ewt pazartesi kapalıymış ama şimdi aradım konuştum :) sanırım telefonu açış saatleri pek belli olmuyor siz saatlere takılmayın benim gibi deneyin bence :)

bende aldım randevu canım, memnunum çok hande'den, enerji çekmiyor aksine enerji veren bir insan. zararı dokunmadığı için memnunum. bir de çoğu 3. harflilerle bakıyor, ben onlardan korkuyorum, nasıl baktıklarını bildiğim için. ancak hande 3 harflı kullanmıyor gibi görünüyor, duru görü denilen şey ya da bilmediğim başka bir yeteneği mevcut.

Hande haftaiçi kaça kadar çalışıyor ?

Güzel haberler vereyim diye geldim kızlar

Yalnız şuan radyoda çalan şarkı çok manidar: bim bam bomm, çok şükür dostlar benimde artık bir sevgilim var

Kızlar benimki mesaj attı Şuan konuşuyoruz bakalım ne olacak sonumuz Toprak, Vesile, Tuğba, Taksim Eren aklıma gelenler bunlar şuan. Hepsi barışma görüyoruz demişlerdi Vesile çok kısa sürede konuşma var dedi 2 gün sonra mesaj attı. Dilerim sevenleri sevdiklerine verirler de mutlu oluruz.

Öpücükler çokça.

canım hayırlı olsun çok. bu toprak mandal toprak herhalde? vesile kimdir?

Sanırım isim verenler dediğin şekilde bakıyor değil mi 3 lerle

Falcı Vesile yabancı biri mi ? Telefonu açtım bana başladı bir şeyler söylemeye . Gelemem dedim İstanbul dışındayım o zaman adresini yaz bir şey göndereceğim sana dedi. İnternetten yaz dedi. Değişik deneyimler yaşıyorum. Doğru vesile mi acaba ?

Benim sizlere önereceğim kıbrısta elmas kesinlikle ama şimdi bakıyor mu bilmiyorum. Bir de tekirdağda zeynep var o da çok iyi bakıyo. Ankarada bu tunalı küçük esat tarAfında raziye teyze mi şaziye mi öyle birini duydum bilen duyan varmı

Hande'nin enerjisi çok güzel ya ben de çok seviyorum. Bana da durugörüsü var gibime geliyor bana birini tarif ederken resmen görüyor gibi gözleri parlamıştı=)

Sanırım isim verenler dediğin şekilde bakıyor değil mi 3 lerle

Valla Hande bi arkadaşıma hoşlandığı adamın ismini söyleyerek girmişti fala "x kim?" şeklinde ama ben hiç varlık desteği aldığını düşünmüyorum. Çok acaip noktaları biliyor olsa da bayağı hisli biri bence.

Melekler kahvesi Eren?
Mandal Toprak?
Her ikisine baktıran var mı kıyaslayacak olursak ne dersiniz ?

Wowww en iyi fal kisa surede cikan fal darisi tekrat benim başıma

Benimbir falcim vardi mesela gecmis bir olayi resmen bizim yanimizda masada oturur gibi anlatmisti o varlik desteklimi bilmiyorum ama beni şoke etmisti...
birde okadar iletisim icinde çok bariz bir konuyu bilmiş "sen adama boyle böyle mi dedin" demistim bu durugorunun otesinde bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…