bayrampaşada filiz abla var herşeyimi bildi. sevgilimle ayrı olduğumuzu ve tekrar barışacağımı soyledi bakalım bekliyorum barısacakmıyız:) ama artık evden bakmıyor internet üzerinden bakıyor. özellikle kahve falında çok iyi.
Güzel soru Çünki ben de gitmeyi düşünüyorumkızlar son zamanlarda hande'ye giden var mı?
Ya bana Kuzey hisli biri gibi değdiyorumtalcısı gibi geldi bende pek bir şey tutturamadı çok öngörü tespit de yoktu ama burada çok beğenen de var. Belki de benimle uyuşmamıştır:)
bende çok beğenmeyenlerdenim daha öncede yazmıştım pek tutturamadı diyeYa bana Kuzey hisli biri gibi değil de standart cafe falcısı gibi geldi bende pek bir şey tutturamadı çok öngörü tespit de yoktu ama burada çok beğenen de var. Belki de benimle uyuşmamıştır:)
bende çok beğenmeyenlerdenim daha öncede yazmıştım pek tutturamadı diye[/QUOTE
bende çok beğenmeyenlerdenim daha öncede yazmıştım pek tutturamadı diye
Bana dediği tuttu gibi ocak ve şubatta konuşmanız var demişti konuşma geçti aramızda eski erkek arkadaşımla bakalım devamı gelcek mi
Ben gittim anda iyiydi.kızlar son zamanlarda hande'ye giden var mı?
Gelecekle ilgilide iyi aslında bana tutturduğu bi kaçşry oldu yılları öncesinden de baktırmıştım dediğini yaşadımBen gittim anda iyiydi.
Amin inş seni evlendirdimi beni 2018 de evlendirdi.Gelecekle ilgilide iyi aslında bana tutturduğu bi kaçşry oldu yılları öncesinden de baktırmıştım dediğini yaşadım
Biraz zaman var dedi 2019da evlilkten bahsetti. Gerçi benim ilk baktırdığımda imkansız diip güldüğüm şey başıma gelmişti :) aslında tekrar gitmek istiyorum ama iş zamanlarım uymuyo malesefAmin inş seni evlendirdimi beni 2018 de evlendirdi.
bu bahsettiğiniz kişi Hande miBiraz zaman var dedi 2019da evlilkten bahsetti. Gerçi benim ilk baktırdığımda imkansız diip güldüğüm şey başıma gelmişti :) aslında tekrar gitmek istiyorum ama iş zamanlarım uymuyo malesef
Evet Handebu bahsettiğiniz kişi Hande mi
Memnun kaldığın biri var mı ? Önerebileceğin ?telefonda bakanları tükettim kuruttum:) telefonda bakan kimler var yenilerden iyi olan
Bana cikti ve andada tuttu ama olumsuz varsada bilmek isterimandada mi tutmadu sizin.Evet ongoru cokazdi banada ana ilki tuttu cok sukur bazen okadar iyi geliyorki bir fal birine tutmayinca nasil baskasina tutmaz diyorsunuz deilmi..bende oyle oldum bian karamsar gibi olup...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?