İstanbul'da Fal - Falcılar

Off o ayrintiyi bile bildi demek ben korkmasam gidrdim harbiden de bunla olmiycak der diye korkuyorum okadar emek verdik

Harfler er ya da an degildir umarim

an de var harflerde ama tipinden tut göz rengine ailesine, işine, yaşam tarzına kadar birçok detaydan bahsetti herkeste 'a-n' var tuttu desen diğer detaylar genelleme yapılacak attı tuttu denilecek şekilde değil. Siz neden değildir umarım dediniz? Falcılar genelde size an ya da er mi var diyor nasılsa tutar diye :))

ha bu arada Hande Naiaddd 'a direkt aklındakinin ismini söylemişti "x kim" diye yani bence Hande atayım ya tutarsa tarzında bakan biri değil.

Size hiç mi bilemedi?

Ayyy evet an er dedikleri zaman kopuyorum :)) bana cok genel bakti - hatta bilemedikleri oldu duzelttim falan. Bakalim gelecek cikarsa yazicam bikac konu var sanirim cikar.

Size zamanlari

Size zamanlari da tutmus muydu?

Yeni kişi için verdiği ay tutmuştu ama dediğim gibi ben o falı hiç sallamamıştım çıkınca ayıldım. Bence falda çıktı çıkmadı diye odaklanmayınca bir bakıyorsun çıkmış. Sonraki fallarda zamanların ötelendiği de oldu zamanıyla çıkan da, çok takılmamak lazım zamanlara.

Oyle de.. mesela semin durumunda yenisi o surede cikmasaydi yaklasik fal cikmis sayilmazdi. Yani illahi yeni biri cikar onune :))

Oyle de.. mesela semin durumunda yenisi o surede cikmasaydi yaklasik fal cikmis sayilmazdi. Yani illahi yeni biri cikar onune :))

Yeni biri illa ki çıkar zaten de senin dikkate alacağın beraber olacağın birini görmesi mühim olan yoksa bana sonraki fallarında da benimle ilgilenecek birilerinden bahsetti tuttu da nitekim:) (harfler a-n değildi bu sefer:))

Bi de zaten gelecek için öngörüsü oydu, elbette o çıkmasaydı fal çıkmış olmazdı.

bi de benim ilk falımda sadece yeni biri çıkacak şeklinde söylemek yerine detay verdiği ve onlar da tuttuğu için çok attı tuttu değil bana göre.

Yani bu arada anda beğenmediyseniz enerji de tutmamış olabilir belki. Bazı tespitleri yanlıştı diyorsunuz sonuçta.

En iyi falcı dahi olsa tutturamadıkları birileri illa ki oluyor. Benim o dönem ana dair de birçok şeyi bilmesine rağmen öyle aman aman süper bayıldım bir fal dememiştim o fal için. Çıktığında dedim:) ha aman aman bayılmama sebebim o dönem gönlümde eski erkek arkadaşımla barışmak yattığı ve olmayacağını söylediği içindir belki de:))

Sizin beğendiğiniz anı biliyor/çıkıyor dediğiniz birileri var mı peki? M miramar

4 kez gitmişimdir benzer şeyler ama anda iyi ben beğeniyorum sorunları doğru tespit ediyor kişilerin ruh halini içinde bulunduğu durumları da biliyor hissiyatı çok kuvvetli attığını düşündürecek bişey olmadı başkalarından duyduğunuz şeyleri tespitleri var ha ayrıntı Yok ama sorunları tespit edebiliyor ben artık gitmiyorum gittiğim 4 isim var onlara gitmeyi tercih ediyorum

Fala inanma falsiz da kalma atasozunu sana hediye ediyorum cok dinlemiceksin iste falcilari yuregin ne diyorsa o
O atasözü değil uydurma üç kuruşluk tiplere gidip 30 verip falcı yorumluyorsun adamın veya kadının işi gücü yok fala merak sarıyor sonra ha ben bu işten para kazanayım diyor fal işi herkesin harcı değil kartla fincanla olmaz hissiyat bilinç altına inebilmek lazım tarot ayrı bir bilim kombinasyonlar ayrıntılar bunları okuyabilmek herkesin harcı değil fala inan falcıya değil

Sen ergenmişim falı bozdum nedemek ya sen falcıya gitme bence

Kızlar Kuzey anı iyi biliyor değil mi ? Kafam su an allak bullak oldu. Bna söylediği birşeyin gidişatı bu önümüzdeki bi kaç güne bağlı.. Dua edin nolur kötü seyler olmasın..
Sende ergensin uyduruk bi falcıya el bağlama akışına bırak tavsiye alma kaderimde ne var diye git zamanlar çıkmaz hamlelerini ha bu olacak diye programlama senin kaderinde oraya gitmek varmış o kadar nasibinde varsa olur yoksa boşa çaba vs .. karşındaki insan ilişki Prof değil uzman aile danışmanı değil

Çekim yasası uydurma Amerikancı tüketim ekonomisini ayakta tutmak insanlara EGO'yu ben istiyorum pompalayan uydurma bişey sufiler filozoflar kutsal kitaplar çekim yasasını bulamadı elin Amerikalısı buldu fal işi kaygı ve özgüven eksikliğinden kaynaklanır kader inanıyorsun neden falcıya gidiyorsun eğlenmeye mi ? Sizin tek sorununuz ben merkezli olmak bol sıfırlı maaşlar lüks yaşamlar ;mutluluk değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…