Benim 1 seneden fazladır herhalde yaa bu sölediğim daha sonrasında biz erkek arkadaşımla ayrıldık o zaman baktırdığımda askere gidicek dedi ocakta konuşmanız var dedi gitmeden önce konuştuk işte bide bu rahat bi yere düşücek demişti şanslıki rahat yere denk geldi
Ama ben hep tarota uzağım bana göre kahve falı daha içselmil hissatla ilgili geldiği için kahve baktırıyorum. En son tarot baktığında da isabet ettirdiği şeyler oldu içinden ne geliyo ona baktır :)Ben de kahve deneyeyim madem
Yani gördüklerini hissettiklerini söylüyo ben bi türlü fırsat bulamıyorum çalışma saatlerim hiç uymuyo ona malesefOff o ayrintiyi bile bildi demek ben korkmasam gidrdim harbiden de bunla olmiycak der diye korkuyorum okadar emek verdik
Harfler er ya da an degildir umarim
Ayyy evet an er dedikleri zaman kopuyorum :)) bana cok genel bakti - hatta bilemedikleri oldu duzelttim falan. Bakalim gelecek cikarsa yazicam bikac konu var sanirim cikar.an de var harflerde ama tipinden tut göz rengine ailesine, işine, yaşam tarzına kadar birçok detaydan bahsetti herkeste 'a-n' var tuttu desen diğer detaylar genelleme yapılacak attı tuttu denilecek şekilde değil. Siz neden değildir umarım dediniz? Falcılar genelde size an ya da er mi var diyor nasılsa tutar diye :))
ha bu arada HandeNaiaddd 'a direkt aklındakinin ismini söylemişti "x kim" diye yani bence Hande atayım ya tutarsa tarzında bakan biri değil.
Size hiç mi bilemedi?
Size zamanlari da tutmus muydu?Ayyy evet an er dedikleri zaman kopuyorum :)) bana cok genel bakti - hatta bilemedikleri oldu duzelttim falan. Bakalim gelecek cikarsa yazicam bikac konu var sanirim cikar.
Size zamanlari
Size zamanlari da tutmus muydu?
Oyle de.. mesela semin durumunda yenisi o surede cikmasaydi yaklasik fal cikmis sayilmazdi. Yani illahi yeni biri cikar onune :))Yeni kişi için verdiği ay tutmuştu ama dediğim gibi ben o falı hiç sallamamıştım çıkınca ayıldım. Bence falda çıktı çıkmadı diye odaklanmayınca bir bakıyorsun çıkmış. Sonraki fallarda zamanların ötelendiği de oldu zamanıyla çıkan da, çok takılmamak lazım zamanlara.
Oyle de.. mesela semin durumunda yenisi o surede cikmasaydi yaklasik fal cikmis sayilmazdi. Yani illahi yeni biri cikar onune :))
Handeye nasil ramdevu aldiniz sora bilmiyim acaba ?ben de tam bu soruyu soracaktım. cts handeye gideceğim sonunda randevu alabildim :)
Baktırdınız mı? Nasıldı? Kahvemi tarot mu önerirsinizben de tam bu soruyu soracaktım. cts handeye gideceğim sonunda randevu alabildim :)
Handeye nasil ramdevu aldiniz sora bilmiyim acaba ?
4 kez gitmişimdir benzer şeyler ama anda iyi ben beğeniyorum sorunları doğru tespit ediyor kişilerin ruh halini içinde bulunduğu durumları da biliyor hissiyatı çok kuvvetli attığını düşündürecek bişey olmadı başkalarından duyduğunuz şeyleri tespitleri var ha ayrıntı Yok ama sorunları tespit edebiliyor ben artık gitmiyorum gittiğim 4 isim var onlara gitmeyi tercih ediyorumhttp://falcigurmesi.kadinlarkulubu.com.tr/2017/01/yesilkoy-dios-cafe.html Giden oldu mu ? Cezbetti biraz beni
O atasözü değil uydurma üç kuruşluk tiplere gidip 30 verip falcı yorumluyorsun adamın veya kadının işi gücü yok fala merak sarıyor sonra ha ben bu işten para kazanayım diyor fal işi herkesin harcı değil kartla fincanla olmaz hissiyat bilinç altına inebilmek lazım tarot ayrı bir bilim kombinasyonlar ayrıntılar bunları okuyabilmek herkesin harcı değil fala inan falcıya değilFala inanma falsiz da kalma atasozunu sana hediye ediyorumcok dinlemiceksin iste falcilari yuregin ne diyorsa o
Sen ergenmişim falı bozdum nedemek ya sen falcıya gitme bencemerhaba kızlar :) kuzey bana "ocak ayından bir şey bekleme, şubat ayında konuşacaksınız, sen sakın yazma" demişti. ama ben dayanamadım yazdım, biraz sert şeyler yazmıştım hem de ama olumlu bir konuşma oldu, şaşırdım. hiç yazmayacaktım ama falı bozdum sanırım. kuzey'in dediği tarih şubat ve mart. falı patladı mı ya da tarihi erken mi tuttu anlayamadım, size bırakıyorum :)
Sende ergensin uyduruk bi falcıya el bağlama akışına bırak tavsiye alma kaderimde ne var diye git zamanlar çıkmaz hamlelerini ha bu olacak diye programlama senin kaderinde oraya gitmek varmış o kadar nasibinde varsa olur yoksa boşa çaba vs .. karşındaki insan ilişki Prof değil uzman aile danışmanı değilKızlar Kuzey anı iyi biliyor değil mi ? Kafam su an allak bullak oldu. Bna söylediği birşeyin gidişatı bu önümüzdeki bi kaç güne bağlı.. Dua edin nolur kötü seyler olmasın..
Çekim yasası uydurma Amerikancı tüketim ekonomisini ayakta tutmak insanlara EGO'yu ben istiyorum pompalayan uydurma bişey sufiler filozoflar kutsal kitaplar çekim yasasını bulamadı elin Amerikalısı buldu fal işi kaygı ve özgüven eksikliğinden kaynaklanır kader inanıyorsun neden falcıya gidiyorsun eğlenmeye mi ? Sizin tek sorununuz ben merkezli olmak bol sıfırlı maaşlar lüks yaşamlar ;mutluluk değilCekim yasasina gore dusunursek her daim pozifif dusunmemiz gerekiyor. Haliyle olumsuz fallar ya da kafa karistiran fallar pozitif enerjimizi bozuyor. O yuzden falcilarin pembeye baglamasi hayra baglamasi aslinda bir zorunluluk cunku cok etkilenen ve negatif seline kapilan insan cok. Herkes senin benim gibi olumsuzu kolay tolere edemiyor. Tamam pespembe de olmayacak ama hayra baglamasi zorunluluk.
O yuzden cok falci falci gezmek olacak nir seyi negatif etkileyebilir yani kisi kendini olumsuza biraktigi icin. Eger enerjisi yuksek pozitif enerji veren ve mutlak ruh halini olumsuz etkilenmediyse gelecege de etkisi yok yani ben pek inanmiyorum fallarin gelecegi etkiledigine. Insanlarin olumsuz dusunceleri korku ve endiseleri etkiliyor.
Tarihleri beklersen çok üzülürsün bebeğimYa bana daha dediği çıkmadı tarih vermişti. +1 hafta daha bekle dedi. Aynı tarihte olmayabilir falan. Ama burda çıkab insanlar olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?