• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Yani bende hiçbir şey yoktu pythiacım falı bitirse de gitsem diye bekledim. Ha bu arada mekan kötü değil ancak ilk oturduğumda esneye esneye bi hal oldum oradan farkedip baktırmasam iyiymiş kendi adıma:) hatta biz bizden önce baktıran arkadaşımız beğenmeyince baktırmasak mı dedik de sahibi randevu aldınız baktırmasanız da fal ücretini alırım gibi talihsiz bir açıklama yaptı baktırdık sonuç ortada kendi adıma. Çoğunluk beğendiği için bilemiyorum ya benim beklentim farklıdır ya da enerjim uymamıştır:)

Mesela harf verdi tutmadı, falın başında iş mi aşk mı neye bakayım dedi ikinci falso kart falı açmıyorsun ki kahveye bakacaksın ne yönlendirmesi. Kariyer hayatında istediğin yere gelmek üzeresin son birkaç senedir dedi şu anda çalışmıyorum üstelik son birkaç senedir de baya kötü durumlar. Dedim çalışmıyorum sen ne anlatıyorsun:) Dasdar Dasdar

Yani bende hiçbir şey yoktu pythiacım falı bitirse de gitsem diye bekledim. Ha bu arada mekan kötü değil ancak ilk oturduğumda esneye esneye bi hal oldum oradan farkedip baktırmasam iyiymiş kendi adıma:) hatta biz bizden önce baktıran arkadaşımız beğenmeyince baktırmasak mı dedik de sahibi randevu aldınız baktırmasanız da fal ücretini alırım gibi talihsiz bir açıklama yaptı baktırdık sonuç ortada kendi adıma. Çoğunluk beğendiği için bilemiyorum ya benim beklentim farklıdır ya da enerjim uymamıştır:)
handeye mi gittiniz siz anllayamadım ?

Mesela harf verdi tutmadı, falın başında iş mi aşk mı neye bakayım dedi ikinci falso kart falı açmıyorsun ki kahveye bakacaksın ne yönlendirmesi. Kariyer hayatında istediğin yere gelmek üzeresin son birkaç senedir dedi şu anda çalışmıyorum üstelik son birkaç senedir de baya kötü durumlar. Dedim çalışmıyorum sen ne anlatıyorsun:) Dasdar Dasdar

Hadi ya iyiki acikladin bunlari da bilmek onemli...zamaninda bir falcidan canim cok yanmisti oyuzden olumlu olumsuz herfikte acigim bana çıkmış olsa bile ki sonradab ummadigim birsey oldugunda "buna da guvenmis umid etmistim" demeyeyim die her fikri gözlüyorum ben yogun bir arastirma yapiyorum...benim açımdan herbirseyi anda cok super bildi hatta buxamana kadarkilerin en iyiysiydi diyebilirim lakin karsi tarafin beynini okuyamadigmdan onu da benim kadar guz anlatmismidir onu bilemiyorum deneyimli olam kizlar bana yardimci olur belki diye umuyorum..bana tam tamina okka gibi tarihindefr gorusmemiz cikti simdi kafam karisik benim ne dusunmeliyim bilemiyorum;)

Kızlar Hande hepinizi aklınızdaki kişilerle barıştırıp evlendiriyor mu yoksa bununla olmaz dediği yeni birini gördüğü oldu mu?
Ben ilk baktırdığımda beğendim istediğim birisi vardı bu olmucak karakteri vs sana göre değil yapamazsın yeni biri giricek hayatına dedi harfleri falanda sölemişti hatta ben makarasını yapmıştım nerdeyse aynı harfler falan die eğlenmiştik dediği gibi oldu istediğim kişiyle olmadı başkası girdi hayatıma sonradan

Hadi ya iyiki acikladin bunlari da bilmek onemli...zamaninda bir falcidan canim cok yanmisti oyuzden olumlu olumsuz herfikte acigim bana çıkmış olsa bile ki sonradab ummadigim birsey oldugunda "buna da guvenmis umid etmistim" demeyeyim die her fikri gözlüyorum ben yogun bir arastirma yapiyorum...benim açımdan herbirseyi anda cok super bildi hatta buxamana kadarkilerin en iyiysiydi diyebilirim lakin karsi tarafin beynini okuyamadigmdan onu da benim kadar guz anlatmismidir onu bilemiyorum deneyimli olam kizlar bana yardimci olur belki diye umuyorum..bana tam tamina okka gibi tarihindefr gorusmemiz cikti simdi kafam karisik benim ne dusunmeliyim bilemiyorum:KK66:
Birazda enerji meselesi herhalde ben kuzeye 3 defa gittim üçündede elektriğimiz çok iyi tuttu anlattıkları durum tespitleri gayet başarılıydı . Hatta ben eski erkek arkım aralıkta mutlaka arar falan dedim umut bağlama aramaz ocak ilk yarısı görüşmeniz var dedi ölede oldu banada bazı söledikleri imkansız gibi geldi ama inanıp umutlanmak istemediğim için herhalde :)

Birazda enerji meselesi herhalde ben kuzeye 3 defa gittim üçündede elektriğimiz çok iyi tuttu anlattıkları durum tespitleri gayet başarılıydı . Hatta ben eski erkek arkım aralıkta mutlaka arar falan dedim umut bağlama aramaz ocak ilk yarısı görüşmeniz var dedi ölede oldu banada bazı söledikleri imkansız gibi geldi ama inanıp umutlanmak istemediğim için herhalde :)

Sanırım ondan ya çokta karamsar olmamam lazım benim yani..Banada çıktı ki zaten hemencik sıcagı sıcagına buraya da yazdım insan inanamıyor biran;)

Hadi ya iyiki acikladin bunlari da bilmek onemli...zamaninda bir falcidan canim cok yanmisti oyuzden olumlu olumsuz herfikte acigim bana çıkmış olsa bile ki sonradab ummadigim birsey oldugunda "buna da guvenmis umid etmistim" demeyeyim die her fikri gözlüyorum ben yogun bir arastirma yapiyorum...benim açımdan herbirseyi anda cok super bildi hatta buxamana kadarkilerin en iyiysiydi diyebilirim lakin karsi tarafin beynini okuyamadigmdan onu da benim kadar guz anlatmismidir onu bilemiyorum deneyimli olam kizlar bana yardimci olur belki diye umuyorum..bana tam tamina okka gibi tarihindefr gorusmemiz cikti simdi kafam karisik benim ne dusunmeliyim bilemiyorum:KK66:

Yani bence insanları baz alma bir falcıyı değerlendirirken, sana çok iyi tutturan bana uymayabilir. Benim beğendiğimi de sen beğenmeyebilirsin. Sana herhangi bir falcı anda geçmişte iyiyse üstüne üstlük dedikleri de çıkıyorsa ne ala:)

Ben ilk baktırdığımda beğendim istediğim birisi vardı bu olmucak karakteri vs sana göre değil yapamazsın yeni biri giricek hayatına dedi harfleri falanda sölemişti hatta ben makarasını yapmıştım nerdeyse aynı harfler falan die eğlenmiştik dediği gibi oldu istediğim kişiyle olmadı başkası girdi hayatıma sonradan

İyi bari pembeci değil öyleyse. Hoş benim de ilk falımda o dönemki eski erkek arkadaşımla olmayacağını yeni birinin gireceğini söylemiş ve çıkmıştı falı. Yine de insan başka örnekler de duymak istiyor, herkesi gönlündekiyle evlendiriyor mu diye düşünüyoruz da şu aralar:)

Yani bence insanları baz alma bir falcıyı değerlendirirken, sana çok iyi tutturan bana uymayabilir. Benim beğendiğimi de sen beğenmeyebilirsin. Sana herhangi bir falcı anda geçmişte iyiyse üstüne üstlük dedikleri de çıkıyorsa ne ala:)

Heh kuzey öyle işte an geçmiş mukemmel dediği de çıktı:halay:

Ama seninki hiç tutmamış ya ona şaşırdım yaa:KK55:

İyi bari pembeci değil öyleyse. Hoş benim de ilk falımda o dönemki eski erkek arkadaşımla olmayacağını yeni birinin gireceğini söylemiş ve çıkmıştı falı. Yine de insan başka örnekler de duymak istiyor, herkesi gönlündekiyle evlendiriyor mu diye düşünüyoruz da şu aralar:)
Hatta benden küçük olacağını sölemişti çok gülmüştüm 1 yaş bana kesinlikle olmaz diyodum oldu :)

Heh kuzey öyle işte an geçmiş mukemmel dediği de çıktı:halay:

Ama seninki hiç tutmamış ya ona şaşırdım yaa:KK55:

Yani bilmiyorum ben de son 1 senede fal baktıra baktıra biraz kaşarlandım iyi falcıyı daha iyi değerlendirir oldum. Hani spesifik bir şeyler bilmesini bekliyorum o yüzden de iyi falcı olarak gördüklerim sınırlı biraz:) ama dediğim gibi bende pek bir şey bilemedi, ben de ilk defa fal baktırırken sıkıldım hadi bitirse de gitsek diye bekledim.

Bir falcıyı değerlendirirken sana söylediklerini bilip bilmediğini baz al o yüzden. Başkasının beğenmemesi seni demoralize etmesin.

@Hatunsuursuz hadicanimsendee hadicanimsendee hande ikinize de eskisiyle ya da kafamizdakiyle olmayacak su tip olacak dedi ve oldu mu yani? Ne zamandi bunlar? Bende ani bile tam bilememisti cunku

Ben Hande'ye ilk 2016 mart ayında baktırdım. O dönem eski erkek arkadaşım yazıp duruyordu onu bildi ama olmayacağını söyledi. Çok inanmak istememiştim ama bir yere varmadı öngördüğü gibi:) Hayatıma birkaç ay sonra yeni birinin gireceğini söyledi ve tarif etti harf verdi çok sallamamıştım ama gel gelelim o da çıktı:) hayatıma yeni biri girince ayıldım zaten aha hande bilmişti diye işte o gün Handesever oldum :D

@Hatunsuursuz hadicanimsendee hadicanimsendee hande ikinize de eskisiyle ya da kafamizdakiyle olmayacak su tip olacak dedi ve oldu mu yani? Ne zamandi bunlar? Bende ani bile tam bilememisti cunku
Benim 1 seneden fazladır herhalde yaa bu sölediğim daha sonrasında biz erkek arkadaşımla ayrıldık o zaman baktırdığımda askere gidicek dedi ocakta konuşmanız var dedi gitmeden önce konuştuk işte bide bu rahat bi yere düşücek demişti şanslıki rahat yere denk geldi

Ben Hande'ye ilk 2016 mart ayında baktırdım. O dönem eski erkek arkadaşım yazıp duruyordu onu bildi ama olmayacağını söyledi. Çok inanmak istememiştim ama bir yere varmadı öngördüğü gibi:) Hayatıma birkaç ay sonra yeni birinin gireceğini söyledi ve tarif etti harf verdi çok sallamamıştım ama gel gelelim o da çıktı:) hayatıma yeni biri girince ayıldım zaten aha hande bilmişti diye işte o gün Handesever oldum :KK70:
Harfler er ya da an degildir umarim

Back
X