İstanbul'da Fal - Falcılar

Ne felsefi değimi Prof Teoman duralı nın asistanı mübarek

Aile danışmanlara psikolog git kendini geliştir

Kafasi bozuk olan buraya saldirmaya geliyor, sanane arkadasim bizim inancimizdan. Neyse banlarlar bugun.

Sorma tatlim:))) birde birde akil vermeler filan en sevdigim tarz sanane kardesim milletin falindan bunlara dert oldu.

burada millete psikoloğa git diyeceğine sen gitsene :))))

Kızlar yarın test günüm ne olur falımı değerlendirirmisiniz

Eklentiler

• image.webp
    18 KB · Görüntüleme: 36
  • image.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 70
  • image.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 35
Kafasi bozuk olan buraya saldirmaya geliyor, sanane arkadasim bizim inancimizdan. Neyse banlarlar bugun.
İnsanlara hakaret etme cüretini nereden alıyor ki bu.. Kim yani.. Kendisi ergen olmasa durup dururken sataşmazdı. Burdaki herkes belli bi yasta belli bi seviyede, terbiyesiz ya neyse banlanmıs

Kuzeyin falı banada erken tuttu doktorum hormonal sorun yüzünden hamile kalman zor dediği zaman kuzey bana yooo senin sağlık sorunun yok hamile kalacaksın ama bahar ayları gibi demişti erken oldu :)

benim bu forumda en sevdiğim şey kimsenin yargılamaması ve herkesin birbirine destek olması
çünkü fal ve bir takım spiritüel şeylere normal hayatta herkes kötü gözle bakıyor, kızıyorlar ya da dalge geçiyorlar. yüz yüze herkese rahatça anlatamıyorsun bazı deneyimleri ama burası bunun için var. kimse "bir git allahsen" demiyor. hoşunuza gitmiyorsa burada niye takılıyorsun yani. ilk kez bir dalkavuğa sinirlendim.

Kuzeyin falı banada erken tuttu doktorum hormonal sorun yüzünden hamile kalman zor dediği zaman kuzey bana yooo senin sağlık sorunun yok hamile kalacaksın ama bahar ayları gibi demişti erken oldu :)
Merhaba bu Kuzey dediğiniz nerede acaba yorumları okudum baya heyecanlandım

Soğanlık emine'yi buldunuz mu yaa ben de arıyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…