Ne felsefi değimi Prof Teoman duralı nın asistanı mübarekKuzey'e "karamsar olmak falı etkiler mi" diye sormuştum, sürekli karamsar ve negatif düşünürsen negatifliği kendine çekersin demişti. Ben Kuzey'e geçen hafta gittiğimde kafenin devredileceğini büyük ihtimalle oradan ayrılacağını söylemişti. Ben de kaybetmemek için numarasını aldım isteyene yollarım. Neslihan'ı da çok merak ettim şimdi...
Sade kahve var yanında dade soda ondan verelimayyy bulursan banada söylermisin ? yeni birilerini deneyim bende hande ve kuzey dışında :) şu sütlü kahve neslihanı da istşyorum ama bakırkoy uzak geliyor biraz bana
Aile danışmanlara psikolog git kendini geliştirgerçekten geleceği, evlilikte 5 10 yıl ileriyi kestirebilecek birilerini önerir misiniz şehir fark etmez. durumum biraz farklı. ileriye dönük soru işaretlerim var. evliliğimin ileride bozulacağına ve bu rüyanın kabusa dönüşeceği bi paranoya mıdır his midir nedir anlamadım. böyle bi ruh halindeyim
Bakırköy dejavu ,laf cafe Ataköy sentinus yeşilköy diosBakırköy,ataköy,yeşilköy taraflarında bildiğiniz iyi bir falcı var mı geleceği tutturan
Bakırköy dejavu ,laf cafe Ataköy sentinus yeşilköy dios[/QUOTmugeg kimler iyi bu cafelerde?
Bakırköy dejavu ,laf cafe Ataköy sentinus yeşilköy dios
Kafasi bozuk olan buraya saldirmaya geliyor, sanane arkadasim bizim inancimizdan. Neyse banlarlar bugun.
Çekim yasası uydurma Amerikancı tüketim ekonomisini ayakta tutmak insanlara EGO'yu ben istiyorum pompalayan uydurma bişey sufiler filozoflar kutsal kitaplar çekim yasasını bulamadı elin Amerikalısı buldu fal işi kaygı ve özgüven eksikliğinden kaynaklanır kader inanıyorsun neden falcıya gidiyorsun eğlenmeye mi ? Sizin tek sorununuz ben merkezli olmak bol sıfırlı maaşlar lüks yaşamlar ;mutluluk değil
İnsanlara hakaret etme cüretini nereden alıyor ki bu.. Kim yani.. Kendisi ergen olmasa durup dururken sataşmazdı. Burdaki herkes belli bi yasta belli bi seviyede, terbiyesiz ya neyse banlanmısKafasi bozuk olan buraya saldirmaya geliyor, sanane arkadasim bizim inancimizdan. Neyse banlarlar bugun.
Kuzeyin falı banada erken tuttu doktorum hormonal sorun yüzünden hamile kalman zor dediği zaman kuzey bana yooo senin sağlık sorunun yok hamile kalacaksın ama bahar ayları gibi demişti erken oldu :)merhaba kızlar :) kuzey bana "ocak ayından bir şey bekleme, şubat ayında konuşacaksınız, sen sakın yazma" demişti. ama ben dayanamadım yazdım, biraz sert şeyler yazmıştım hem de ama olumlu bir konuşma oldu, şaşırdım. hiç yazmayacaktım ama falı bozdum sanırım. kuzey'in dediği tarih şubat ve mart. falı patladı mı ya da tarihi erken mi tuttu anlayamadım, size bırakıyorum :)
gözün aydın canım sağlıkla alırsın ins kucagınaKuzeyin falı banada erken tuttu doktorum hormonal sorun yüzünden hamile kalman zor dediği zaman kuzey bana yooo senin sağlık sorunun yok hamile kalacaksın ama bahar ayları gibi demişti erken oldu :)
Benimlede dalga gecmiş saçmadapan kendincebu ne ya:) psikoloğa git falan yazmış birisi bana. sanki fal forumuna zorla çağırdık. zaten ciddi ciddi psikologluğum:) bir de bu kadın mı erkek mi neyse o psikolojimi bozdu
Merhaba acaba numarası duruyor mu hala sizde özelden falan alabilir miyim numarasını? :)Tuzla da arayinca tarif etmisti yerini
Merhaba bu Kuzey dediğiniz nerede acaba yorumları okudum baya heyecanlandımKuzeyin falı banada erken tuttu doktorum hormonal sorun yüzünden hamile kalman zor dediği zaman kuzey bana yooo senin sağlık sorunun yok hamile kalacaksın ama bahar ayları gibi demişti erken oldu :)
Soğanlık emine'yi buldunuz mu yaa ben de arıyorum onuBen de fal deneyimlerimi yazayım sizlere...
Kadıköy Angel Cafe burcu; ben beğendim bu kızı, mantıklı şeyler söylüyor, anı gayet başarılı biliyor..
Güneşli Seda; tam emin olamadım, dediği bir kaç şey doğru çıkmadı... Sudan okuduklarının da bir hilesi olmalı. Askıda kaldı ben de
bakırköy Enfal; bi insan hiç mi tutturamaz
Taksim sembol Levent; felaket ötesi saçmaladı
Bakırköy Secret Duygu idi adı sanırım; bu çocuk isabetli şeyler söylüyor, bikaç bişeyi de çıktı...
Etiler Şengül; gayet başarılı ve de pahalı
Fısıltım cafe okan; saçmalığın dik alası ve de her yerde kendi reklamını yapıyor, ciddi de paramı aldı
Gaziosmanpaşa gül; ehhh
Kadıköy Ezgi; bazı şeyleri tutturdu ama alakasız şeyler de söyledi...
Bakırköy Talin; facia ötesi aöam diyim
Aklıma gelen bunlar
Soğanlık Emineyi denemek istiyorum ama telini bulamadım henüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?