İstanbul'da Fal - Falcılar

istanbuda bir çok falcıya gittim tavsiye isteyen özelden yazabilirim ama ben artık sadece falgram da baktırıyorum en memnun kaldığım yer burası hem ucuz hem çok güzel

Off basin saolsun ( allah sabir versin sana ve ailesine. Fal mal hikaye gercekten (

Canim basin saolsun cok uzuldum inanamadim mecazi anlamda diye düşündüm. Ama bir benzerini 2yil once ben yasadim daha kotusunu bir adam ailemden bir kisinin bir vefata uzuldugunu soylemisti ozmn anlamadim cikinca anladim malesef umarim atlatirsin bunu Rabbim sabir versin...
Buarada sevdigim doguda asker ve ben cok endiseliyim bizede boyle olumlu konustular tmm ciktida ama suan ne yazdığımida bilmiyorum epey endiselendim kotu bisey yazdimsa kusura bakmayin bir kotu oldum ben

Kizlar hazir konu açılmışken ölüm hk.da
ben o ikiyil once olum karti cikmisti cidden birkac ay sonra bir vefat yasandi...aralikta gittigimde okart yine cikti ve su son mesajlardan sonra bir tuhaf oldum cunku zaten sevgilmde doguda..onu bunalttigimi dusundum suan..bence olum evlilik bebek gibi seyler fallarda gozukmuyor offff

Tarot kartı aslında ölümü ifade etmez. Eskinin bitişini Yen'inin başlangıcını ifade eder. Hatta bulunduğu duruma göre anlamı olumlu bile olabilir.

Canim cunku
Tarot kartı aslında ölümü ifade etmez. Eskinin bitişini Yen'inin başlangıcını ifade eder. Hatta bulunduğu duruma göre anlamı olumlu bile olabilir.
soru sağlıkla alakası değilse (ki tarota sağlıkla ilgili soru sorulmaz) fiziki ölümü ifade etmez

istanbuda bir çok falcıya gittim tavsiye isteyen özelden yazabilirim ama ben artık sadece falgram da baktırıyorum en memnun kaldığım yer burası hem ucuz hem çok güzel
bende şimdi falgram.com da filize baktırdım dediğiniz kadar varmış çok beğendim gerçekten yorumları çok isabetli fiyatta çok uygun

Benim tarot falindan soguma nedenlerimden biri baktigim kisi de olum gormem ve sonra olmesi. nine dede diye dusunmustum oyle yormustum oysa ki. Sonra cok korktum ve biraktim. Kucuktum bir de Belki alakasi yok ama insan etkileniyor.

Belli bir kart acilimi olmasi lazim. Olum kartindan ziyade kule karti ve benzeri negatif kartlar geldigi zaman ona yorarsin ki kulenin tersi duzu bile onemli.

Olum tek basina pozitif kartlarla beraber yenilige isaret eder. Cok negatif kart varsa kotudur. Bir de ask falinda cikmaz ölüm. Ayrilik ya da iliskide yeni baslangic manasina gelir.

Kızlar herkese selam bayadır giremiyordum baya falcı deneyimimi sizle paylaştım şimdiki falcı favorimi sizinle paylaşcam eskisi gibi falcı gezmiyorum Gökçe ye baktırıyorum o baya iyi tarihleriyle çıkan falları oldu en son 2 ay önce ayrıldığım erkek arkadaşımın kapıya geleceğini söylemişti Onu da bildi karşı taraf düşüncelerini iyi biliyor ünlülere de baktığı için randevusu dolu ama ben sordum tlf la irtibata geçebilirsiniz. 50 tl ye bakıyor bilginize isteyenlere özelden numarasını atabilirim

Nerede fal bakıyor. Telefon numarasını atabilir misiniz ?

Canim hosgeldin :)

Gokce herkese ayni seyleri soylemisti diye konusuldu, okumadin mi? ciktiysa da tesadufen cikmistir sana sanirim. cok ciddi patlamisti cunku burada cogu kisiye.

Hemde harfiyen aynı şeyleri söylemişti çok iyi hatırlıyorum öyle 2-3 kişide değildi daha fazlaydı

Canim hosgeldin :)

Gokce herkese ayni seyleri soylemisti diye konusuldu, okumadin mi? ciktiysa da tesadufen cikmistir sana sanirim. cok ciddi patlamisti cunku burada cogu kisiye.
Bir buçuk Aydır girmiyorum İstanbul'da gitmediğim falcı kalmadığı için Burda da baya deneyimin yazılıdır tesadüfü yada iyi falcı kötü falcı iyi biliyorum zamanında 1000 tl fala verdiğim zamanlarda aman siz yapmayında şu anda bir kaçına baktırıyorum enerji meselesi Gökçe benim içimin şu anda çok iyi

evet canim seni taniyoruz zaten de, Gokce epey patladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…