- 26 Ocak 2017
- 1
- 1
- 1
- 35
Özelden yazmayın buradan açıklayın kimlere gittiğinizi ve yorumlarınızıistanbuda bir çok falcıya gittim tavsiye isteyen özelden yazabilirim ama ben artık sadece falgram da baktırıyorum en memnun kaldığım yer burası hem ucuz hem çok güzel
Arkadaşlar Hande'nin de kuzey'inde falı çıkmadı bana .. Sevdiğim , barışacaksınız dedikleri adamı Mart'ta el ele gördükleri kişiyi maalesef ani bir şekilde sonsuzluğa uğurladık .Burada fala umut bağlayanlar için yazıyorum bu mesajı.
canım sabır diliyorum basın sagolsunArkadaşlar Hande'nin de kuzey'inde falı çıkmadı bana .. Sevdiğim , barışacaksınız dedikleri adamı Mart'ta el ele gördükleri kişiyi maalesef ani bir şekilde sonsuzluğa uğurladık .Burada fala umut bağlayanlar için yazıyorum bu mesajı.
Arkadaşlar Hande'nin de kuzey'inde falı çıkmadı bana .. Sevdiğim , barışacaksınız dedikleri adamı Mart'ta el ele gördükleri kişiyi maalesef ani bir şekilde sonsuzluğa uğurladık .Burada fala umut bağlayanlar için yazıyorum bu mesajı.
hep bu son bu son diyorum ama tavsiye eder misin burcuyu benim derdim şu aslında ben su andaki duygu ve düşüncelerini merak ediyorum.gelecekle ilgili bilse fena olmaz tabii de ama anı bilmesi önemli
Tarot kartı aslında ölümü ifade etmez. Eskinin bitişini Yen'inin başlangıcını ifade eder. Hatta bulunduğu duruma göre anlamı olumlu bile olabilir.Kizlar hazir konu açılmışken ölüm hk.da
ben o ikiyil once olum karti cikmisti cidden birkac ay sonra bir vefat yasandi...aralikta gittigimde okart yine cikti ve su son mesajlardan sonra bir tuhaf oldum cunku zaten sevgilmde doguda..onu bunalttigimi dusundum suan..bence olum evlilik bebek gibi seyler fallarda gozukmuyor offff
Canim cunkuKizlar hazir konu açılmışken ölüm hk.da
ben o ikiyil once olum karti cikmisti cidden birkac ay sonra bir vefat yasandi...aralikta gittigimde okart yine cikti ve su son mesajlardan sonra bir tuhaf oldum cunku zaten sevgilmde doguda..onu bunalttigimi dusundum suan..bence olum evlilik bebek gibi seyler fallarda gozukmuyor offff
soru sağlıkla alakası değilse (ki tarota sağlıkla ilgili soru sorulmaz) fiziki ölümü ifade etmezTarot kartı aslında ölümü ifade etmez. Eskinin bitişini Yen'inin başlangıcını ifade eder. Hatta bulunduğu duruma göre anlamı olumlu bile olabilir.
Basin sag olsun..basin sag olsun canim( off hayat ne kisa
bende şimdi falgram.com da filize baktırdım dediğiniz kadar varmış çok beğendim gerçekten yorumları çok isabetli fiyatta çok uygunistanbuda bir çok falcıya gittim tavsiye isteyen özelden yazabilirim ama ben artık sadece falgram da baktırıyorum en memnun kaldığım yer burası hem ucuz hem çok güzel
Tarot kartı aslında ölümü ifade etmez. Eskinin bitişini Yen'inin başlangıcını ifade eder. Hatta bulunduğu duruma göre anlamı olumlu bile olabilir.
Nerede fal bakıyor. Telefon numarasını atabilir misiniz ?Kızlar herkese selam bayadır giremiyordum baya falcı deneyimimi sizle paylaştım şimdiki falcı favorimi sizinle paylaşcam eskisi gibi falcı gezmiyorum Gökçe ye baktırıyorum o baya iyi tarihleriyle çıkan falları oldu en son 2 ay önce ayrıldığım erkek arkadaşımın kapıya geleceğini söylemişti Onu da bildi karşı taraf düşüncelerini iyi biliyor ünlülere de baktığı için randevusu dolu ama ben sordum tlf la irtibata geçebilirsiniz. 50 tl ye bakıyor bilginize isteyenlere özelden numarasını atabilirim
Kızlar herkese selam bayadır giremiyordum baya falcı deneyimimi sizle paylaştım şimdiki falcı favorimi sizinle paylaşcam eskisi gibi falcı gezmiyorum Gökçe ye baktırıyorum o baya iyi tarihleriyle çıkan falları oldu en son 2 ay önce ayrıldığım erkek arkadaşımın kapıya geleceğini söylemişti Onu da bildi karşı taraf düşüncelerini iyi biliyor ünlülere de baktığı için randevusu dolu ama ben sordum tlf la irtibata geçebilirsiniz. 50 tl ye bakıyor bilginize isteyenlere özelden numarasını atabilirim
bende az önce aynını dedim :)Canim hosgeldin :)
Gokce herkese ayni seyleri soylemisti diye konusuldu, okumadin mi? ciktiysa da tesadufen cikmistir sana sanirim. cok ciddi patlamisti cunku burada cogu kisiye.
Hemde harfiyen aynı şeyleri söylemişti çok iyi hatırlıyorum öyle 2-3 kişide değildi daha fazlaydıKızlar herkese selam bayadır giremiyordum baya falcı deneyimimi sizle paylaştım şimdiki falcı favorimi sizinle paylaşcam eskisi gibi falcı gezmiyorum Gökçe ye baktırıyorum o baya iyi tarihleriyle çıkan falları oldu en son 2 ay önce ayrıldığım erkek arkadaşımın kapıya geleceğini söylemişti Onu da bildi karşı taraf düşüncelerini iyi biliyor ünlülere de baktığı için randevusu dolu ama ben sordum tlf la irtibata geçebilirsiniz. 50 tl ye bakıyor bilginize isteyenlere özelden numarasını atabilirim
Bir buçuk Aydır girmiyorum İstanbul'da gitmediğim falcı kalmadığı için Burda da baya deneyimin yazılıdır tesadüfü yada iyi falcı kötü falcı iyi biliyorum zamanında 1000 tl fala verdiğim zamanlarda aman siz yapmayında şu anda bir kaçına baktırıyorum enerji meselesi Gökçe benim içimin şu anda çok iyiCanim hosgeldin :)
Gokce herkese ayni seyleri soylemisti diye konusuldu, okumadin mi? ciktiysa da tesadufen cikmistir sana sanirim. cok ciddi patlamisti cunku burada cogu kisiye.
Bir buçuk Aydır girmiyorum İstanbul'da gitmediğim falcı kalmadığı için Burda da baya deneyimin yazılıdır tesadüfü yada iyi falcı kötü falcı iyi biliyorum zamanında 1000 tl fala verdiğim zamanlarda aman siz yapmayında şu anda bir kaçına baktırıyorum enerji meselesi Gökçe benim içimin şu anda çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?