İstanbul'da Fal - Falcılar

Angels Burcu favorilerimden, sadece cumartesi günleri çalışıyor. benim asla olmaz dediğim bir şey vardı, şu tarihte olucak dedi inanmadım, oldu. daha nicesi, ben cumartesiyi denkleştiremiyorum diye gidemiyorum ama tavsiye ederim mutlaka

neyse arada böyle komik şeyler de olmalı:)

o 4 isim kimler?

Hande nerede şuan, hangi kafede?

Melekler EREN i ben hiç begenmedim. Kadir cok cok daha iyi. Eren'e vasat bile diyemiyorum. Dün gittim erene

Melekler EREN i ben hiç begenmedim. Kadir cok cok daha iyi. Eren'e vasat bile diyemiyorum. Dün gittim erene
Bu bahsettiğim falda keşke başka birini deneseymişim demiştim ben de ama ben hiç sormadan eğitim durumundan o da bahsetti o yüzden yorum yapamıyorum tam olarak.

hep bu son bu son diyorum ama tavsiye eder misin burcuyu benim derdim şu aslında ben su andaki duygu ve düşüncelerini merak ediyorum.gelecekle ilgili bilse fena olmaz tabii de ama anı bilmesi önemli

Arkadaşlar Hande'nin de kuzey'inde falı çıkmadı bana .. Sevdiğim , barışacaksınız dedikleri adamı Mart'ta el ele gördükleri kişiyi maalesef ani bir şekilde sonsuzluğa uğurladık .Burada fala umut bağlayanlar için yazıyorum bu mesajı.

basin sag olsun canim ( off hayat ne kisa

Başınız sağolsun. Falcılara tabiki umut bağlamamak lazım hele ki ölümü görmeleri imkansız ötesi...

Cok üzüldüm gerçekten. Başın sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…