benim bu forumda en sevdiğim şey kimsenin yargılamaması ve herkesin birbirine destek olması
çünkü fal ve bir takım spiritüel şeylere normal hayatta herkes kötü gözle bakıyor, kızıyorlar ya da dalge geçiyorlar. yüz yüze herkese rahatça anlatamıyorsun bazı deneyimleri ama burası bunun için var. kimse "bir git allahsen" demiyor. hoşunuza gitmiyorsa burada niye takılıyorsun yani. ilk kez bir dalkavuğa sinirlendim.
4 kez gitmişimdir benzer şeyler ama anda iyi ben beğeniyorum sorunları doğru tespit ediyor kişilerin ruh halini içinde bulunduğu durumları da biliyor hissiyatı çok kuvvetli attığını düşündürecek bişey olmadı başkalarından duyduğunuz şeyleri tespitleri var ha ayrıntı Yok ama sorunları tespit edebiliyor ben artık gitmiyorum gittiğim 4 isim var onlara gitmeyi tercih ediyorum
Hande nerede şuan, hangi kafede?Ben Hande'ye ilk 2016 mart ayında baktırdım. O dönem eski erkek arkadaşım yazıp duruyordu onu bildi ama olmayacağını söyledi. Çok inanmak istememiştim ama bir yere varmadı öngördüğü gibi:) Hayatıma birkaç ay sonra yeni birinin gireceğini söyledi ve tarif etti harf verdi çok sallamamıştım ama gel gelelim o da çıktı:) hayatıma yeni biri girince ayıldım zaten aha hande bilmişti diye işte o gün Handesever oldum
Hande nerede şuan, hangi kafede?
Netde Bir cep numarası yazıyor, aradım açmadılar bugün. Rica etsem kafenin numarasını özelden yazar mısınız?Mi Cafede Beşiktaş, netten bakabilirsiniz. Önceden randevu alıp gidiliyor:)
soganlık emınenın numarası bende var ama hiç çıkmaz onun nfalıSoğanlık emine'yi buldunuz mu yaa ben de arıyorum onu
Aa ben tam aksini duydum hep amasoganlık emınenın numarası bende var ama hiç çıkmaz onun nfalı
evet soğanlık emine ÇIKMADIsoganlık emınenın numarası bende var ama hiç çıkmaz onun nfalı
Melekler EREN i ben hiç begenmedim. Kadir cok cok daha iyi. Eren'e vasat bile diyemiyorum. Dün gittim ereneHayatımda aşk konusu dışında bir gelişme yaşandı ve bu konuda olumsuz konuşan tek kişi yani Kuzey patladı
Melekler Eren bu konuya ben sormadan değinmişti ama fal sonundaki sorumda bambaşka bir şehir söyledi o yüzden çıktı ya da patladı diyemiyorum.
Bu bahsettiğim falda keşke başka birini deneseymişim demiştim ben de ama ben hiç sormadan eğitim durumundan o da bahsetti o yüzden yorum yapamıyorum tam olarak.Melekler EREN i ben hiç begenmedim. Kadir cok cok daha iyi. Eren'e vasat bile diyemiyorum. Dün gittim erene
Beşiktaş cafe benimMerhaba bu Kuzey dediğiniz nerede acaba yorumları okudum baya heyecanlandım
hep bu son bu son diyorum ama tavsiye eder misin burcuyu benim derdim şu aslında ben su andaki duygu ve düşüncelerini merak ediyorum.gelecekle ilgili bilse fena olmaz tabii de ama anı bilmesi önemliAngels Burcu favorilerimden, sadece cumartesi günleri çalışıyor. benim asla olmaz dediğim bir şey vardı, şu tarihte olucak dedi inanmadım, oldu. daha nicesi, ben cumartesiyi denkleştiremiyorum diye gidemiyorum ama tavsiye ederim mutlaka
Netde Bir cep numarası yazıyor, aradım açmadılar bugün. Rica etsem kafenin numarasını özelden yazar mısınız?
basin sag olsun canimArkadaşlar Hande'nin de kuzey'inde falı çıkmadı bana .. Sevdiğim , barışacaksınız dedikleri adamı Mart'ta el ele gördükleri kişiyi maalesef ani bir şekilde sonsuzluğa uğurladık .Burada fala umut bağlayanlar için yazıyorum bu mesajı.
Başınız sağolsun. Falcılara tabiki umut bağlamamak lazım hele ki ölümü görmeleri imkansız ötesi...Arkadaşlar Hande'nin de kuzey'inde falı çıkmadı bana .. Sevdiğim , barışacaksınız dedikleri adamı Mart'ta el ele gördükleri kişiyi maalesef ani bir şekilde sonsuzluğa uğurladık .Burada fala umut bağlayanlar için yazıyorum bu mesajı.
Cok üzüldüm gerçekten. Başın sağolsun.Arkadaşlar Hande'nin de kuzey'inde falı çıkmadı bana .. Sevdiğim , barışacaksınız dedikleri adamı Mart'ta el ele gördükleri kişiyi maalesef ani bir şekilde sonsuzluğa uğurladık .Burada fala umut bağlayanlar için yazıyorum bu mesajı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?