Ayrilik aninda en dogru yorumlari ben topraktan aldim sanirim cogu zaman.bakirkoy mandal cafede.Kızlar merhaba,
Sanırım forumdaki herkes benden daha çok bilgi sahibi İstanbul ve falcı konusunda fikir almak istedim gidenlerden.
Bi ayrılık durumum söz konusu, forumlardan bulduğum üzere Kadıköy Angel's Cafe'deki Cengiz ve Zodiac Cafe'deki Levent Oran'a fal baktırdım :)
Cengiz; dönmeyecek gurur yapacak dedi ama çok ayrıntı vermedi ne benim ne karşımdaki hakkında
Levent; dönecek ama zaman lazım biraz sen adım atmayacaksan eğer bekle, yıldızınız bir görünüyor falan dedi. Daha detay baktı ben ve karşımdaki hakkında analiz vs tarzında.
İnsan birine inanmak istiyor ama baktıranınız var mı?
Teşekkürler.
Aralarında telefondan bakan var mı acaba?Ayrilik aninda en dogru yorumlari ben topraktan aldim sanirim cogu zaman.bakirkoy mandal cafede.
Cok fazla ayrinti vermedigi icin beni tatmin etmez daha dogrusu cocuk gecmisi fazla uzatmiyor bizde aaa bildi demek icin gecmsii severiz ya..
ama zamanlari ve olacak olmayacak dediklerini hep yasamisimdir.
Bakirkoy neslihana gittik,dedikleri cikarmi bilmem.ki 1 aya cikacak dedigine gore ama anda bugune kdr baktirdiklarimdan en iyisiydi.
Cok degisik ayrintilar bildi...
Bu iki kisi tlfda bakmiyordur ama zamaninda mudavimlerden oldugum icin tlflada bir kac kisiye baktirdim.ama herkes geldi gecti an`a inanip cok bekledik dediklerini ☺Aralarında telefondan bakan var mı acaba?
Bayadır girmiyordum buraya selammm Bu Neslihan nerde acaba Yen'i yeri denmiş ama orda kalmış D Dfn00 bilgi verir misin rica etsem .birde şu reklam kokan hareketler içinKazen şu A arzu0660 la bakabilir misin hiç büyü sevaptır günahtır tartışmasına karışmasın canım forum şimdi sağolun tekrardan iyi geceler :))
Neslihana akşam iş çıkışı gidicem kızlar. Su falı baktırıcam söylerim
50 dediler buradakiler ama bilmiyorum canım. Ben cozuttum zaten hem online hem yüz yüze falu şu 1 aydır. Neslihanı genelde iyi diye okudum bir deniyim:). Bu arada neslihan hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar?süperrr bende gitmeyi planlıyordum bu hafta senin yorumun önemli , yorumunu heyecanla bekliyor olacagım ben ücreti ne kadar acaba su falının
çok sağol canım gidiyorum yorumu yazacağım inş güzel geçer :)Canım Neslihan Bakırköy'de Sütlü kahve diye bir cafe var orda google yazarsan numarası cıkar randevulu gidiyorsun özellikle su falında iddalıymış kahve tarot baktırdım güzeldi su falına bende gitmedim daha gidersen bilgilendir bizide
Bende akşam gidicem. Yazarsan çok sevinirim yorumunuçok sağol canım gidiyorum yorumu yazacağım inş güzel geçer :)
Reklamları izlediiniz:)@Munearkadaşlar falcı bilmem ama üstünüzde büyü varmı yokmu gören birisi var ben baktırdım sevgilime birisi benden soğusun diye büyü yatırmış ve o aralar gerçekten aramız çok kötüydü benden ayrıldı ama nefret edercesine sonra bu kadın büyüyü bozdu bana bağlamak için bir işlem yaptı inanmıyordum açıkcası ama çok seviyordum denemek istedim birşey kaybetmezdim tutarmı tutmazmı bilmeden yaptırdım 15 gün içinde geri döndü köpek gibi yalvardı ben o zaman anladımki büyü gerçekten varmış elif hoca bu işte usta
Ben daha yaratıcı olmalarını beklerken işler dahada kötüye gidiyorReklamları izlediiniz:)@Mune
Canım baktırdın mı nasıldı?çok sağol canım gidiyorum yorumu yazacağım inş güzel geçer :)
çok sağol canım gidiyorum yorumu yazacağım inş güzel geçer :)
Merhaba kızlar ben gururlu3434 uzun zamandır sadece okuyarak takip edebildim,şifremi unutup mail adresimi alamadığım için tekrar üyelik yaptırmak zorunda kaldım
Gelelim baktırdığım fallara
Fal sepeti medyum gizem: kişilik analizleri doğruydu sorduğum bir konu için daha çok zaman verdi çıkarsa sizi bilgilendirelim,2.ye tekrar soru sorduğumda sorduğum soruyu okumamış bile,çokta tatmin olmadım açıkcası
Firuzen: oda falı kısa kesip atmış,çok yuvarlak konuşmuş net değil söylemleri tarih vermiyor sadece ay bazı zaman veriyor şubat ayı için dediği birşey çıkarsa sizi bilgilendiririm.[/
gururlu merhaba ben zeynoloji senı hatırladım nasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?