İstanbul'da Fal - Falcılar

Ayrilik aninda en dogru yorumlari ben topraktan aldim sanirim cogu zaman.bakirkoy mandal cafede.
Cok fazla ayrinti vermedigi icin beni tatmin etmez daha dogrusu cocuk gecmisi fazla uzatmiyor bizde aaa bildi demek icin gecmsii severiz ya..
ama zamanlari ve olacak olmayacak dediklerini hep yasamisimdir.

Bakirkoy neslihana gittik,dedikleri cikarmi bilmem.ki 1 aya cikacak dedigine gore ama anda bugune kdr baktirdiklarimdan en iyisiydi.
Cok degisik ayrintilar bildi...

Aralarında telefondan bakan var mı acaba?

arkadaşlar falcı bilmem ama üstünüzde büyü varmı yokmu gören birisi var ben baktırdım sevgilime birisi benden soğusun diye büyü yatırmış ve o aralar gerçekten aramız çok kötüydü benden ayrıldı ama nefret edercesine sonra bu kadın büyüyü bozdu bana bağlamak için bir işlem yaptı inanmıyordum açıkcası ama çok seviyordum denemek istedim birşey kaybetmezdim tutarmı tutmazmı bilmeden yaptırdım 15 gün içinde geri döndü köpek gibi yalvardı ben o zaman anladımki büyü gerçekten varmış elif hoca bu işte usta

Bayadır girmiyordum buraya selammm Bu Neslihan nerde acaba Yen'i yeri denmiş ama orda kalmış D Dfn00 bilgi verir misin rica etsem .birde şu reklam kokan hareketler için Kazen şu A arzu0660 la bakabilir misin hiç büyü sevaptır günahtır tartışmasına karışmasın canım forum şimdi sağolun tekrardan iyi geceler :))

Canım Neslihan Bakırköy'de Sütlü kahve diye bir cafe var orda google yazarsan numarası cıkar randevulu gidiyorsun özellikle su falında iddalıymış kahve tarot baktırdım güzeldi su falına bende gitmedim daha gidersen bilgilendir bizide

süperrr bende gitmeyi planlıyordum bu hafta senin yorumun önemli , yorumunu heyecanla bekliyor olacagım ben ücreti ne kadar acaba su falının
50 dediler buradakiler ama bilmiyorum canım. Ben cozuttum zaten hem online hem yüz yüze falu şu 1 aydır. Neslihanı genelde iyi diye okudum bir deniyim:). Bu arada neslihan hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar?

çok sağol canım gidiyorum yorumu yazacağım inş güzel geçer :)

Reklamları izlediiniz:)@Mune

Merhaba kızlar ben gururlu3434 uzun zamandır sadece okuyarak takip edebildim,şifremi unutup mail adresimi alamadığım için tekrar üyelik yaptırmak zorunda kaldım
Gelelim baktırdığım fallara
Fal sepeti medyum gizem: kişilik analizleri doğruydu sorduğum bir konu için daha çok zaman verdi çıkarsa sizi bilgilendirelim,2.ye tekrar soru sorduğumda sorduğum soruyu okumamış bile,çokta tatmin olmadım açıkcası
Firuzen: oda falı kısa kesip atmış,çok yuvarlak konuşmuş net değil söylemleri tarih vermiyor sadece ay bazı zaman veriyor şubat ayı için dediği birşey çıkarsa sizi bilgilendiririm.

çok sağol canım gidiyorum yorumu yazacağım inş güzel geçer :)

Bende dayanamadım randevu aldım su falı için bugüne kızlar yaa umarım beğenmişssindir yoksa iptal edecegim randevuyu
benim istedigim bilgi geleceğe yönelik değil şimdiki zamanla ilgili net bilgiller %100 lazım bana muallakta olduğum 1 konu varda bu aşamada nokta atışı şeyler söylerse bana mest olurum bakalım

Sağol canım sen nasılsın ?fallara son surat devam zeynocum evlenip bir kurtulsaydım hayırlısıyla onun derdindeyim
senden okuyup fal sepetine girdim nesibeyi online yakalayamayınca medyum gizeme baktırdım,dün yine bir kriz geldi bu seferde firuzeni denedim enerji çalışması falan diyor dur bakalım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…