- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Nasildi?
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldımyazılanların bir kısmını okudum veeee dayanamadım bende bir fal kolik olarak deneyimlerimi anlatayım dedim ..
ben uzun yıllar tırım tırım falcı gezen bir arkaşım nedeniyle yanında olunca dayanamayıp bende baktırıyordum mecburr ( ee işin içinde birde aşk meşk konuları olunca farz oluyor baktırmak ) belki 50 falcıya gitmişizdir o derece bir ara cozutmuştuk iyiceSonra uzun yıllar bıraktım 3 yıldır hiç baktırmıyordum amaaaa aşık oldum ve yeniden dadandım öffff
neyse gelelim esas konuya hatırladıgım hatırlamadıgım çok kişiye gittik hatta günde 2 bazen 3 fal baktırıyorduk
En favorilerim ;
1. Taksim Paradise cafe Demet : belki 7 dk kısa bakıyor ama beni hiç yanıltmadı şimdiye kadar anlık ögrenmek istedigim konularda ki ben genelde gelecekte ne olacak diye degil kafama takılan seyler için gidiyorum ona en son 1 ay önce gittim 5 yıldır izini bulamıyordum homeofis bakıyormuş çünkü artık azimle buldum .
he gelecekle ilgili durumlarda bana söyledigi çıktımı hatırlamıyorum açıkcası ama bir arkadasıma hostes olarak görüyorum seni demişti kız o dönem bi markette kasiyerdi aklının ucunda yoktu dalga geçmiştik 6 ay sonra olmuştu sok olmuştuk
ama durun bakalım en son gittigimde konumla alakalı gelecekle ilgili söyledikleri oldu bakalım cıkacakmı
2. Majestik cafe emre : emre artık majestikte degil kendi yeri varmış ögrendim ama su falında ve tarotta cok iyidir uzun zamandır gitmiyordum ama ugrayacagım fal orucumu ilk demetle bozdugum için ona daha sıra gelmedi . bana o dönem erkek arkadasımla aramız cok süperken hiç unutmam " 1 ay sonra 25 eylülde ayrılacaksınız hatta onun hayatında senden daha eski başka bi kız var vs. demişti " tarot baktırmıştım ve imkan yokken aramızda hiç bir olumsuzluk yokken cocuk benden dedigi tarihte sorunlarım var diyerekten ayrılmıştı sok olmuştum sonrasındada o dönem defalarca gittim iyi tahminleri var ... yakın zamanda su falına gidecegim yeni askımla ilgili bakalım neler cıkacak :)
3. See garden neslihan : onada yıllar evvel 2 kez fal baktırmıştım biri imkansızdı cıktı birinin zamanı vardı cıktımı cıkmadımı hatırlamıyorum yalan olmasın 2010 da baktırmıştım en son yeni yerinede yıllarr sonra yeniden gitmek istiyorum bakalım :)
4. Almira cafe Enfal : Bu adam iyimi degilmi karar veremedim çok yuvarlak konusuyor hatta söylediklerini bazen anlamıyorum ama beni sasırttıgı seyler oldu anlık konular için iyi bence " mesela benim 2 ismim var 2. degişik öyle herkesin aklına gelebilecek bi isim degil onu söylemişti ye yanımdaki arkdasım bile bilmiyordu bunu sok olmuştum adam direk söylemişti resmen hatta ilk kulagıma o isim üflenmiş digeri sonradan nüfüsta yazılan gidip adımı söyledigimde bana senin gercek adın aslında x saana bunu demem gerekiyor demişti inanamamıştım ...
Bu arada sembolde ve meleklerde hatta taksimin neredeyse her kafesinde cok fal baktırdım zamanında o saydıklarınızın hepsine ama benim en favorim bu 4ü sizin aklınıza gelen varsa sorun belki hatırlarım eskilerden nasıldı sayfaları okudukça hatırlıyorum ama cok iz bırakmadıklarından mucizevi seyler bilmediklerinden favori listeme girememişlerdir :)
Gelecek konusunda ( 2-3 sene) veya ilişkiler konusunda nokta atışı yapan kimi tavsiye edersin?
Nurgül sana da çıksaydı denerdik ;/
Orasi kesin =).. hadi bakalim kimin fallari cikacak bundan sonra.. Nilufer abla iyi bir falci bence, ama son baktigi falda pek zamani yoktu ve nasil desem artik beni tanidigi icinmidir daha cok duygusal faktorler on plana cikiyor falda iyi cikamiyor. Bu benim dusuncem tabi. Ilk baktigi falda beni bile tarfi etmisti, ve okul ve ask konulari aynen dedigi gibi yasamistim.
slm nasil ulasiriz sengul hanima mj atarmisiniz ozeldenHemde harfiyen aynı şeyleri söylemişti çok iyi hatırlıyorum öyle 2-3 kişide değildi daha fazlaydı
Melekler kahvesi Şengül mü ulaşan varmı kendisine ?slm
slm nasil ulasiriz sengul hanima mj atarmisiniz ozelden
Telefonda bakanların hepsi böyle değil tabi tarz meselesi heralde . Sağlam birini bir bulabilsek söyledikleri çıkan ..Nur
Nurgülden bende umutluydum ama malesef verdigi tarih uzerinden 1 ay gecti hala tık yok
Ama telefonda bakanlar boyle mi bakıyor bilmiyorumda kadin resmini istiyor baktığı kişinin sonra adini ve bi yere oturup ayaklarını çapraz fakan yapmadan dümduz oturarark fala adapte olmasini burda ayak mühim galiba arada hat kesiliyor mu ne ayaklarını burk muyorsun dimi fskan diye hatırlatıyor enterasan geldi telefonda olunca :) gerci demette bakarken ayaklarini düz tutmani istiyor direk yüzüne Bakarak konuşuyor kahvesiz tarotsuz vaditasiz yani onu anliyorum artik ruhani bakiyirda , sizin baktirdiklariniz telefondakilerde hep boyle mi merak ettim
Şengül ulaşabilen yok canımslm
slm nasil ulasiriz sengul hanima mj atarmisiniz ozelden
Ay hatırlayamadım üstünden çok zaman geçtiSeni hatırlıyorumyıllar önce denk gelmiştik hatırladın mı ?
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldımyazılanların bir kısmını okudum veeee dayanamadım bende bir fal kolik olarak deneyimlerimi anlatayım dedim ..
ben uzun yıllar tırım tırım falcı gezen bir arkaşım nedeniyle yanında olunca dayanamayıp bende baktırıyordum mecburr ( ee işin içinde birde aşk meşk konuları olunca farz oluyor baktırmak ) belki 50 falcıya gitmişizdir o derece bir ara cozutmuştuk iyiceSonra uzun yıllar bıraktım 3 yıldır hiç baktırmıyordum amaaaa aşık oldum ve yeniden dadandım öffff
neyse gelelim esas konuya hatırladıgım hatırlamadıgım çok kişiye gittik hatta günde 2 bazen 3 fal baktırıyorduk
En favorilerim ;
1. Taksim Paradise cafe Demet : belki 7 dk kısa bakıyor ama beni hiç yanıltmadı şimdiye kadar anlık ögrenmek istedigim konularda ki ben genelde gelecekte ne olacak diye degil kafama takılan seyler için gidiyorum ona en son 1 ay önce gittim 5 yıldır izini bulamıyordum homeofis bakıyormuş çünkü artık azimle buldum .
he gelecekle ilgili durumlarda bana söyledigi çıktımı hatırlamıyorum açıkcası ama bir arkadasıma hostes olarak görüyorum seni demişti kız o dönem bi markette kasiyerdi aklının ucunda yoktu dalga geçmiştik 6 ay sonra olmuştu sok olmuştuk
ama durun bakalım en son gittigimde konumla alakalı gelecekle ilgili söyledikleri oldu bakalım cıkacakmı
2. Majestik cafe emre : emre artık majestikte degil kendi yeri varmış ögrendim ama su falında ve tarotta cok iyidir uzun zamandır gitmiyordum ama ugrayacagım fal orucumu ilk demetle bozdugum için ona daha sıra gelmedi . bana o dönem erkek arkadasımla aramız cok süperken hiç unutmam " 1 ay sonra 25 eylülde ayrılacaksınız hatta onun hayatında senden daha eski başka bi kız var vs. demişti " tarot baktırmıştım ve imkan yokken aramızda hiç bir olumsuzluk yokken cocuk benden dedigi tarihte sorunlarım var diyerekten ayrılmıştı sok olmuştum sonrasındada o dönem defalarca gittim iyi tahminleri var ... yakın zamanda su falına gidecegim yeni askımla ilgili bakalım neler cıkacak :)
3. See garden neslihan : onada yıllar evvel 2 kez fal baktırmıştım biri imkansızdı cıktı birinin zamanı vardı cıktımı cıkmadımı hatırlamıyorum yalan olmasın 2010 da baktırmıştım en son yeni yerinede yıllarr sonra yeniden gitmek istiyorum bakalım :)
4. Almira cafe Enfal : Bu adam iyimi degilmi karar veremedim çok yuvarlak konusuyor hatta söylediklerini bazen anlamıyorum ama beni sasırttıgı seyler oldu anlık konular için iyi bence " mesela benim 2 ismim var 2. degişik öyle herkesin aklına gelebilecek bi isim degil onu söylemişti ye yanımdaki arkdasım bile bilmiyordu bunu sok olmuştum adam direk söylemişti resmen hatta ilk kulagıma o isim üflenmiş digeri sonradan nüfüsta yazılan gidip adımı söyledigimde bana senin gercek adın aslında x saana bunu demem gerekiyor demişti inanamamıştım ...
Bu arada sembolde ve meleklerde hatta taksimin neredeyse her kafesinde cok fal baktırdım zamanında o saydıklarınızın hepsine ama benim en favorim bu 4ü sizin aklınıza gelen varsa sorun belki hatırlarım eskilerden nasıldı sayfaları okudukça hatırlıyorum ama cok iz bırakmadıklarından mucizevi seyler bilmediklerinden favori listeme girememişlerdir :)[/QUOT
peki sen kimi tavsiye edersin
Ayrıca ; kuzenime ve is arkadaşlarına söylediklerinin çıkması nedeniyle bi Nurgül adında Bağcılarda oturan bir kadınada yakin zamanda telefondan batırdım sırf meraktan trlefonla bakmak saçmalik nasil oluyor yahu diye kadin harbi hoşlandigim kişinin anadolu yakasında oturdugunu mesleğini nereli oldugunu vs. Herseyi söyledi ama 4 haftaya bana açilacagini söyledi ama tık yok hatta kadin son zamanlarda saçımda dökülme var ve ben bu konuya drli gibi takık durumdayımdepresifim o kadar taktim yani onu bile söyledi işimde terfi alacagimi soyledi doğru bekliyorum ancak hoslandigim kişiyle sevgili olma durumumuza verdigi tarih tırt çıktı sevgili olmayı gectim digru düzgün iletişim kuramiyorum adamla
Bu kadını bilen var mi aranizda merak ettim kuzenime epey çıktı çünkü kadınada yazdım hatta kuzenime tum dediklerin cikti bana falin çıkmadı diye çok umutlanmistim bee diye
Selam bana no atabilirmisiniz memnunsanızMedyum duzeyimi bilmiyorum ama bende tel.de baktirmama ragmen sevgilimin dis gorunusunu imajini gorur gibi anlatti gecmisi bir cirpida anlatti bu yuzden ben medyum sanmıştim bilmiyorum...
Telefonda bakıyormuBazı arkadaşlar çıkarsa yaz demişti an itibari ile tutkunun falı çıktı en erken verdiği tarihte bir konuşma yapacağımı neler konuşacağımızı söylemişti aynen dediği gibi bir konuşma yaptım bu gün , o sekiz şubat gibi demişti ama erken oldu fakat umarım diğer söyledikleride böyle erken erken çıkar :) çıkar mı diye tereddüt ediyordum ama tutturdu iki haftadır iki günde bir fal baktırıyordum en tutarlısı bu oldu , baktırmayan varsa tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?