Bazı arkadaşlar çıkarsa yaz demişti an itibari ile tutkunun falı çıktı en erken verdiği tarihte bir konuşma yapacağımı neler konuşacağımızı söylemişti aynen dediği gibi bir konuşma yaptım bu gün , o sekiz şubat gibi demişti ama erken oldu fakat umarım diğer söyledikleride böyle erken erken çıkar :) çıkar mı diye tereddüt ediyordum ama tutturdu iki haftadır iki günde bir fal baktırıyordum en tutarlısı bu oldu , baktırmayan varsa tavsiye ederim
Ben telefonda baktırdım ama biraz önce tektar aradım yine randevu almak için ulaşamadım instagramdan ulaşmaya çalışacağımTelefonda bakıyormu
İsmi tutku kaynak cnm telde baktırdım adres bilmiyorum ama bu gün nunarasınada ulaşamadım istersen özelden yaZarım yine numarayı belki ulaşırsınhangi falci canim.bu adres yada tel verirmisin
İsmi tutku kaynak cnm telde baktırdım adres bilmiyorum ama bu gün nunarasınada ulaşamadım istersen özelden yaZarım yine numarayı belki ulaşırsın
Kisa ve net :) bakalim cikicak mi)Sizinki nasıldı peki:)
Haftaya bende baktiranlar,sanırım şimdilik en iyisi pinarHerkese merhaba.uzun zamandir takipteyim bugun uye oldum. Bugun Caddebostanda pinar diye birine gittim. Burda tavsiye etmisti birisi . Muhtesemdi hala saskinim.soyledikleri su an hayatimda yasadiklarim. Soyledigi birsey 2 saat sonra oldu bir tarih verdi o tarihte bosanacaksin dedi. Ki avukatim bu durusma icin bosanma imkansiz dedi.umarim pinarin dedigi cikar..
Canm ben baktırdım Neslihana karalama bakıyor evet, su falı daha iyi daha ayrıntı veriyo onun. Gideceksen su baktır benden tavsiyeKızlar bugün Neslihana kahve falı batırdım isabetli yorumlar yaptı kağıdı karalayarak yapti bi kısmını cok az fincana baktı sonlara doğru eskiden çıkan falında Tarot baktırmistim ben bu metotunu bilmiyirum anne adi falanda istedi karalama falıyla ilgili bilgisi olan var mi yardımcıları mi oluyor bu durumda ? :)
Canm ben baktırdım Neslihana karalama bakıyor evet, su falı daha iyi daha ayrıntı veriyo onun. Gideceksen su baktır benden tavsiyesonucu da aldım dedikleri çıktı hep :)
Canım olduğu gibi söyledi zaten falın uzunluğu durumuna göre değişebilir sanırım ama ayrıntı istiyosan alırsın hemde fazlasıyla :)Süper o halde su falına gideyim ben canim cok tesekkurler peki uzun mu bakıyor su falına kahve çok kisa sürdü bende çünkü ama beğendim aytica su falında söyledikleri net birsekilde çıktı mi yani
40Kuzey ne kadara bakıyor
Beşiktaş Cafe BenimBu Kuzey neredeydi ? Hangi kafe?
CKM karsisi nda eleia isimli güzellik salonunda canımKızlar caddebostandaki pınar nerde hangi cafede acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?