İstanbul'da Fal - Falcılar

Şuan bir ilişkim var, 2 kahve falı baktırdım. Birinde bununla evleneceksin dedi diğeri kesinlikle bu değil.. Merak ediyorum bu mu değil mi diye Ve zamanı tabi kii.. Tavsiye edeceğiniz bir falcı var mı bu konularda dedikleri çıkan?

hangi falci canim.bu adres yada tel verirmisin

Kızlar bugün Neslihana kahve falı batırdım isabetli yorumlar yaptı kağıdı karalayarak yapti bi kısmını cok az fincana baktı sonlara doğru eskiden çıkan falında Tarot baktırmistim ben bu metotunu bilmiyirum anne adi falanda istedi karalama falıyla ilgili bilgisi olan var mi yardımcıları mi oluyor bu durumda ? :)

Haftaya bende baktiranlar,sanırım şimdilik en iyisi pinar

Canm ben baktırdım Neslihana karalama bakıyor evet, su falı daha iyi daha ayrıntı veriyo onun. Gideceksen su baktır benden tavsiye sonucu da aldım dedikleri çıktı hep :)

Canm ben baktırdım Neslihana karalama bakıyor evet, su falı daha iyi daha ayrıntı veriyo onun. Gideceksen su baktır benden tavsiye sonucu da aldım dedikleri çıktı hep :)

Süper o halde su falına gideyim ben canim cok tesekkurler peki uzun mu bakıyor su falına kahve çok kisa sürdü bende çünkü ama beğendim aytica su falında söyledikleri net birsekilde çıktı mi yani

Süper o halde su falına gideyim ben canim cok tesekkurler peki uzun mu bakıyor su falına kahve çok kisa sürdü bende çünkü ama beğendim aytica su falında söyledikleri net birsekilde çıktı mi yani
Canım olduğu gibi söyledi zaten falın uzunluğu durumuna göre değişebilir sanırım ama ayrıntı istiyosan alırsın hemde fazlasıyla :)

Kızlar merhaba,
Sanırım forumdaki herkes benden daha çok bilgi sahibi İstanbul ve falcı konusunda fikir almak istedim gidenlerden.
Bi ayrılık durumum söz konusu, forumlardan bulduğum üzere Kadıköy Angel's Cafe'deki Cengiz ve Zodiac Cafe'deki Levent Oran'a fal baktırdım :)
Cengiz; dönmeyecek gurur yapacak dedi ama çok ayrıntı vermedi ne benim ne karşımdaki hakkında
Levent; dönecek ama zaman lazım biraz sen adım atmayacaksan eğer bekle, yıldızınız bir görünüyor falan dedi. Daha detay baktı ben ve karşımdaki hakkında analiz vs tarzında.
İnsan birine inanmak istiyor ama baktıranınız var mı?
Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…